Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba, evet son boy dilatörle yarım saat falan çalışıp eşli deneyebilirsin. İstersen anestol, emla gibi kremlerde sadece ilk ilişkiler için destek alabilirsin. Eşin girdikten sonra hep çişini yapar gibi sal sürekli bunu yapmalısın eşin o esnada devam etsin git gel yapmaya başladığı gibi sertleşir. Yani çıkartmamaya çalışın yumuşasa da hareket etsin içinde. İlk tam girişi sağlarken biraz sızı oluyor orda hafif dişini sıkıp çişini yapar gibi gevşek kalabilmek çok önemli. Sıktığını hissettiğin an bacaklarını ve kendini uyur gibi sal kontrol edebilirsin çünkü 5. Boyutu yapabilen penisi çok rahat yapar 💪
Çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım. İnşallah kısa zamanda başarı öykümü ben de yazarım buraya🤲 eşim git gel yapınca daha çok baskı oluyor aslında ama sabretmem lazım. Bugün bu şekilde denedik ve alt tarafımda acı var. Gün aşırı mı denemeliyiz peki

Çok teşekkür ederim tavsiyelerinize uyacağım. İnşallah kısa zamanda başarı öykümü ben de yazarım buraya🤲 eşim git gel yapınca daha çok baskı oluyor aslında ama sabretmem lazım. Bugün bu şekilde denedik ve alt tarafımda acı var. Gün aşırı mı denemeliyiz peki
İlk denemelerde ilişki sonrası hafif acı kalıyor yarın o acı geçmiş olacak. Acı geçeceği için yarın tekrar deneyebilirsiniz. Geçmezse geçene kadar ara verin 😊

Merhaba,
Dilator ile calisirken hic kanama yasayan oldumu?
Benin deneyimim soyle oldu;
1.en kucuk boydan bi üstüne aylarca gecemeyince wemcain spray ile 2i ve snr 3u denedim 1kez, ve ancak ole basarabildi ve mutlu da oldum.
Snr 3u denedigim gece, 4 en büyük boya gectim ve brz zorlansam da yarim saat yavaş yavaş yaptigim denemede tamami girdi iceriye snr
azcik gel-git bile yaptim sprayin etkisi ile anca dilator cikarinca yatak kani görünce sok gecirdim. Kana kdr mutlu ce umut dolu idim o gece😞
Snr kanama devam ettik sprayin etkisi de gecince inanilmaz aci ve agri tabi. Pempe akintilar agri sizi cisde yanma derken herşeyden tiksin iim ve bu tam 1haftamı aldı 8.gündeyim hala da süürt hissetmiyrm.
Kızlık mı bozdum duvarmı zedeledim kanattım bilmiyorum.
Bidaha da denemedim deneyesimde yok şu an.

Bakire olan arkadaşlaarın yani oldu zamalarda bu dilatorler ile yaşadığı deneyimleri öğrenmek isterim brz panik olmuş durumdayım ve umutsuz...😞

Teşekkürler şimdiden!!
Merhaba, bende de birkaç defa kanama oldu. Doktor ilişki sırasında da kanama olur sende öyle görünüyor dedi. Olursa 3-4 gün ara ver dedi. Lütfen pes etme devam et

Canım merhaba, ben doktora gitmedim diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır. Ben mevcut durum için yazmak istedim. Benim vajinusmusum da ağrılı birliktelikle ilgiliydi. O yüzden tüm dilatörleri yapıp son boyu dakikalarca çalıştım anestol kremi son boya sürüp içerde beklettim. Sonra eşli yaptım kesinlikle daha kolay oldu. Zaten birkaç sefer bu şekilde birlikte olduktan sonra bir daha sürmene gerek kalmıyor normale dönmeye başlayacak. Yurtdışında olduğun için anestola ulaşamayabilirsin. Ama emla krem yurtdışında da var. Emla kremi aynı şekilde dilatöre sürüp içeride beklet öyle bi deneme yapın 😊
Tekrar merhaba :) emla kremi dilatöre sürünce vajinaya girdiğinde çok yakar mı vajina içini? Ben sadece bölgemin dış kısmına sürüyordum ilk başlarda çok yakıyordu ama yaklaşık 2 aydır denediğim için o yanmaya alıştım :) dün de yazmıştım size eşli deneme için. Bu yorumunuzu yeni fark ettim ben de bu şekilde denemek istedim sizin yazınızdan sonra. dilatörün ulaştığı yere kadar bi uyuşma olacak anladığım kadarıyla fakat vajina içini yakar diye endişe duydum. Siz tecrübe etmiş biri olarak beni bilgilendirir misiniz?

Tekrar merhaba :) emla kremi dilatöre sürünce vajinaya girdiğinde çok yakar mı vajina içini? Ben sadece bölgemin dış kısmına sürüyordum ilk başlarda çok yakıyordu ama yaklaşık 2 aydır denediğim için o yanmaya alıştım :) dün de yazmıştım size eşli deneme için. Bu yorumunuzu yeni fark ettim ben de bu şekilde denemek istedim sizin yazınızdan sonra. dilatörün ulaştığı yere kadar bi uyuşma olacak anladığım kadarıyla fakat vajina içini yakar diye endişe duydum. Siz tecrübe etmiş biri olarak beni bilgilendirir misiniz?
Ben anestolu beklettim hafif bir yanma hissi sonra yine hafif bir uyuşukluk olmuştu. Öyle çok yanma olmadı. İstersen son boy ile değil de ilk boya sürüp içeride beklet. Çok yanma olacak mı içeride tecrübe etmiş olursun en azından daha küçük bir alanda yanma olur 😊

Ben anestolu beklettim hafif bir yanma hissi sonra yine hafif bir uyuşukluk olmuştu. Öyle çok yanma olmadı. İstersen son boy ile değil de ilk boya sürüp içeride beklet. Çok yanma olacak mı içeride tecrübe etmiş olursun en azından daha küçük bir alanda yanma olur 😊
Teşekkür ederim söylediğiniz çok mantıklı benim aklıma gelmemişti :) sizi umarım rahatsız etmiyorumdur sorularımla. Özür dilerim eğer rahatsızlık verdiysem🌸

Teşekkür ederim söylediğiniz çok mantıklı benim aklıma gelmemişti :) sizi umarım rahatsız etmiyorumdur sorularımla. Özür dilerim eğer rahatsızlık verdiysem🌸
Estağfrullah ben de bu yollardan geçtim. Burada verilen cevaplara göre uygulamaya çalışıp çok kısa sürede yendim. O yüzden ben de aynı şekilde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım🤗

Estağfrullah ben de bu yollardan geçtim. Burada verilen cevaplara göre uygulamaya çalışıp çok kısa sürede yendim. O yüzden ben de aynı şekilde yardımcı olmaktan mutluluk duyarım🤗
Allah razı olsun 🥰 ben 2.5 yıllık evliyim ve hala bu hastalıkla savaşıyorum. Doktora da gittim fakat gittiğim doktor motivasyonumu daha da düşürdü ben de evde yapmaya devam ediyorum. Buradaki insanlar bu durumu yaşadığı için doktordan daha anlayışlı🌸 doktorun sabırlı olması gerek aslında ama benimki öyle olamadığı için tedaviye onunla değil kendim devam ediyorum☀️

Merhaba arkadaşlar sevincimi burda paylaşmak istiyorum.Uzun zamandır vajinismus yaşıyordum sonra tedavi oldum.
3 önce yenmiştim ve şuan hamileyim 🥲😍
Kesinlikle ertelemeyin hem ilişki öyle kafada kurduğu gibi birşey değil kendinizi bıraktığınız zaman zevk bile alıyorsunuz.
Ama en güzel şeyi şuan içimde bir can taşıyorum inşallah sizlerde bu hastalıktan kurtulursunuz ve bebişleriniz olur🤲🏻💖
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰

Kegel egzersizi çok yaptım halende yapıyorum ama aparatları bir turlu beceremedim en küçük olandan başladım başı giriyor ama korktuğum için çok fazla ittiremiyorum bir yerde takılıp kalıyorum nefesimi kontrol ederek yapıyorum ama orası çok dar görünüyor girecek gibi değil sanki aparatı eşime mi yaptırsam acaba
esindemi vajinismus olmuş eee normaldir adam bir senedir cinsel isi birakinca .

canimin ici saka bi yana bunu nasil yapamazsınız anlamıyorum senin malum yerinden yeri ve zamanı gelince cocuk çıkacak bir penis onun yanında devede kulak kalir niye stres girmeye çalışıyorsunuz.
bence elin ile hem egzersiz hemde elin ile kendin yap bukadar basit wc de temizlerken icine elin ile masaj yap

wc oturunca kaslarin acilir ya dene hadi bakiyim prenses

Kızlar merhaba hastalığı yendikten sonra hiç giremedim buralara uzak kaldım baya benim 7 ay oluyor yeneli ama halen zevk alamıyorum sadece baskı hissediyorum o kadar hatta pek istekde olmuyor bebek istiyorum onun için yapıyorum ya da esim istediği için sizce normal mi bu durum yoksa bu konuda profesyonel destek mi alsam

Kızlar merhaba hastalığı yendikten sonra hiç giremedim buralara uzak kaldım baya benim 7 ay oluyor yeneli ama halen zevk alamıyorum sadece baskı hissediyorum o kadar hatta pek istekde olmuyor bebek istiyorum onun için yapıyorum ya da esim istediği için sizce normal mi bu durum yoksa bu konuda profesyonel destek mi alsam
7 ay uzun bi süre istek için bunu sadece görev olarak görmek sana işkence gibi bişey resmen. Seninde zevk almaya başlamış olman lazım canım belki bu konuda zevk alacağın şeyleri keşfetmen gerekiyodur ya da dediğin gibi bi doktor yardımı almalısın

7 ay uzun bi süre istek için bunu sadece görev olarak görmek sana işkence gibi bişey resmen. Seninde zevk almaya başlamış olman lazım canım belki bu konuda zevk alacağın şeyleri keşfetmen gerekiyodur ya da dediğin gibi bi doktor yardımı almalısın
Yani bu 7 ay içinde denediğim şeyler ya da kendimi motive ettiğim zamanlar oldu ama hiç bir şekilde zevk alamadım acı da duymuyorum benim için sadece baskı hissi girip çıkan bisey bazen üzülüyorum bu duruma çevremden duyuyorum çünkü normalde kendi istemem lazım ama bende hiç öyle bir istek yok hatta bazen zor geliyor üşeniyorum.

Yani bu 7 ay içinde denediğim şeyler ya da kendimi motive ettiğim zamanlar oldu ama hiç bir şekilde zevk alamadım acı da duymuyorum benim için sadece baskı hissi girip çıkan bisey bazen üzülüyorum bu duruma çevremden duyuyorum çünkü normalde kendi istemem lazım ama bende hiç öyle bir istek yok hatta bazen zor geliyor üşeniyorum.
Eşin girip çıksın sonrasında farklı pozisyonlarda deneseniz? Belki işe yarar

X