• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyi de dilatör yapabiliyorsun en azından 3 taneye kadar
Ucten sonrasi yok serce parmak bile yok esim orta parmagi sok en azindan dedi aglarken bi yandan ona calisiyorum artik motivasyonum yok egzersiz calismak istemiyorum eve gelmek istemiyorum dr a gitmek istemiyorum hicbiri bi sey bulamadi vajinismus dr u yok olan da beni iyice dusurdu benim kafam bozuk herhalde komple beynimi tedavi etmeleri lazim

Ucten sonrasi yok serce parmak bile yok esim orta parmagi sok en azindan dedi aglarken bi yandan ona calisiyorum artik motivasyonum yok egzersiz calismak istemiyorum eve gelmek istemiyorum dr a gitmek istemiyorum hicbiri bi sey bulamadi vajinismus dr u yok olan da beni iyice dusurdu benim kafam bozuk herhalde komple beynimi tedavi etmeleri lazim
Ya hepimiz aynı yoldan geçtik inan bende eve gelmek istemiyordum. Aparatları görmek istemiyordum ama sonunu düşün tedavisi olan bi hastalık yenebilirsin gayet bilinçli bi insansın. Tekrar 1 den başla. Parmak irrite edebilir en baştan dilatörle başla

Ya hepimiz aynı yoldan geçtik inan bende eve gelmek istemiyordum. Aparatları görmek istemiyordum ama sonunu düşün tedavisi olan bi hastalık yenebilirsin gayet bilinçli bi insansın. Tekrar 1 den başla. Parmak irrite edebilir en baştan dilatörle başla
Oyle yapiyorum bugun yine onlarla basladim bir iki kolayca oluyo uc de tekliyorum o da oluyo defalarca yapiyorum dort yok ittiremiyorum esime de izin vermiyorum esli deneme zaten yok

Oyle yapiyorum bugun yine onlarla basladim bir iki kolayca oluyo uc de tekliyorum o da oluyo defalarca yapiyorum dort yok ittiremiyorum esime de izin vermiyorum esli deneme zaten yok
Tamam sakin ol şu an 2-3 gün sadece 2 ve 3. Dilatörle çalış acele etme tamam mı gün gün yaz buraya

Yolu yarilamissin 3 dilator yapmışsın bu çok büyük bi başari neden pes ediyorsun. 3 u yapabiliyrsan biraz içinde beklet aci yok zaten içindeyken gel git yap zamanla alışacaksın. Pes etme başaracaksın

Tamam sakin ol şu an 2-3 gün sadece 2 ve 3. Dilatörle çalış acele etme tamam mı gün gün yaz buraya
Yarin yine kadin dogum dr una gidicem yine sacma sapan cozum onerisi sunacak en sonki bebe yagiyla deneyin demisti agri kesici vermisti rahatlatirmis diye olur diyo o kadar kolaysa bi yaga bakiyorsa onca ay neye cabaliyorum

Gitmsem bi turlu esim de çabalamiyosun diyo umidimi yitirmeye basladim artik ayrilirsam nasil yoluma bakarim diye dusunuyorum o gucu bulamiyorum kendimde

Yolu yarilamissin 3 dilator yapmışsın bu çok büyük bi başari neden pes ediyorsun. 3 u yapabiliyrsan biraz içinde beklet aci yok zaten içindeyken gel git yap zamanla alışacaksın. Pes etme başaracaksın
Bu ucu basarmadan sonra aradan aylar gecti iki ay oldu rahat. Bir hafta iki hafta degil

Bu ucu basarmadan sonra aradan aylar gecti iki ay oldu rahat. Bir hafta iki hafta degil
Bozma moralini lütfen. Her şeyin ölçütü zaman değil. Ben de 4. Dilatörü yapalı çok uzun zaman oldu. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Kendini yalnız ve çıkmazda hissetme olur mu? 😊Halledicez merak etme. "Düştüysek kalkarız daha ölmedik ya" 🌸

Yarin yine kadin dogum dr una gidicem yine sacma sapan cozum onerisi sunacak en sonki bebe yagiyla deneyin demisti agri kesici vermisti rahatlatirmis diye olur diyo o kadar kolaysa bi yaga bakiyorsa onca ay neye cabaliyorum
Yani bi sorunun yoksa boşa gitme daha önce gitmişsin hani dilatörlerini güzelce çalış

Kuzum benim hazır yapmışken neden asılmadin sürekli çalışmadin. Daha önce muayene oldun mu vajina da bir sıkıntı var mı yokmu onu öğrendin mi. Eğer onu da yaptıysan dilatore asıl tekrar bak gör yapacaksın.

Bu da baska dr yasadigim sehirdeki tum ozel hastaneleri sirayla geziyorum. Kalinlik var demisti en sonki ama cok onemli degilmis herhalde o
Bana da aynısını söylemişti hatta alalım falan söyledi ama ben kararlıydım dedim herkeze yapıyor ben de yaparım biraz daha sık dişini biliyorum kolay değil her yönüyle çok yoruluyoruz aparatları da yoğunluk ver canım

N nazmiye890 canım buraya gelebilirsin 🌺
Merhaba hanımlar 2.5 sene oldu taam henüz bir şey olmadı artık eşimle aramız bozulmaya başladı doktor gittim vajinismüs için 15 bin tl gibi bir mebla çıkarttılar artık kafayı yemek üzereyim vemencine diye bi sprey önerdiler. Burda uyuşturduğuna dair kullanan var mı uyuşuyo mu gerçekten bilgiye ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun artık eşim son noktalrda boşanma eşiğindeyiz nerdeyse biligisi olan yazsın lütfen

Merhaba hanımlar 2.5 sene oldu taam henüz bir şey olmadı artık eşimle aramız bozulmaya başladı doktor gittim vajinismüs için 15 bin tl gibi bir mebla çıkarttılar artık kafayı yemek üzereyim vemencine diye bi sprey önerdiler. Burda uyuşturduğuna dair kullanan var mı uyuşuyo mu gerçekten bilgiye ihtiyacım var lütfen bana yardımcı olun artık eşim son noktalrda boşanma eşiğindeyiz nerdeyse biligisi olan yazsın lütfen
Vee anne olmak istiyorum eşimde baba çevremde herkes hamile baskıdan bıktım artık bana yardımcı olun başka kinseye anlatamıyorum

Evet gerçekten uyuşuyor bende aldım ama onunla denemedim. Spreyi parmak egzersizi için almıştım ama gerek kalmadi spreysiz egzersiz yapmaya başladım. Sen egzersiz yaptin mi hiç yada yapıyor musun?? Umutsuzluga düşme burda bir cok insan yendi. Ben hala yenmiş değilim ama burdan aldığım cesaretle egzersizlere başladım burası olmasa ona bile cesaretim yoktu. Parmak soktuktan sonra kendime güvenim geldi biraz daha çalışıp deneme yapmaya baslicam. En önemlisi oraya parmağın girmesiyle korkularım neredeyse yok oldu oraya bisey girebilecegine inandım. Suan denesem şuan yaparim modundayim o kadar kendime güvenim geldi ama eşim biraz daha çalış sonra üzülüyorsun dedi bi kaç gün daha çalışıp denicem. Sende yaparsın burada yazılanları oku takip et hemen egzersizlere başla kegel egzersizleri yap nefes egzersizleri yap ister parmak istersende dilator setiyle başla. Kafandaki olumsuz düşünceleri at ben yapicam de.

Back