- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 63
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #261.441
M masumelekk burayı okuyabilirsınız sormak istediklerinızı sorabilirsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer aparatları eşinle calismadiysan aşama aşama aparatlari eşin sana yapsın, birden başlayarak dörde kadar. Hem kendin hemle eşli denemelerde dördü rahat yapana kadar çalış. İlişki öncesinde de üç ve dördüncü aparatı çalış, öncesinde eşin hazır olsun, sen aparatla calistiktan sonra deneyin. Birkaç defa böyle olsa da sonrasında aparatları bırakıp normal ilişkiye gececeksin.Meraba bayanlar bende dorduncu aparatla yapiyorum fakat esle yapamadim ne yapmam lazim aparatla ne siklikta calismaliyim napcami sasirdim lutfeb yardımcı olun esli denemeyi burdaki yazdiklarijiz gibi yaptim ama.olmadi
Vemcain kullanmadım ama zaten vemcain tarzı ürünler uyuşturucu etkisi olan ürünler. Penetrasyon gerçekleştiyse bu ürün eşe de temas edeceği için uyuşma bana normal geldi. Ama tavsiyem uyuşturucu etkisi olan ürünlere kendinizi çok alistirmayin, kas kontrolü varsa yalnızca kayganlastirici ile de ilişki deneyebilirsiniz.Merhaba, vemacine spreyle bir çok kişinin vajinismus probleminden kurtulduğunu öğrendim ve bende aldım ama dün denerken eşimde de uyuşma ve hissizlik oldu daha önce başına böyle birsey gelen var mı
Siz nasıl yendinizVemcain kullanmadım ama zaten vemcain tarzı ürünler uyuşturucu etkisi olan ürünler. Penetrasyon gerçekleştiyse bu ürün eşe de temas edeceği için uyuşma bana normal geldi. Ama tavsiyem uyuşturucu etkisi olan ürünlere kendinizi çok alistirmayin, kas kontrolü varsa yalnızca kayganlastirici ile de ilişki deneyebilirsiniz.
Bizde yaşadık aynı durumu o yüzden prezervatif takıyor ben vemcaine sıktığımdaMerhaba, vemacine spreyle bir çok kişinin vajinismus probleminden kurtulduğunu öğrendim ve bende aldım ama dün denerken eşimde de uyuşma ve hissizlik oldu daha önce başına böyle birsey gelen var mı
Merhaba ben de aynı süreçteyim bir psikologla denedik tedavi bitti sanıyorduk ilişkiye girebiliyoruz ama ben eşimi bacaklarımla itiyormuşum şimdi psikiyatriye başladık. yalnız olmadığımızı bilelim yeter destek olalım birbirimizeMerhaba isterseniz özelden de yazabilirsiniz ben doktor tedavisi alıyorum şuan size bildiklerimi anlatırım hatta birlikte ilerleriz tek olmadığını bil …Bu durum beklemekle geçmeyen bir durum aparat temin edip aparatla vajinal kasları yönetmeyi öğrenmemiz gerekiyor ben de tedavinin başlangıcındayım sana ilk diyeceğim sakın erteleme gel burda seni anlayan insanlarla ilerle tıkanırsan doktor yönlendirmesi de yaparız ama sakın moralini düşürme tamam mı
Doktorla yendim.Siz nasıl yendiniz
Aparat yapıyor musunuz. Spreyi sıktıktan sonra biraz bekleyin siz uyuştuktan sonra deneyın sprey ona temas etmemıs olur ya da prezervatifle deneyeceksınız. Benım esım de sorun etmedıgını söylemişti keşke etseydi de erkenden halletseydık bu sorunu. Sız lutfen aparata baslamadıysanız baslayın. eşinize bırakmayın ertelemeyin.Nolur biri yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim tam 2 saattir ağlıyorum eşim bana karşı çok isteksiz dün zorla kendime yaklaştırıp denemeye çalıştık ama sprey onun penisini de uyusturdugu için başarısız olduk bugün zorla prezervatif aldırdım denemek istedim ama hiç yanasmadi saat 11 de denicez dedi o saat geldiğin de ise odaya gidip yattı artık ne yapacağımı bilmiyorum karşıma alıp konuştum da hersey daha kötüye gidiyor bana destek ol dedim ama o benim için sorun değil dedi ona göre benim bu sorunum ona dert değilmiş
Aparat yapıyor musunuzMerhaba ben de aynı süreçteyim bir psikologla denedik tedavi bitti sanıyorduk ilişkiye girebiliyoruz ama ben eşimi bacaklarımla itiyormuşum şimdi psikiyatriye başladık. yalnız olmadığımızı bilelim yeter destek olalım birbirimize
bende Vajinusmusu vemcain sprey ve Dilatörle yendim spreyi sıkıp 15 20 dk bekleyin uyuşunca vajinanız gidip güzelce yıkayın tıkayınca sprey gidiyor ama uyuşma devam ediyo biz bu şekilde yaptık eşimle size tavsiyem olsun kayganlaştırıcı jel de kesinlikke kullanınAparat yapıyor musunuz. Spreyi sıktıktan sonra biraz bekleyin siz uyuştuktan sonra deneyın sprey ona temas etmemıs olur ya da prezervatifle deneyeceksınız. Benım esım de sorun etmedıgını söylemişti keşke etseydi de erkenden halletseydık bu sorunu. Sız lutfen aparata baslamadıysanız baslayın. eşinize bırakmayın ertelemeyin.
Vajinanız uyuşunca vajinanızı yıkayın böylece eşinizde uyuşma olmaz sizdeki uyuşma devam ederMerhaba, vemacine spreyle bir çok kişinin vajinismus probleminden kurtulduğunu öğrendim ve bende aldım ama dün denerken eşimde de uyuşma ve hissizlik oldu daha önce başına böyle birsey gelen var mı
Direk spreyle mi yendinizVajinanız uyuşunca vajinanızı yıkayın böylece eşinizde uyuşma olmaz sizdeki uyuşma devam eder
hayır aparat almadım parmak sokabiliyorum, peniste giriyor. bacak açmakta sıkıntı yaşıyorum haliyle eşimde daha fazla güç sarf ediyor tam olmuyor. aparat yine işe yarar mı benim gibi bi vakadaAparat yapıyor musunuz
Bende bacaklarımı çok kasıyordum senin gibi aparat parmak sokabiliyordum . Ben üstte olarak denedim ve öyle yendim, sende o şekilde dene kontrolün sende olduğunu bildiğin için daha rahat oluyorsun hem. :)hayır aparat almadım parmak sokabiliyorum, peniste giriyor. bacak açmakta sıkıntı yaşıyorum haliyle eşimde daha fazla güç sarf ediyor tam olmuyor. aparat yine işe yarar mı benim gibi bi vakada