- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #262.401
Canım doktora randevu almakla iyi ettin anlattığına göre kendini çok da kasmıyorsun doktor zar yapına bakar bir de muane anında tepkilerine göre belirler durumunu…Ben doktora dedim ki bana tedaviler ücrersiz isterseniz haftada 5 kez sizfen randevu alayım hergğn 15 dk geleyim ama tandevulu geleyim. Kabul etmedi . Vajinismus ayrı bi kategoriymiş onun için ayrıca seans ayarlayıp ayrıca para vermem gerekiyormuş. Neyse Allah büyük illaki özel hastanede vajinismusu randevu ile tedavi eden kadın doğum doktoru vardır. Bu şekilde özel hastanede doktordan randevu alarak randevu randevu gidip tedavi olan var mı? İzmşrfe olan varsa özel hastane ismi verebilir mi? En pahalı hastanede olabilir benim için fark etmez sigortsm karşılıyor
Maalesef bu durumu yaşayan kadınların dereceler Farklı evde yenende var ama ben yenemedim doktora verdiğim paradan hiç pişman değilim çünkü bu durum bir kadına ciddi anlamda Özgüven eksikliği yapıyor yane yurt dışı tatilime gitmedim doktorla çözdüm durumum olmasaydı bile düğün takılarından bozdururdum yine de bu durumla yaşamak istemezdim … üzerine düşüyorsun ve çare arıyorsun en güzelini yapıyorsun… lütfen kimse bu durumu zamanla çözülür diye ertelemesin