- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #262.541
Tedaviye başladığında canım önceden aparat kullanıp kullanmamanın önemi yok sıfırdan başlayıp doğru bildiğimiz yanlışlarımızı düzeltiyoruz fizyolojimizi öğreniyoruz ve gerçekten kaslarımızı kullanmayı öğrendiğimizde acısız cinsel ilişkinin doğal bir şey olduğunu görüyoruzkızlaar selam, ben kendime süre vermiştim eylüle kadar yapamazsam doktora gideceğim diye. 1 haftadır falan yoğun mesai ayırıyorum bu mevzu ile yatıp kalkıyorum. hiçbir şekilde aparatı ittirme cesareti bile gösteremiyorum ve cidden yıprandım. galiba eylülü beklemeden gideceğim olsun bitsin artık. şimdi de doktora gittiğimde de olmazsa diye endişelenmeye başladım. aparatla çalıştıran bir yere gideceğim. doktora gidenlere sormak istedim öncesinde evde kendiniz aparat ve parmak denediniz mi
ay inşallah ya.. öncesinde aparatı başarabildiniz mi yoksa sadece deneme aşamasında mı kaldıTedaviye başladığında canım önceden aparat kullanıp kullanmamanın önemi yok sıfırdan başlayıp doğru bildiğimiz yanlışlarımızı düzeltiyoruz fizyolojimizi öğreniyoruz ve gerçekten kaslarımızı kullanmayı öğrendiğimizde acısız cinsel ilişkinin doğal bir şey olduğunu görüyoruzben önceden aparat kullanıyordum tedavi öncesi
Evet direkt eşliye geçtim ve oldu 3 seans sonunda.Sonra dırek eslıyemı geçtiniz
Ben de kendim yapamayacağımı bildiğim için hiç eve dilatör almadım direkt doktora gittim.kızlaar selam, ben kendime süre vermiştim eylüle kadar yapamazsam doktora gideceğim diye. 1 haftadır falan yoğun mesai ayırıyorum bu mevzu ile yatıp kalkıyorum. hiçbir şekilde aparatı ittirme cesareti bile gösteremiyorum ve cidden yıprandım. galiba eylülü beklemeden gideceğim olsun bitsin artık. şimdi de doktora gittiğimde de olmazsa diye endişelenmeye başladım. aparatla çalıştıran bir yere gideceğim. doktora gidenlere sormak istedim öncesinde evde kendiniz aparat ve parmak denediniz mi
Benim eşimde biraz öyleydi doktorla konuşmak iyi geldi, inşallah sizde de öyle olurEvet konuşacak . Umarım bu saçma algısı kırılır.
Ne kadar aynı duygular yaşadıkların. Güzel canını hiç sıkma lütfen çünkü doktora gittiğinde hepsi son bulacakArkadaşlar merhaba ıkı gundur mesajlarınızı okıyorum bır çok kişi ne gZl vajinismus ılletınden kurtulmıs çok mutlu oluyorum o msjları okuyunca ve aglıyorım acaba ben ne zmn yenerım dıye bende bırgun buraya sızon gibi yendımm demek istiyorum 1 senelik evliyim ve ilk denemem şu sekılde oldu vemcaın sprey sıktım dördüncü dılator ile 15 do orayı genıslettm sonra eslıye geçtim ve altıma yastık koydım kendimi rahat bıraktığı mi düşünüyorum ama sanırım rahat olamamısım penısı hıssetmedım gırıp görmediği mı ama esım tam gıremedım dedı sebebıde şu bana bır acı yanma batma tarznda bır olay oldı sonra peçete ile sıldım kan gelmiş ama çok acıdı ve çok agladım o gün tuvalete dahı gıdemedım acıyacak yanacak dıe esım de sırtını döndü ve uyudu hıc umrunda olmadı abarttgımı söyledi gırmedım ne acısı vs dedı ben çok korkuyorum bırdaha denıyemedım doktor arayısına düştüm%50 olumlu demıs ℅50 olumsuz demıs ben napacagımı bilmiyorum kafamda bu olayı bitiremedim psıkologa gıttım oda sen çok ıyı gelmiş sın dedı oncesınfe 4 seans konuşmuştuk napacagımı bilmiyorum benım öyküm de bu
Yaa hangı doktorNe kadar aynı duygular yaşadıkların. Güzel canını hiç sıkma lütfen çünkü doktora gittiğinde hepsi son bulacakacının tek sebebi oradaki kasları bilmiyoruz ve kendimiz yonetemiyoruz. Kızlık zarı falan asla acı verecek birşey değil inan bana. Ben Ankara'da ismi çok duyulmamış bir doktorda tedavi oldum, kesin kararlı olduğum için ve iyi bir doktora denk geldiğim için kısa sürede yendim. Kendine güvenmen çok önemli bu süreçte, eğer güvenin tam olursa tedavi daha kolay olacaktır sonrasında eşinle güzel günler gelecek inan buna
Hepsini başardım canım Burdaki yazıları geriye doğru okursan çokkk faydalı bilgiler varay inşallah ya.. öncesinde aparatı başarabildiniz mi yoksa sadece deneme aşamasında mı kaldı
Canım vajina küçük değil zaten kapalı görünür baktığın zaman ayna koy önüne vajinana bakarken ıkın nasıl açıldığını göreceksin. Vajina esnek bi yapı icine penis ya da aparat girdiğinde onun şeklini alıp esniyo.Kızlar vajina girişi penis kalınlığından daha küçük, sizlerinde öyle mi vajina içi gibi acaba giriş kısmıda esner mi?
2. İlişki de benimkide kanamisti kendimizi kestiğimiz için normal diye düşünüyorum. Diğer denemede sprey vs kullanmadan dene sadece ıslanma sorunun varsa kayganlastici kullan yoksa onu da kullanma. Emin ol onlara ihtiyacın olmadan yapacaksın başarmışsın zaten onlar olmadan da alırsın içine eminimMerhaba , iki hafta önce ilk ilişkimi yaşamıştım ama biraz sıkıntılı olmuştu. Bu gece tekrar denedik oldu fakat vecmain sprey ve kayganlaştırıcı ile oldu yine biraz kanadı . Hep uyuşturucu sprey ile mi yapmak zorunda kalacağım acaba nasıl bırakabilirim?
İlişki yaşamışsın vajinismus değilsin. İlk ilişkiler gerçekten eziyet oluyor sanki bende zevk almiyordum git gel canımı acitiyordu ama sürekli ilişkiye girdik alışmak için. Zamanla önce acı azaldı bitti sonrasında da zevk almaya başladım. Sizde sık sık ilişkiye girin eminim alışıp zevk almaya baslayacaksin. Yine de geçmezse bi doktora görün belki enfeksiyon falan vardırmerhaba kızlar bende derdimi paylaşmak beni anlayanlara içimi dökmek istedim balayındayım 10günlük evliyim ama cinsel ilişkiden korkar oldum vajinusmusmuyum bilemiyorum ilk gece zorladık alamadım sonra alabildim ama ilk girişlerde canım acıyor git gellerde canım mı yanıyor konforsuz mu oluyor anlayamıyorum ama nefes nefese kalıyorum zevk almam söz konusu bile değil. ilişkiden sonra genital bölgem hassas dokunmak bile eziyet sanki. 10günde beş altı kez birlikte olmaya çalıştık. eşim sürekli istiyor ben sürekli işkence çekiyo gibiyim istiyorum da ama bu ağrılı ilişki beni daha da isteksiz yapıyor. durgunum mutsuzum. vajinusmus olduğumu düşünmüyorum ama böyle ağrılı oldukca sonum öyle olucakmışım gibi. size içimi dökmek istedim bu ne lanet bi durummuş çok kötüyüm sanki kimse anlamıycakmış gibi sanki dünyanın sonu gibi..
Çok teşekkür ederim canım2. İlişki de benimkide kanamisti kendimizi kestiğimiz için normal diye düşünüyorum. Diğer denemede sprey vs kullanmadan dene sadece ıslanma sorunun varsa kayganlastici kullan yoksa onu da kullanma. Emin ol onlara ihtiyacın olmadan yapacaksın başarmışsın zaten onlar olmadan da alırsın içine eminim
Özelden yazdım canımYaa hangı doktor
Hera klinikte tedavi olmadım ama telefonla görüşme yapmıştım daha doğrusu yapmaya çalışmıştım. Sürekli görüşme için ertelediker musaot değiliz sizi şu saatte arasak olur mu vs dediler. Aramadilar ben aradım acmadilar bu ilgisizlikten dolayı başka doktorla görüştüm. Doktor nazife ergenle online terapiyle yendim hastaligimiAnkara Hera kliniğine gıden varmı arkadaşlar
Ben de aradm çok ılgılı ve arastırmaua düştüm kadınlae kulübünden yarısı ıyıyse yarısı kötü dedı bende tedırgın oldumHera klinikte tedavi olmadım ama telefonla görüşme yapmıştım daha doğrusu yapmaya çalışmıştım. Sürekli görüşme için ertelediker musaot değiliz sizi şu saatte arasak olur mu vs dediler. Aramadilar ben aradım acmadilar bu ilgisizlikten dolayı başka doktorla görüştüm. Doktor nazife ergenle online terapiyle yendim hastaligimi
BENDEBen de aradm çok ılgılı ve arastırmaua düştüm kadınlae kulübünden yarısı ıyıyse yarısı kötü dedı bende tedırgın oldum
Tedavısı parmak egzersizımı dıkatormuBENDEMinikPatiAnnesi gittiği yere gitmeye başladım. Gerçekten hanımefendi çok naif biri.
Ben 1 seans gittim henüz. Nefes ve kegel verdi. Sanırım birdahakinde başlıcaz.Tedavısı parmak egzersizımı dıkatormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?