- 29 Haziran 2022
- 2.009
- 808
- 31
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.861
Online aldım faydası oldu başardım çünküÇok teşekkür ederim :) bi kaç deneme yapayım olmazsa mecbur. Ama online dı sizinde di mi öyle de faydası oluyro yani
ayakalrını uzat yanlara dogru aç eşin o şekil yakınlaşsın hem kasmazsın hem olurYa kızlar biri bana bu herkesin çok kolay dediği misyoner pozisyonu tam olarak söyleyebilirimbacaklarımı havaya kaldırınca kasıyorum yere indirnce eşim yapamıyor . Ben doşru pozisyonlar kesin yapabilecrğimren eminim . Ama doğru poİsyonu bulamadım hala .
Teşekkür ederim yani havaya kaldırmama gerek yok di miayakalrını uzat yanlara dogru aç eşin o şekil yakınlaşsın hem kasmazsın hem olur
Sana bağlı ister yana aç iyice eşin ortadan gelsin ister bacak omza veya bacak bele yap nasıl rahat ediyorsanTeşekkür ederim yani havaya kaldırmama gerek yok di mi
Hiçvirinde rahat edemiyorum ahahaha bi tek doggy de rahat hissediyorum o pozisyond en acıtan pozisyonmuş diye yapmak istemesim. Zor olur ağrılı olur iyice soğurum diye. Sadece arkam dönükken rahatımSana bağlı ister yana aç iyice eşin ortadan gelsin ister bacak omza veya bacak bele yap nasıl rahat ediyorsan
Benim de genel ruh halim oluyor kendileri hele bu konuda sürekli böyleyimProfil fotonu cok bdgendimtam o olarak 6 aydir ruh halimi yansitiyor. Bencede canim senin icin nasil rahat olacaksa
Ay sorma ben de anlamıyorum bu işiŞuan aklıma sevgilisiyle yanlışlıkla ilişkiye girenlwr geldi. Vay arkadaş onca pozisyon onca sprey onca dilatör çalışması ile hala yapamayan ben, insanların yanlışlıkla oluyor. Vallahi ben bir şey anlamadım bu işten
Sen arkanı dön eşin arkandan gelsin baktın acıyor durdurursun ne zararı olacak ben gerçek manadaki tüm birleşmeleri arkam dönükken yaşadımHiçvirinde rahat edemiyorum ahahaha bi tek doggy de rahat hissediyorum o pozisyond en acıtan pozisyonmuş diye yapmak istemesim. Zor olur ağrılı olur iyice soğurum diye. Sadece arkam dönükken rahatımkaşık pozisyonu rajat denmiş internette ama onu burda hiç yapan duymadım
bende arkadaşın olduğu yerde tedavi oldum ama yüzyüze. yüzyüze olduğu zaman seviye tespiti yapılıyor, fiyat ona göre belirleniyorÇok teşekkür ederim :) bi kaç deneme yapayım olmazsa mecbur. Ama online dı sizinde di mi öyle de faydası oluyro yani
Bak Burcu seviye tespiti varmış yüz yüze belki online da da vardır ama sen başardın bu işi son gayretler kaldı biraz daha mücadelenle bitecek bu işbende arkadaşın olduğu yerde tedavi oldum ama yüzyüze. yüzyüze olduğu zaman seviye tespiti yapılıyor, fiyat ona göre belirleniyor
Gerek kalmayabilir tedavi olmanaBak Burcu seviye tespiti varmış yüz yüze belki online da da vardır ama sen başardın bu işi son gayretler kaldı biraz daha mücadelenle bitecek bu iş
Nazife Hoca'dan bahsediyoruz galiba. Ben de yüz yüze tedavi oldum, ilk görüşmede hem fizyolojik bir sıkıntı var mı diye bakıyor hem de dereceni tespit ediyor. Seviyeye göre hem seans sayısı hem de ücret belirleniyor. Ekstra seansa ihtiyaç duyarsan da ekstra para almıyor, çözmeden hastasını bırakmıyor. Ben hâlâ kendisiyle görüşüyorum, en ufak bir durumda bile bilgi almak için rahatlıkla soruyorum.bende arkadaşın olduğu yerde tedavi oldum ama yüzyüze. yüzyüze olduğu zaman seviye tespiti yapılıyor, fiyat ona göre belirleniyor
online da seviye tespiti yapmıyor :/ ben sormuştumBak Burcu seviye tespiti varmış yüz yüze belki online da da vardır ama sen başardın bu işi son gayretler kaldı biraz daha mücadelenle bitecek bu iş
Evet ben online aldım seviyeye göre fiyat belirlemesi olmamıştı ama doktorumdan çok memnunum sen başarana kadar seninleonline da seviye tespiti yapmıyor :/ ben sormuştum
Ay inşallah yA sağolunGerek kalmayabilir tedavi olmana
Canım elinle tutman gerek girene kadarKızlar bu ters kovboy pozısyonu bunu asla onermıyorlar penıs kırılması rıskı yüksek