- 26 Kasım 2015
- 239
- 200
- 103
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.881
Denemeye devam et cnm niye olmasın. Rabbim nasip eder inşallah bende o yolla deniyorum. Ayrıca Sperm üç gün yasayabiliyor yumurtaliklar bir günde oluşuyor. O yüzden ovulasyon döneminden bi hafta önce bir güne bir yapın .Aynen Can'ım
Vajiyi yendiniz mi
Ne bileyim bir bayan arkadaş ve birkaç kişi daha bu yolla hamile kalınca Zaman kaybetmemek adına deniyorum
Yaşım 31 olduğu için
Cnm kendini en az kastigin pozisyonu seç öncelikle bu herkeste değişiyor o yüzden deneyerek bul zaten o denemelerle bi adım daha yaklasiyorsun yenmeye. Bende altta çok daha kasildigim için sonrasında hep üstte denedim. Önemli olan bi de pnsi tam vaji deliğine oturtup yavaş yavaş ilerlemekTebrikler bizede dualarinixi eksik etmeyin bugün denedim ilk girişte baş kısmı ordaydi ve nefes alip vererek fahatamaya çalıştım fakat eşim söndü ve yarım kaldı olay .... aslında gerçekten belkide çok kolay bir olay ben kendimde sunu farkettim nasıl bir duygu acaba girince ne olacak o panukliklik var bende duygu durumu ne olacak bide bana üstte olmak zor geldi oturamiyorm açıkçası daha çok kasıyor um yatıyorum bel altına yastık kafa altına yastık gözler kapalı ve eşimin omuzlarına koyuyorum ayaklarımı ama acaba otursammi diyorum hangisi daha kolay olur diye soruyorum hep kendime
Sağolasın cnm :)Tebrik ederim canim
Bize de çok dua et inş en kısa zamanda yenerizCok sagol arkadaşım Rabbim bu derdi çeken tüm kullarına da bu mutluluğu yasatsin :)
Gercekden hissetmiyorsun inan yapamasam ben yapamazdım.bende aparat ile calısıyorum bir nokta var orayı gecerken bile acı yok doluluk hissi bar orayı gecince hiç bir sey hissetmiyorsun inankiYapanlar gerçekten içeri girdikten sonra hossedilmiuormu
Ediyorum cnm inşallah allahın izniyle yeniceksiniz :)Bize de çok dua et inş en kısa zamanda yeneriz
Cnm hiç üzülme burda hepimiz zaman zaman cokusler yaşadık .ama kalkmasını da bildik çok şükür .bilmek de gerek her zaman.daha bende dün eşli deneme yaptık birazni aldım sonra ümitsizliğe kapildim yine icimden boşa beni artık olmuyor yapamıyorum işte dedim ama .o kasilmayla umitsizlikle son bu daha denedim bu kez biraz daha fazlasını aldım ve yine bıraktım. Ki bi de baktım kan gelmiş. Yani zar gitmiş bundan sonrası da gelir inşallah. Sende hiç üzülme gerçekten acı felan yok bunların hepsini biliyoruz beyin oyunu diyoruz. Ama bu beyni de bize veren Rabbim bunu böyle emreden de .o hiç bir kuluna zulüm gelecek birsey emretmez. Şeytanın en çok sevdiği şey bi yuvayi bozmak bizim gibi ince ruhlu kadınların beynini vesveseyle o dolduruyor. Ya Allah korusun yuvaniz bozuluyor ya da isyan etme durumuna getiriyor hasa. Güçlü olalım cnm ne kadar başarısızlık yasarsan yasa hiç moralini bozma. Ve denemeye devam zaten çok sürmez basarirsin :)Arkadaşlar merhaba birkaç gün önce olmuyor olmuyor boşanıcam diye bir mesaj yazmıştım buraya. Ümitlerim tükenmişti. Ama dün kendi kendimi bir odaya kapatıp saatlerce bağıra bağıra ağladım. Allah'ıma yalvardım. Ağlamaktan gözlerim mosmor oldu gücüm tükendi ama sanki manevi bir kuvvet geldi. Şimdi kararlı bir şekilde kaldığım yerden devam edicem inşallah. Ben kendi parmaklarımla egzersiz yapabiliyorum. Kocamla da daha bir parmağın birinci boğumunu yapabildik ama bugun onunla da konuştum. Yarın tekrar denicez önce parmakla denicez yapabiliyorsak penisle denicez. Dua edelim birbirimize. Gücüm tükendiğinde sizlerin yazdıklarını okumak cok iyi geliyor. Bir gün buraya "arkadaşlar yendim "yazana kadar çabalamaya devam edicem. O, aslında cok kolaymış cümlesini Kurana kadar devam edicem. Allah yardımcımız olsun
Yok canm o sadce vajinanin islakligini sagliyor kayganlatirici kulanmaya gerek kalmiyor kadin olarak bizimde birsey hissetmemiz gerekli ben hala vajinal orgazm olamadim yani ilk giriste aci hissedyrm sonrasindada birsey hissetmyrm sadece klitoris orgazmi yasiyorum neticede bende birseyler hissetmek istyrm ki daha istekli olym kendimde iliskiden memnun olym ama bakalim.ne zman hissedicemArkadaşlar bugün bu rimeli sürece sarıp yapabildim sizce nasıl iyi bir ilerleme mi lütfen cevap yazın
Canım şuan çok şaşırdım ilk önce orgazm mı olmak gerekiyor ilişki denemeden önce
Aynen canm hissetmyrsn sadece gitgellerden dolayi karin kisminda ve popoda baski olabiliyor o kadr , benm bayagi oldu iliski ama ilk giris hala pat diye olmuyor yavas yavas biraz aci hissederek oluyorYapanlar gerçekten içeri girdikten sonra hossedilmiuormu
Merhaba canım.Merhaba hanımlar benim sorunu atlatanlara iki sorum olacak. Birincisi birleşmeye çalışma esnasında ağrı yaşıyor muydunuz sizde? Cunku ne kadar kayganlastirici kullansam da kendimi rahat bırakmaya da çalışan çok ağrı demiyorum bu sefer esimi itiyorum. İkinci sorum vajinusmus sebebiyle çok isteksizlestim. Eşim evde değilken çok arzuluyorum onu Ama eve gelince korkudan kafasını çağırmaya çalışıyorum falan hiç denemek istemiyorum, hayatımda iliski olsun bile istemiyorum ama bu vajinusmustan dolayı diye dusunuyorum her neyse sizde de olmuş muydu bu durum? Cunku korkuyorum hanı tedavi gorupte yeniden bile bu sefer cinsel isteksizlik mi başlayacak diye?
Tesekkur ederim ve yazımı anladığıı için ayrıca tebrik ederim çünkü tabletten yazıyorum klavye kafasına gore kelime degistiriyorMerhaba canım.
İlk başlarda ağrı olması çok normal bende de olmuştdegistiriyor açılmasıyla ve buna alışma süreci boyunca ağrı olmasında bir sıkıntı yok. Bunu sadece biz vajinusmusu yenenler değil, herkes yaşayabiliyor.
İsteksizlik de başıma geldi. Hatta başlarda ilişkiyi egzersiz gibi yapıyordum. Ama bunu da zamanla aşıyorsun. Sen bişey yapmadan, kendiligin bir düzene giriyor zaten.
Yani bu yaşadikların çoğumuzun başına gelenler sıkıntı yapmana gerek yok.
Ayrıca yendigin için de tebrik ederim.
O çok kötü bi acı ya ben dayanamıyorumTesekkur ederim ve yazımı anladığıı için ayrıca tebrik ederim çünkü tabletten yazıyorum klavye kafasına gore kelime degistiriyorama yanlış anlattım herhalde yenemedim çünkü vajinusmusu maalesef, sadece eşim girmeye çalışıyor daha gidemeden o dar yer agriyinca itiyorum esimi
O zaman en kısa zamanda yenersiniz inşallah diyelim :))Tesekkur ederim ve yazımı anladığıı için ayrıca tebrik ederim çünkü tabletten yazıyorum klavye kafasına gore kelime degistiriyorama yanlış anlattım herhalde yenemedim çünkü vajinusmusu maalesef, sadece eşim girmeye çalışıyor daha gidemeden o dar yer agriyinca itiyorum esimi
Korkutma canım sende :))O çok kötü bi acı ya ben dayanamıyorum
Ben yapamadım henüzKorkutma canım sende :))
O kadar kötü bir acı yok kasmazsan hiç hissetmezsin bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?