- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #259.441
Guzesl haberlerini bekliyecegimtamam teşekkür ederim deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzesl haberlerini bekliyecegimtamam teşekkür ederim deneyeceğim
En rahat pozisyon bana göre de misyoner. Tabi bu kişiden kişiye göre değişir. İster yatak ucuna gel iki ayaklarına tabure koy iyice aç bacaklarını ve penisi sen tut aparat yapar gibi yap. İçine ittirirken ağzında nefes verirken ıkın ve ittir, başı girince gerisini eşine bırak. Kalçanın altına da bir yastık koy başına da koy istersen ben öyle yapıyordum. Bir de düz yataktayken sol dizini kırıp yana doğru aç, sağ bacağını da uzat yana doğru böyle de rahateşli deneme biraz anlatırmısınız pozisyon falan bir de aparattan hemen sonra mı denediniz
teşekkür ederimmmmGuzesl haberlerini bekliyecegim
tamam bunu da deneyeceğim ay inşallah hayırlı haber vermek istiyorum size...En rahat pozisyon bana göre de misyoner. Tabi bu kişiden kişiye göre değişir. İster yatak ucuna gel iki ayaklarına tabure koy iyice aç bacaklarını ve penisi sen tut aparat yapar gibi yap. İçine ittirirken ağzında nefes verirken ıkın ve ittir, başı girince gerisini eşine bırak. Kalçanın altına da bir yastık koy başına da koy istersen ben öyle yapıyordum. Bir de düz yataktayken sol dizini kırıp yana doğru aç, sağ bacağını da uzat yana doğru böyle de rahat
İnanıyorum sana. Ama olmazsa da umutsuzluğa kapılma bazen olmayabiliyor ama moralini bozma devam et.tamam bunu da deneyeceğim ay inşallah hayırlı haber vermek istiyorum size...
teşekkür ederim sadece eşime karşı kötü hissediyorum o yüzden bozuluyor moralimİnanıyorum sana. Ama olmazsa da umutsuzluğa kapılma bazen olmayabiliyor ama moralini bozma devam et.
Geldim , çok teşekkür ederim.@denizkabuguuu buraya gel canım
Geldim , çok teşekkür ederim@denizkabuguuu buraya gel canım
evet bunu bende merak ediyorumKızlar 4.aparattan ne kadar süre sonra eşli birlikteliğe geçtiniz birde eşli yaparken ilk başta aparat gibi mi yapıyorsunuz yavaş yavaş ileri geri ne kadar süre böyle devam ediyor ?
Ben 4.aparat üzerine biraz sıkı çalıştım.En rahat bunu alana kadar devam ettim.Eşli deneme için acele etmedim.4.aparatı ne kadar rahat kolay yaparsam eşlide öyle kolay olur dedim. ilk eşli deneme de yarım oldu aynı aparat gibi çalışmıştım 2.eşli denemede tamamen eşime bırakmıştım tam olduKızlar 4.aparattan ne kadar süre sonra eşli birlikteliğe geçtiniz birde eşli yaparken ilk başta aparat gibi mi yapıyorsunuz yavaş yavaş ileri geri ne kadar süre böyle devam ediyor ?
Ben 4. aparata geçtiğim gün terapistimle 45 dk, kendim evde 1 - 1 buçuk saat çalışmıştım (önce 3. dilatör ardından 4. dilatör) ve eşli denemiştik, ilk gün tabi yarım oldu ama bu bile benim için büyük bir şeydi. Ve yarın ki gün tam olmuştu. Biz hiç dilatör gibi yapmadık. Ben biraz sıktım dişimi normal git geller olmuştu. Dedim bu muymuş gözümde o kadar büyüttüğüm şey. Ama ilk alırken penisi kendim elimle dilatör gibi ucunu soktum sonrasını eşime bıraktım gözlerimle yönlendirmiştim onu.Kızlar 4.aparattan ne kadar süre sonra eşli birlikteliğe geçtiniz birde eşli yaparken ilk başta aparat gibi mi yapıyorsunuz yavaş yavaş ileri geri ne kadar süre böyle devam ediyor ?
Ne durumdasın ?Geldim , çok teşekkür ederim
Recetesiz veriliyor dimi sorun olmuyorVemcaine galiba adı başta korktum yanıyordu yarım saat sonra etkisini gösterdi
Kendine güven, olmazsa da sıkıntı değil biliyorsun öbür gün denersin o zaman mutlaka olurBende çok heyecanlıyımm bugün ve yarın sabahtan en az 2 saat 3 parmak çalışıp yarın akşam eşli deneme yapıcamm inşallah olur bi küçük panik var sankii
Biliyorum ilk seferde yarım olsa da olur yavaş yavaş ilerlerim aslında güveniyorum kendime ama heyecan var yinedeKendine güven, olmazsa da sıkıntı değil biliyorsun öbür gün denersin o zaman mutlaka olur
Normal ben de hala oluyorBiliyorum ilk seferde yarım olsa da olur yavaş yavaş ilerlerim aslında güveniyorum kendime ama heyecan var yinede
İki aylık evliyim ve halâ kızım, ilk denememiz de canım çok fazla yanmıştı o günden sonra başladı bu korku, normalde eşimi yaklaştiriyordum kendime ama şimdi yaklaştiği an elim ayağım buz gibi oluyor, panik oluyorum. Ön sevişme filan her şey normal dokunma filan gayet normal ama sıra birleşmeye gelince olmuyor korkuyorum kasıyorum kendimi acıcak korkusu var ilk denememizde çok az kan gelmişti ama kızlık bozulmadı canim çok yanmişti ve itmiştim onu sonra ağladim . Çok araştirdim kayganlastirici aldım birde uyuşturucu sprey alıp öyle denicem yararını görenler olmuş. Parmak egzersizleri yapabiliyorum dokunabiliyorum kendi kendime hatta iki parmakta yapabiliyorum ama eşimle deneyince korkuyorum işte şu an böyleyim İnşallah geçicek inanıyorumNe durumdasın ?