- 11 Ocak 2016
- 152
- 98
- 13
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.441
Canim benim çok tebrikler. Bir hafta yeterli oldumu sadece parmak ilemi yapdin bide neler yapdin ne kullandin sakıncası yok ise cevplarmiisnVe az önce mutlu sona ulastim kizlar artik tam anlamiyla kari koca olduk1 hafta egzersizle hemde o egzersizle olmaz parmakla olmaz diyenlerede kapak olsun darisi basiniza aklimda kalbimde hep burda dualrim sizinle sakin vazgecmeyin lütfen ben burasi sayesinde basardm
Yaaaa su doktor reklamlari yapmayi birakin artik yaa herkes biliyo senay eserdah kim süleyman eserdag kim murat ulusoy kim ama bi cok kisinin bu doktorlara gitme şansı yok ne demek parmak egzersizleri yıllar aliyo kesin çözüm degil diye insanlarin motivasyonunu kirmak ne oluyo yaa yapmayin Allah aşkına o doktorlara gitmek de kesin cozum degil yapamayan gene yapamaz onlarda dilatörle calistiriyo yöntem ayni yöntem sonucta EGZERSIZ tamam doktor tavsiye edebilirsiniz ama parmak egzersizi cozum degil illa doktora gidin diye insanlarin şevkini kirmayin lütfen[/QUOTE offf ya
De ki böyle böyle yaptılar bunları dediler bende bunları uyguladim şunu kullandım de ama de yanı her seferinde giriş yapıyorsun siteye eser dağları öneriyor ve cikiyorsun valla emin olsam eve gelince öyle olmayacagimdan cozecegimden kredi cekecem gidecem gidecek ya da ama sen umitlerimi goturuyorsun umudumu sonduruyorsun kardeş k bakma lütfen ama egzersizlerime fasa fiso deme rica edicem artikParmak egzersizo aylari yillar
i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor
Sagol canm darısı başına, 1 önceki sayfada anlattim ama yine anlatiyim öncelikle ben parmak egzersizi yapamadin makyaj fircalarimin arkasini strecleyip yaptım 3 gün boyunca ince fircayla başladım kalinla devam ettim en son en kalin rimel vardi onunla yaptım egzersizler de hic sorun yasamadim ne yanma ne aci ne de girişte skntiCanim benim çok tebrikler. Bir hafta yeterli oldumu sadece parmak ilemi yapdin bide neler yapdin ne kullandin sakıncası yok ise cevplarmiisn
doktora özgü olan tedaviyi anlatmak ihanettir canım kusura bakma.De ki böyle böyle yaptılar bunları dediler bende bunları uyguladim şunu kullandım de ama de yanı her seferinde giriş yapıyorsun siteye eser dağları öneriyor ve cikiyorsun valla emin olsam eve gelince öyle olmayacagimdan cozecegimden kredi cekecem gidecem gidecek ya da ama sen umitlerimi goturuyorsun umudumu sonduruyorsun kardeş k bakma lütfen ama egzersizlerime fasa fiso deme rica edicem artik
Yaaaa canımm cok sevindimm Allah mutlulugunu daim etsin insallah tebrik ederim seniVe az önce mutlu sona ulastim kizlar artik tam anlamiyla kari koca olduk1 hafta egzersizle hemde o egzersizle olmaz parmakla olmaz diyenlerede kapak olsun darisi basiniza aklimda kalbimde hep burda dualrim sizinle sakin vazgecmeyin lütfen ben burasi sayesinde basardm
doktora özgü olan tedaviyi anlatmak ihanettir canım kusura bakma.
telefonla arayıp öğrenebilirsin tedavi şeklini aramadan araştırmadan guvenemezsin.
ben 4 günde yendim hemde ağrısız
ben iyileştim nedne başkaları iyileşmesin tabi ki doktor önericem
parmak egzersizi bende yaptım ama ilişkiye gelince gene hüsran
acı ve korkular bizim kafamızda
bunları evde yenmen zaman alır
3 günde kurtulmak varken
ve evde iyileşeceğin kesin bile değilken
tabi herşey senin takdirine kalmış
. Sagol anlattugin icin .Tamam sen cozdun o doktora gidin demekden başka da onerebilecegin yok bence artık sayfanın bu bölümü ne girmeme yada yorum yapmana gerek yok kardeşdoktora özgü olan tedaviyi anlatmak ihanettir canım kusura bakma.
telefonla arayıp öğrenebilirsin tedavi şeklini aramadan araştırmadan guvenemezsin.
ben 4 günde yendim hemde ağrısız
ben iyileştim nedne başkaları iyileşmesin tabi ki doktor önericem
parmak egzersizi bende yaptım ama ilişkiye gelince gene hüsran
acı ve korkular bizim kafamızda
bunları evde yenmen zaman alır
3 günde kurtulmak varken
ve evde iyileşeceğin kesin bile değilken
tabi herşey senin takdirine kalmış
Rabbim hem sana hem bebeğine sağlık versin. bebeğinizi kolayca ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...Merhaba canlar
Dualarınızı eksik etmeyin olurmu tahlillerim iyi çıkmadı. İnşallah bebeğim sağlıklı doğar. Ben sizlere dua ediyorum sizlerde benden eksik etmeyin olurmu
takıldığınız yerde özelden yazın bana
Allah saglikla kucagina almayi saglikla büyütmeni nasip etsin cnm bazen tahliller de dogru cikmayabiliyo sen gönlünü ferah tut Rabbim'e sığın biseyi yoktur insallah bebişininMerhaba canlar
Dualarınızı eksik etmeyin olurmu tahlillerim iyi çıkmadı. İnşallah bebeğim sağlıklı doğar. Ben sizlere dua ediyorum sizlerde benden eksik etmeyin olurmu
Rabbim sizide bebeginizi korusun..Merhaba canlar
Canıııııııım Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallahMerhaba canlar
ya bunu yazan orda çalışan biri bile olabilirbana bak bacım burda yüzlerce bayan umut içinde egzersizlerini yapıyor. insanların moralini batırma! girme bu sayfaya kardeşim yaa girme. sen o doktorların reklam departmanı mısın!! hayır yani site yöneticisine şikayet mi edelim seni !!
çık kardeşim yaa, burda herkes birbirinin tavsiye ve motivesiyle yeniyor. görmüyor musun iki günde bir burda bi arkadaşımız mutluluğunu paylaşıyor!! diğerlerinin umutlarını da söndürme !1 egzersizle imkansız olsa şmdiye kadar binlerce insan da yapamazdı. böyle yaparak o umutlu dolu insanların ve bizlerin hakkına giriyorsun .!! ALLAH'TAN KORKUN BE !!!!!!
Zuzukucum sen içini ferah tut inşallah bebeğin Allah'ın izniyle sağlıklı doğacak. Tahlillerde kesinlik olmuyor hiç bir zaman üzme kendini bebişini düşün canım. Rabbim korusun seni ve bebeğini.Merhaba canlar
Can'ım benim Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içini ferah tutmaya bak stres olma tahliller baZen yanıltır bununla ilgili çok örnekle karşılaştım Rabbim yardımcın olsun Allah'ım sana da bebeğine de sağlık versinMerhaba canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?