Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet parmak boşluğa düşüyo çok mutlu oluyorum öyle.
Bende ilkinde oyle olmuştu işte o dar kısmı gecene kadar zorlanmistim biraz ama gecmisti tek parmagi da iki parmagi da bosluga düsmüstü icimde yok gibi hissetmistim ikinci de olmadi o bosluga kadar gitmesine izin vermedim cok kastım kendimi galiba

Evet bende de olmadığı oluyo. Şuan tek parmaktyım

Peki parmak egzersizi yaparken kayganlastriciyi sadece aparata veya parmagimiza mi suruyorz yoksa vajinaya da suruyo muyuz nasil kyllaniliuo onda da bir yardmci olsanZ

Siz ne kullaniyorsnz kayganlastirici olarak z yaginin kayganligi güzel ama sanki o da yanma yapiyormus gibi geliyo bana asitli oldugu icin belki yanlıştır düşüncem bilmiyorum
Bebe yağı kullanıyorum o da yakıyo neden yanıyo bilmiyorum giriş kısmında yanma oluyo

Bende asla egzersiz yapamıyorm parmak çok itici geliyor bana ama dün doktora gittim adam işaret parmağını ve sonra orta parmağını soktu inanamadım asla olmaz sanıyordum. Orta parmağı sonuna kadar soktu biraz yandı tabi ama düşündüğüm kadar olmadı. Ve jel vs hiç bişey sürmeden yaptı aslında yağla veya jelle çok kolay yapılabilir bişey demekki. Tabi ben yine yapamam egzersiz Egzersiz yapabilen herkes yapsın ilerleme çok hızlı oluyor gerçekten.

Sürekli doktor mu yapacak.

Bende kendim yapabilecegimi düşünmüyorum sende esinle denesen olmaz mi bak doktora da izin vermissin belki esinle daha kolay yaparsin

Sürekli doktor mu yapacak.

Hayır,dün bana sadece olabildiğini göstermek için yaptı. Ben parmak girmez imkansız diyordum ve işaret parmağını soktuğunu anlamadım. Sadece orta parmak ilerlerken biraz yanma ve acı oldu o da normal sanırım.

Bende kendim yapabilecegimi düşünmüyorum sende esinle denesen olmaz mi bak doktora da izin vermissin belki esinle daha kolay yaparsin

Su bazli jeller kullanin diyolar onlar yakma yapmiyormus bi de bebanthol ün cilt kremi var su bazli o da güzel ben denemistim kayganligi güzel onu dene istersen bi bende ondan alcam tekrar

Belki eşime izin veririm bilmiyorumki doktora bişey diyemedim işaret parmağını söylemeden soktu yoksa ona da izin vermezdim. Regl olucam 1 2 gün içinde bitsin belki deneyebilirim eşimle kendim asla yapamam tabi Evet canım doktora jel kullan dedi zeytinyağı devamlı kullanmak iyi değilmiş bir de bende yanma yapıyor sanırım zeytinyağı. Bepanthol de duydum de hiç denemedim o da olabilir tabi vazelin kullananda var.

Eşine güvenmen gerekiyo. Bende de öyle bi psijoloji var. Korkuyorum

Vajinismusken hamile kalan arkadaslar vardı acaba ben de hamile miyimadetimin bugün 3.gunuydu ama hâlâ olmadı. Vajinismustan geçen hafta doktara gitmistim ultrasonda bakmisti bebek olsa görürdü diye düşünüyodum gelmeyince bir umut oluştu içimde

evet canım kegele hep devam et fakat günlük 60 ı çok geçmemeye çalış 2 saatte bir 10 kez yap çok faydası olacak inşallah

Siz ne kullaniyorsnz kayganlastirici olarak z yaginin kayganligi güzel ama sanki o da yanma yapiyormus gibi geliyo bana asitli oldugu icin belki yanlıştır düşüncem bilmiyorum

z.yağı bazı insanlarda mantar yapabiliyor 1 kez kullanmamıza rağmen z.yağı eşimde mantara sebep oldu ve ondanda bana geçti...bebeyağı kullandık uzun bir süre o da sanki kuruyor gibi oluyor birde bu defa da ben enfeksiyon kapmıştım ve bebe yağından olabileceğini düşündüm doktordan tavsiye istedim o da bana bir jel önerdi adını burda vermem uygun olur mu bilemiyorum ama bu jel hem nemlendirici,hem vajinanın ph ını düzenliyor,hemde enfeksiyonla savaşıyormuş.fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı ama kesinlikle verilen parayı hakediyor keşke en başından bu ürünü bilseydik dedik eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…