Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben dilatörle çalışarak yendim ama burda parmakla çalışarak yenen arkadaşlarımız da var ,önemli olan siz hangisinde daha rahatsanız ikisi de çözüme ulaştıran çalışmalar

Kesinlikle her gün çalıştıkça ilerlediğinizi göreceksiniz güzel haberler olunca burda duyunca mutlu oluyoruz bize de haber verin

Kesinlikle her gün çalıştıkça ilerlediğinizi göreceksiniz güzel haberler olunca burda duyunca mutlu oluyoruz bize de haber verin
Tabiki haber veririm son çıktığım doktor öyle bi moralimi bozdu ki daha ben bişey demeden muayene yapamayınca boşanırsınız bu gidişle dedi ve ben öyle bir ağladım ki tutamadım kendimi bi doktorun böyle bişey demeye hakkı var mı zaten sırf ona inat halledeceğim bu durumu

Öyle bir şey demeye tabiki hakkı yok,Özel hastane mi bunu yapan devlet hastanesi mi ?

Öyle bir şey demeye tabiki hakkı yok,Özel hastane mi bunu yapan devlet hastanesi mi ?
Ben evlenmeden önce sadece bir defa vajinal muayene olmuştum biliyorsunuz böyle durumlarda üstten bakıyorlar ,orda bile zorlanmıştım bacağımı açmakta dahi rahat olamıyordum

Ona inat değil hiç onu boşverin siz kendinizi düşünün olur mu o dengesizmiş zaten

Banada vajiyi yenmeden önce gittiğim doktor "pcosun var bide vajinismus musun yazıık çocuğun olmaz senin " demişti. Malesef bazı cahillikler diploma ile gitmiyor takılmayın öyle dengesizlere kendinize mutluluğunuza odaklanın

Moral vereceklerine moral bozuyorlar böylelerini Allah’a havale ediyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Merhaba kizlar bende vajinusmusum we kesinlikle yenemiyorum yenen arkadaslardan bilgi istiyorum bu aparati uapan arkadaslar 4 . Aparati bile yapiyorum diyonuz bozulmuyomusunuz merakdan soruyorum

Yani bazi kisiler diyorki 4. Dilatore kadar girdi kizlak zari yirtiliyormu birde şey sorcam 4. Dilator falan giriyo diyolar esli denemede olmuyo orayida anlayamadim okadar sey oraya giriyosa eslide neden olmuyo acaba
Kusura bakmayın da ben sizin erkek profili olacağınızdan şüpheliyim,”bozulmuyor musunuz meraktan soruyorum “ dediğiniz cümle ile..Dalga geçmek için ya da farklı amacla burdaysanız doğru yer değil..Sorununuz ne ?

Umarım yanılıyorumdur,erkeksiniz demiyorum şüpheleniyorum sadece ,soru sorma tarzı garip geldi “bozulmuyormusunuz“diyerek konuya böyle giriş yaptınız ,şöyle yapabilirsiniz kendi sürecinizi daha güzel üslupla anlatıp ben zarın yırtılmasından korkuyorum böyle endişelerim var aparat çalışırken bu durumla karşılaşan oldu mu? 4.aparatı da yaptıktan sonra eşli deneme ilk zamanlar olmamasının sebebi nelerdir ,tecrübeli kadın arkadaşlarımın yorumlarına ihtiyacım var olabilir …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…