- 6 Aralık 2022
- 1.681
- 3.689
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #265.961
Ben dilatörle çalışarak yendim ama burda parmakla çalışarak yenen arkadaşlarımız da var ,önemli olan siz hangisinde daha rahatsanız ikisi de çözüme ulaştıran çalışmalarRica ederim aynı şeyleri yaşadım benzer süreçlerden geçiyoruz burda hepimizne sorarsanız ben de burdayım içeri alıp çıkarmak değil bütünüyle çalışma yapılırsa çok daha rahatlarsınız psikolojik olarak daha çok güvenirsiniz kendinize
Kesinlikle her gün çalıştıkça ilerlediğinizi göreceksinizÇok güzel açıklamışsınız ben bir parmak olayını atlattım sanıyordum hatta fitili falan da rahat koyabiliyorum ama dediğiniz ileri geri hareketleri çok yapmadım yarın buna calisicambir haftaya da dilatorler gelir zaten onlar gelene kadar parmak egzersizlerimi ilerletebilirim inşallah çok tesekkkurlrr
Güzel haberler vereceğinizden eminim çünkü :)Kesinlikle her gün çalıştıkça ilerlediğinizi göreceksinizgüzel haberler olunca burda duyunca mutlu oluyoruz bize de haber verin
Tabiki haber veririmKesinlikle her gün çalıştıkça ilerlediğinizi göreceksinizgüzel haberler olunca burda duyunca mutlu oluyoruz bize de haber verin
Öyle bir şey demeye tabiki hakkı yok,Özel hastane mi bunu yapan devlet hastanesi mi ?Tabiki haber veririmson çıktığım doktor öyle bi moralimi bozdu ki daha ben bişey demeden muayene yapamayınca boşanırsınız bu gidişle dedi ve ben öyle bir ağladım ki tutamadım kendimi bi doktorun böyle bişey demeye hakkı var mı zaten sırf ona inat halledeceğim bu durumu
Ben evlenmeden önce sadece bir defa vajinal muayene olmuştum biliyorsunuz böyle durumlarda üstten bakıyorlar ,orda bile zorlanmıştım bacağımı açmakta dahi rahat olamıyordumÖyle bir şey demeye tabiki hakkı yok,Özel hastane mi bunu yapan devlet hastanesi mi ?
Ona inat değil hiç onu boşverin siz kendinizi düşünün olur muTabiki haber veririmson çıktığım doktor öyle bi moralimi bozdu ki daha ben bişey demeden muayene yapamayınca boşanırsınız bu gidişle dedi ve ben öyle bir ağladım ki tutamadım kendimi bi doktorun böyle bişey demeye hakkı var mı zaten sırf ona inat halledeceğim bu durumu
Eğitim araştırma ama profesör sözdeÖyle bir şey demeye tabiki hakkı yok,Özel hastane mi bunu yapan devlet hastanesi m
Oyle yapicam sağolun destekleriniz içinOna inat değil hiç onu boşverin siz kendinizi düşünün olur muo dengesizmiş zaten
Öncesinde ilişki olmadı hiç yaklaştırmazdım bile eşimi doktorla yendim 3 hafta sürdü egzersizleri tam anlamıyla yapmamNe kadar sürenizi aldı peki bu durum öncesinde iliski hic olmuyor muydu
Banada vajiyi yenmeden önce gittiğim doktor "pcosun var bide vajinismus musun yazıık çocuğun olmaz senin " demişti. Malesef bazı cahillikler diploma ile gitmiyor takılmayın öyle dengesizlere kendinize mutluluğunuza odaklanınTabiki haber veririmson çıktığım doktor öyle bi moralimi bozdu ki daha ben bişey demeden muayene yapamayınca boşanırsınız bu gidişle dedi ve ben öyle bir ağladım ki tutamadım kendimi bi doktorun böyle bişey demeye hakkı var mı zaten sırf ona inat halledeceğim bu durumu
Banada vajiyi yenmeden önce gittiğim doktor "pcosun var bide vajinismus musun yazıık çocuğun olmaz senin " demişti. Malesef bazı cahillikler diploma ile gitmiyor takılmayın öyle dengesizlere kendinize mutluluğunuza odaklanın
Teşekkür ederim
Bozulmuyor musunuz derken kızlık zarından mı bahsediyorsun?Merhaba kizlar bende vajinusmusum we kesinlikle yenemiyorum yenen arkadaslardan bilgi istiyorum bu aparati uapan arkadaslar 4 . Aparati bile yapiyorum diyonuz bozulmuyomusunuz merakdan soruyorum
Yani bazi kisiler diyorki 4. Dilatore kadar girdi kizlak zari yirtiliyormu birde şey sorcam 4. Dilator falan giriyo diyolar esli denemede olmuyo orayida anlayamadim okadar sey oraya giriyosa eslide neden olmuyo acabaBozulmuyor musunuz derken kızlık zarından mı bahsediyorsun?
Kusura bakmayın da ben sizin erkek profili olacağınızdan şüpheliyim,”bozulmuyor musunuz meraktan soruyorum “ dediğiniz cümle ile..Dalga geçmek için ya da farklı amacla burdaysanız doğru yer değil..Sorununuz ne ?Yani bazi kisiler diyorki 4. Dilatore kadar girdi kizlak zari yirtiliyormu birde şey sorcam 4. Dilator falan giriyo diyolar esli denemede olmuyo orayida anlayamadim okadar sey oraya giriyosa eslide neden olmuyo acaba
Umarım yanılıyorumdur,erkeksiniz demiyorum şüpheleniyorum sadece ,soru sorma tarzı garip geldi “bozulmuyormusunuz“diyerek konuya böyle giriş yaptınız ,şöyle yapabilirsiniz kendi sürecinizi daha güzel üslupla anlatıp ben zarın yırtılmasından korkuyorum böyle endişelerim var aparat çalışırken bu durumla karşılaşan oldu mu? 4.aparatı da yaptıktan sonra eşli deneme ilk zamanlar olmamasının sebebi nelerdir ,tecrübeli kadın arkadaşlarımın yorumlarına ihtiyacım var olabilir …Kusura bakmayın da ben sizin erkek profili olacağınızdan şüpheliyim,”bozulmuyor musunuz meraktan soruyorum “ dediğiniz cümle ile..Dalga geçmek için ya da farklı amacla burdaysanız doğru yer değil..Sorununuz ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?