- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #263.601
Kayganlastirici jel mi bu uyuşturuyor mu. Evde emla krem vemcaine sprey ve Fito krem var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladıgım kadarıyla sende yenmek uzeresın bır an ıcın yendıgını sandım da oyuzden . Kayganlastırıcı jel canım ben cok memnunum. Ben uyusturucu sprey almadım . Fıto da zaten tahrıs ıcınKayganlastirici jel mi bu uyuşturuyor mu. Evde emla krem vemcaine sprey ve Fito krem var
Ya kızlar bu akşam bir yakınlaşma oldu, ve ben bu sefer çekilmicem dedim sanırım ucu girdi tuttum kendimi ama o sırada aşırı bir yanma oldu ve çekilmek zorunda kaldım, yanma baya bi geçmedi. Birkaç gün önce sürtünme yaşadık ve ondan sonra yanma olmuştu acaba o yüzden yanma olmuş olabilirmi normalmi buDılator kayganlastırıcı jel ve fıto kremı al da gel hemen anlatam sana halledecez rahat ol
Yanma olur kastığın için, sürtünmeden dolayı olduğunu sanmıyorum. ıkınır çişini yapar gibi üfleyip penisi ittirirseniz giricekYa kızlar bu akşam bir yakınlaşma oldu, ve ben bu sefer çekilmicem dedim sanırım ucu girdi tuttum kendimi ama o sırada aşırı bir yanma oldu ve çekilmek zorunda kaldım, yanma baya bi geçmedi. Birkaç gün önce sürtünme yaşadık ve ondan sonra yanma olmuştu acaba o yüzden yanma olmuş olabilirmi normalmi bu
Yanma olunca çektim. Öyle yapmaya çalışırım umarım olur teşekkürlerYanma olur kastığın için, sürtünmeden dolayı olduğunu sanmıyorum. ıkınır çişini yapar gibi üfleyip penisi ittirirseniz giricek
Yani günu yok aslinda kisiden kisiye degisir canim4. Dilatörü rahat yapmanız kaç gününüzü aldı yani ben de kaç gün çalışmalıyım acaba
Bende regliden 3 gun sonra yendik bu isi cesaret ettim oldu canim ilk bi girerken yaniyo ama ertesi gün daha guzel yanmasiz oluya cesaretimni kirmasin bu aslaEstagfurullah karistirmaniz çok normal.Evet burada olunca yenmeye yaklaştım diyorum ben de aparatları alınca olacak sanmıştım ama biraz daha zamanı var demek ki dediğiniz gibi 4. Aparata iyice çalışayım şuan regl oldum ama.
Canim ilk seferinde bi yanma baski olabiliyo 2.gun daha rahat olucak cesaretin kirilmasinYanma olunca çektim. Öyle yapmaya çalışırım umarım olur teşekkürler
Evet Depam ‘ın dedıgı gibi yandıgında bı kac sn dur derın nefes al uzunca ver ve hafıfce çiş yapar gıbı ıkın gırecek. Guzel guzel sende yenmıssın onemlı olan gırısın saglanması canım gırecek tamamı zamanla pes etme sona yaklasmıssınnn tebrıkk ederımmmYanma olur kastığın için, sürtünmeden dolayı olduğunu sanmıyorum. ıkınır çişini yapar gibi üfleyip penisi ittirirseniz giricek
Eloyaaa bak yaaaaa kankammm yaaa herkese yardım edelım boylee bız de burdakı kadınlar sayesınde yendıkk Allah hepınızden razı olsunnnn cokk cokkkk sevılıyorsunuzzCanim ilk seferinde bi yanma baski olabiliyo 2.gun daha rahat olucak cesaretin kirilmasin
Canimmm 4. Dilatore yogunlas. Ben 3 gunde hergun calisarak rahat alabilmistim calisma sikligina bagli4. Dilatörü rahat yapmanız kaç gününüzü aldı yani ben de kaç gün çalışmalıyım acaba
Hic dert etme regl dan sonra denersin. Sonrasinda mutli son olacak inan banaaEstagfurullah karistirmaniz çok normal.Evet burada olunca yenmeye yaklaştım diyorum ben de aparatları alınca olacak sanmıştım ama biraz daha zamanı var demek ki dediğiniz gibi 4. Aparata iyice çalışayım şuan regl oldum ama.
2. Seferde sprey kullandın mıCanim ilk seferinde bi yanma baski olabiliyo 2.gun daha rahat olucak cesaretin kirilmasin
Kizlar bu yanma ve baski hissi de kesinlikle gozunuzu korkutmasin . Sadede girisite oluyor ve asla agri veya aci degil. Siz derin nefes alip verdikce pit pit girihor ve o hafif yanma hissi de gidiyorCanim ilk seferinde bi yanma baski olabiliyo 2.gun daha rahat olucak cesaretin kirilmasin
İlk giriştemi oluyor devamındada oluyormu, baya yoğuj bir yanmaydı devamında da aynı şekilde olursa devam edemeyiz kiCanim ilk seferinde bi yanma baski olabiliyo 2.gun daha rahat olucak cesaretin kirilmasin
Gidiyor değilmi başta biraz dayanmak gerekiyor o zaman, ah bu acı eşiğimin düşüklüğü bitirdi beni..Kizlar bu yanma ve baski hissi de kesinlikle gozunuzu korkutmasin . Sadede girisite oluyor ve asla agri veya aci degil. Siz derin nefes alip verdikce pit pit girihor ve o hafif yanma hissi de gidiyor
Bak giriste o minicik gorunen vajen deligi varya. Orda yogun bir kas cemberi var. O vajen girisi yavas yavas acilirsa yanma ve baski da cok olmaz. Sen kendini sikmadigindan emin ol ve esinle ya da aparatla nefes alip vererek hafif ikinarak ittir aparati veya penisi. Ordan sonraasi vallaha koca bir bosluk gibi . Sen kendini gevsetmeden ittirirsin vajen gevsemedigi icin baski ve yanma oluyor ha orayi diyelim cok gevsetmeden gecsen bile devamibda gine olmuyor cubku bosluk orasi. rahatca nefes alip ver kayip giriyor. Korkacagin hicbisey yok guven bana ilk deneyim basina kotu seyler gelecegoni dusundugun icin kasiyorsun korkmaaaa ve muhtesem bulusmaya izin verrrİlk giriştemi oluyor devamındada oluyormu, baya yoğuj bir yanmaydı devamında da aynı şekilde olursa devam edemeyiz ki