Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar biz 2 yıldır evliyiz ilişki oluyor ama bazı pozisyonlarda zorlanıyorum canım yanıyor 2-3 defa doktora gittiğimde vajinal muayene olamadım ama tam vajinusmus tanısı da konmuyor evde kendim zorlanmadan parmak egzersizi yapabiliyorum bazı pozisyonlar da ilişkide tam oluyor benim gibi olan var mı kimi doktor vajinismus olsan hic ilişkiye giremezsin diyor ama neden muayene olamıyorum

Bence hafif düzeyli bir vajinusmus var. Şöyle denedin mi hiç; en rahat olduğun pozisyonda ilişkiye girin eşin çıksın ve diğer denemek istediğiniz pozisyonları deneyin.

Bence hafif düzeyli bir vajinusmus var. Şöyle denedin mi hiç; en rahat olduğun pozisyonda ilişkiye girin eşin çıksın ve diğer denemek istediğiniz pozisyonları deneyin.
Farkli pozisyonlarda da denedik herkesin yaptığı klasik pozisyonlarda daha fazla canım yandı bacaklarımi açtığım pozisyonlar mesela ister istemez kasıyorum kendimi

Farkli pozisyonlarda da denedik herkesin yaptığı klasik pozisyonlarda daha fazla canım yandı bacaklarımi açtığım pozisyonlar mesela ister istemez kasıyorum kendimi
Demek istediğim, ilişkiye başlarken en rahat olduğun standart pozisyonla eşin girsin çıksın. Sonra denemek istediğiniz pozisyonu deneyin. Şahsen ben o şekilde farklı pozisyonları yapabiliyorum. Misyonerle başlamazsam diğerlerini hiç yapamıyorum, girmiyor. Misyonerle başlayıp değiştiriyoruz.

Anladım biz genelde en rahat olduğumuz pozisyonda bitiriyoruz ama dediğinizi de denicem sizce aparat almama gerek var mı bi ara parmak egzersizi yapıyordum bıraktım ne kadar süre yapmam gerekiyor

Ya ben de misyoner pozisyonda korkardım ilk zamanlar :) dogy pozisyonu benim rahat ettiğim pozisyondu önce öyle başlardım sonra diğer pozisyona geçerdim depam arkadaşa katılıyorumhep katılıyorum :)

Merhaba, nasıl yendiniz acaba yardımcı olursanız sevinirimm

Bu konuya mutlaka göz atın pes etmeyin kızlarrr

D dlknq1 okuu canımmm

Sizlere bişey sorucam ben parmak egzersine başladım iki parmakla zor da olsa oluyor ama içerde sıkışıyor sanki hareket ettiremiyorum bu zamanla düzelecek mi normal mi

Evet yapıyorum ıkınıyorum ama hala darmis gibi geliyor peki bu parmak egzersizlerini ne kadar süre yapmam lazım çok rahat hissettiğimde acı olmayana kadar yapmam mı lazım

Evet yapıyorum ıkınıyorum ama hala darmis gibi geliyor peki bu parmak egzersizlerini ne kadar süre yapmam lazım çok rahat hissettiğimde acı olmayana kadar yapmam mı lazım
Ben vajiyi parmak egzersizi ile yendim en son 3 parmak rahat yaparken ilişki denedim ama 2 parmak rahat olacak şekilde ve içerde hareket ettirebildikten sonra ilişki deneyebilirsin. Ben biraz garantici olduğum için 3 parmak yaptım

Benim yenme süremi söyleyim gerçek anlamda Vajinusmusu yenmeye karar verdiğimde ezgersizlerimle çalışmalarımla birlikte 10 günde yendim ben
Ben normalde dilatörle çalıştım ama dilatör yaparaken parmakla da denemiştim nasıl bir his diye anlamak için iki parmak çalışması yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…