- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #5.681
kızlar ya ben tekboğumdan biraz fazla alabiliyorum hatta bunu iki parmaklada yapıyorum ama daha fazlası içeriye gitmiyor nefes alıp ıkınıyorum bi boğaza geliyorum çok dar canım yanıyo korkuyorum oraya gelince et parcası var bide serceyi sonuna kadar alıp mı iki parmağa gecseydim... yardım edin
çok saol canım en o zaman tekrar serceye dönüp tamamını almaya calışayı değil mi? zamanla olur heralde bide herkes bi haftada bitiriyor ben gecemeyince de moralim bozuluyor artık kurtulmak istiyorum
nefes egzersizleri nasıl yapılıyo tam olarak biri bana tarif edebilirmi?
arkadaşlar merhaba.ben de 5 aylık evliyim.1,5 ay yaşadım ben bu sorunu.diyeceksiniz ki azmış.evet haklısnız daha uzun süre yaşayanlar var.onlara göre şanslıydım ama hayatımın en zor günleriydi diyebilirim.bu forum sayesinde atlattım.parmak egzersizleri yaptım.şu anda çok şükür herşey iyi.ama benim şu anda malesef başka sorunum var.bu zamana kadar hep eşim üstte ben altta bu pozisyonu denedik.başka pozisyonları denemk istiyoruz ama olmuyor.canım acıyacak gibi hissediyorum.
başaranlardan benim gibi bir durum yaşayan var mı acaba?
sorunumun vajinismustan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü hemen hemen tüm belirtiler bana uyuyor.parmak egzersizinidaha önce burda okumuştum ama daha girişinde bile rahatsız oldum başaramicam dedim ve bıraktım.
evet ilişkimin başından sonuna kadar yanma,kanama ve acı duyuyorum.aşırı dar çünkü.
birgün ilişkiye girdik ve yine azar azar kanamam geliyordu.bundan 4 gün sonra normal adet oldum.adetim normalde düzensizdir adetime yakın birliktelik yaşamışız.neyse,adetimin 15. gününe gelince doktora gittik ve doktor primolut diye bir ilaç verdi.bu kanamayı kesecekti ve ilaç bittiğinde normal adet olacaktım düzene girecekti.
ilacı kullandığım süre içinde bikaç birliktelik yaşadım ve ilacı düzenli kullanmış olmama rağmen kanamam vardı azar azar. ki son birlikteliğimden 2 gün geçti şuan dahi geliyor.anladımki kanama yumurtalıklarımdan gelmiyor.
kanamamı dar olmasına bağlıyoruz.ayrıca yanmanın da bundan kaynaklandığını düşünüyoruz.kayganlaştırıcı jel kullandık bikaç kez.bunu kullandığımızda normalde farklı bi yanma ve tahriş olduğunu hissediyorum saırım bana uymuyor bu jel.
en önemlisi bu darlığa bir çözüm bulmalıyım çünkü zevk almaktan geçtim isteksizlik yapmaya başladı bende
yardımların için de çok teşekkür ederim:)
egzersiz falan yapabildiğim yok bi ara epey ilerlemiştim p..s 2-3 cm falan girdi ama şimdi bakamıyorum bile
:sm_confused:
kızlar ya ben tekboğumdan biraz fazla alabiliyorum hatta bunu iki parmaklada yapıyorum ama daha fazlası içeriye gitmiyor nefes alıp ıkınıyorum bi boğaza geliyorum çok dar canım yanıyo korkuyorum oraya gelince et parcası var bide serceyi sonuna kadar alıp mı iki parmağa gecseydim... yardım edin
çok saol canım en o zaman tekrar serceye dönüp tamamını almaya calışayı değil mi? zamanla olur heralde bide herkes bi haftada bitiriyor ben gecemeyince de moralim bozuluyor artık kurtulmak istiyorum
ben doktora gittim doku var gibi bişey dedi çok anlamadım rahatsız ederse gel alalım dedi ama neyi anlamadım...
canım bir süre sevişmeye ara ver ordaki tahriş bi geçsin sonuçta kanama olduğuna göre orda zorlamadan kaynaklı bi tahriş söz konusu. daha sonra parmak egzrsizleriyle vajinayı alıştırabilirsin. parmak egzersizlerini jelsiz yapıyosan tabi rahatsız olman doğal ben bi kere bile jelsiz yapmadım saçma geliyo zaten. bol jelle başla bir parmaktan 3 e kadar devam et. 3 ten sonra bu kanamanın olucağını sanmıyorum
biraz ayıp kaçıcak ama sormam da gerekiyor çünkü bu knouda gerçekten bilgi sahibi değilim arkadaşlarbirlikteliğe ilk başladığımdan beri makatımda değişiklik de hissetmeye başladım.yani bu gibi değişiklikler normal midir? vücut kadınlığa geçişini yaşarken bu tarz durumlar da söz konusu olabiliyor mu? yani birliktelik sırasında arkama doğru da baskı hissediyorum ve bu baskı normal zamanda da hissedilebiliyor.bunu yaşayan arkadaşlarım var mı?
aynen bende de o var hatta bazen dayanamıyorum durduruyorum o da bazen duruyo bazen durmuyo kaçmak zorunda kaliyorum kaydirigubbakcemile3 benim makattaki acı dayanamicağim kadar oluyo yani sen düşün. zamanla geçer diyolar herkeste oluyomuş.
aynen aynen işte benimki de böyle(( tuvalet ihtiyacımı görürken dahi zorlanıyorum sürekli benim durumumu yaşayan arkadaşlarım var fakat onlar artık zevk almak bi yana keşke hep birlikte olsak diyebiliyorlar benim canım istese dahi çekeceğim cı yüzünden sevgilimin yanında kasılıyorum ve dolayısıyla çok çok acı yanma ve kanama durumuyla karşılaşıyorum düşünki yani bakireyim desem inanırlar öyle bi kanamayla karşılaşıyorum bazen napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?