- 24 Aralık 2021
- 2.934
- 14.977
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #258.201
Ben hep sıvı sabun ya da katı sabunla yıkadım ama güzelce duruladim. Sonra kurulayıp kayganlaştırıcı ile kullanabilirsin. Doktorum da sabunla yıkayabilirsin ama çok iyi durula demişti ben hep öyle yaptım, enfeksiyon vs bir sorun yaşamadım da çok şükür.Kullanmadan önce sabunla yıkamayayım mı?
Yooo hiç bi sorun olmadı sonrasında zeytinyağı ile kullandım hepBı sıkıntı oldu mu peki sabunla yikayinca
Ama ben doktora falan sormadım hiç istiyosan bi sorYooo hiç bi sorun olmadı sonrasında zeytinyağı ile kullandım hep
Yavaş yavaş ilerle bence yarın dene meselaArkadaşlar az önce 1 ve 2. Boyutu yaptım. Sizce 3 ve 4 ü de bugün denesem mi yoksa yavaş yavaş mi ileryeyim
Bana doktorum ılık veya sıcak suyla iyice yıka sabun kullanma sakın demişti. Oranın ph ile uyumlu olmadığı için. Bende oramla ilgili en ufak sıkıntıdan korktuğum için suyla yıkadım hepKullanmadan önce sabunla yıkamayayım mı?
Bravo süpersinArkadaşlar az önce 1 ve 2. Boyutu yaptım. Sizce 3 ve 4 ü de bugün denesem mi yoksa yavaş yavaş mi ileryeyim
Daha önce parmak denedigim için şuan dilatör bana daha rahat geldi inşallah 3 ve 4. De kolaydırBravo süpersinBugünlük bu kadar yeterli kendini de çok yorma. Yarın 2'yi iyice çalışıp 3'ü yaparsın.
Kesinlikle aparat daha kolay zaten tebrikler kelebeğimDaha önce parmak denedigim için şuan dilatör bana daha rahat geldi inşallah 3 ve 4. De kolaydır
3 ü yarın denicem inşallah 1 hafta içinde kurtulurum bu sorundan üstüne düşücem bol bolKesinlikle aparat daha kolay zaten tebrikler kelebeğimaynı teknik ve mantıkla 3.ve 4.aparatı da yaparsın sadece bunlarda bir tık güçlü ittirmek gerekiyor
Aparat yaparken çubuklara prezervatif geçirebilirisn daha kolay olacaktır
Kesinlikle beraber yapın hepsini. Önce sen sonra eşin3 ü yarın denicem inşallah 1 hafta içinde kurtulurum bu sorundan üstüne düşücem bol bolsizce eşim de apartları bende denemeli mi bilincaltimin ona tamamen güvenmesu açısından . Akşam 1 ve 2. Yi bir de o denesin diyorum
Aslında beraber çalışırsanız daha kolay olur kuşum deneyebilirsiniz3 ü yarın denicem inşallah 1 hafta içinde kurtulurum bu sorundan üstüne düşücem bol bolsizce eşim de apartları bende denemeli mi bilincaltimin ona tamamen güvenmesu açısından . Akşam 1 ve 2. Yi bir de o denesin diyorum
Bende her şey yolunda canımKızlar nasılsınız nasıl gidiyor.
Şükür kuuzm elhamdülillah neler yapoiBende her şey yolunda canımsende durumlar nasıl
Akşam yemeği hazırlıyorum kuzum burada akşam oluyor sen ne yapıyon nasılsınKızlar nasılsınız nasıl gidiyor.
Kalbim iyiyim bende uzanıyorum sizlere yazayım dedim afiyet bal olsun sanaAkşam yemeği hazırlıyorum kuzum burada akşam oluyor sen ne yapıyon nasılsın
Sağol umutlummmKalbim iyiyim bende uzanıyorum sizlere yazayım dedim afiyet bal olsun sana
Ah ah vaalllaha öyle bugün bir duysalim neden bilmiyorum çok üzülüyorum artıkSağol umutlummmşu sıralar gene bir durgun zamanlar
Retro’nun bitmesine az kaldı bu ay hepimiz öyleydikk kuzummAh ah vaalllaha öyle bugün bir duysalim neden bilmiyorum çok üzülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?