- 9 Ocak 2018
- 581
- 1.161
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #265.901
Yumurtlama testi takibi yapmayı bırakmalısın canım çok güvenilir olmadıklarını biliyorum eşimde bile pozitif sonuç verdiğini gördükten sonra ben bıraktım. Herhangi bir sorun yoksa ilk 1 sene olmaması normal biliyorum çok isteyince kafaya istemsiz takıyosun ama sabırlı olmak ve stres yapmamak lazım. Benim 1 sene oldu hala bebiş yok doktora gidicem yakın zamanda. bu tek taraflı bi durum olmadığı için eşlerimizin de kendi kontrollerini yaptırmaları gerek. Birde eğer başlamadıysan folik asit ya da daha güzeli aktif folat başla bilmiyorum burda isim yazılıyo mu ama bildiğim bi doktorun aktif folatı var özelden yazarsan söylerimSelamm. Vajinismusdan sonra gebe kalmak daha mı zor ? Ben vajinismusu kasım ayı gibi yendim . 2 ay korunduk. Ocak ayından beri çocuk istiyoruz yani 4. Ay. Düzenli ilişki var , ovulasyon testiyle takip edip nokta atılı da yapıyorum . Ama henüz bebiş olmadı biliyorum 4 ay normal herkes öyle diypr fakat takmamak elde değil.. bu arada bebek düşünmeden önce kendim doktora gittim hormonlarda sorun yok yumurtalıklara da uştrasyondan bakıldı iyi dendi. Eşim gitmedi doktora bende sadece bu kadar tetkik yaptım