- 11 Mart 2022
- 205
- 283
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #253.581
Kızlar tahriş için bepantol felan kullanan var mı aranızda bi de aparata mı yoksa direkt vajina içine mi sürüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullanıyordum ilk zamanlar vajina içine sürüyordumKızlar tahriş için bepantol felan kullanan var mı aranızda bi de aparata mı yoksa direkt vajina içine mi sürüyorsunuz
Ya benim çok tahriş oluyorda bu aşamaya kadar hiç kullanmadım ama düşünüyorumBen kullanıyordum ilk zamanlar vajina içine sürüyordum
Sen hangi aşamadasınYa benim çok tahriş oluyorda bu aşamaya kadar hiç kullanmadım ama düşünüyorum
Canım benimde öyleydi kullaniyordumYa benim çok tahriş oluyorda bu aşamaya kadar hiç kullanmadım ama düşünüyorum
Hangi aşamadasınCanım benimde öyleydi kullaniyordum
Ben yendim kuzum hamileydim kürtaj oldum adet oluyorum iliskiye girmekten korkuyorum psikolojik olarak etkilendim birazHangi aşamadasın
Aparatları denemiyor musunBen yendim kuzum hamileydim kürtaj oldum adet oluyorum iliskiye girmekten korkuyorum psikolojik olarak etkilendim biraz
Reglim bitince tekrardan başlıyacamAparatları denemiyor musun
Allah yardımcın olsun inşallah bi kere yendin zaten bi daha yaparsınReglim bitince tekrardan başlıyacam
İnsallahhh kuzum sen ne zamndir evlisinAllah yardımcın olsun inşallah bi kere yendin zaten bi daha yaparsın
3 seneyi geçtiİnsallahhh kuzum sen ne zamndir evlisin
İnşallah biticek kuzum herşey çok güzel olacak3 seneyi geçti
İnşallah rahata erebiliriz artıkİnşallah biticek kuzum herşey çok güzel olacak
Bencede yaza herkes yenmiş olarak girecek inşallah Yenenler alışacak, alışanının bebişi olacakama böyle peşpeşe gelecek başarı hikayeleriniz bence
İnşallah çiçeğimmm inşAllahBencede yaza herkes yenmiş olarak girecek inşallah Yenenler alışacak, alışanının bebişi olacak
Aminnnnn birbirimize bebeklerimizden bahsedicezBencede yaza herkes yenmiş olarak girecek inşallah Yenenler alışacak, alışanının bebişi olacak
Kendinden ıslaklık sağlanması gerekir kayganlastirici kullanmak istemiyorsan. Onsevismeyi uzun tutarak deneyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar ben geçen ay yendim vajinismusu, çok alışamadım daha. Kayganlastirici sürmeyi bıraktım, bebe yağı sadece eşime suruyodum ama çocuk düşündüğümüz için spermlere zararı olmasın diye onu da bıraktık o yüzden öncesinde alıştırma yapmadan çok rahat alamiyorum, zevk de alamıyorum hiç zaten. Acaba kayganlastiricisiz vs kolay almanın yolu var mı ?