Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim benim çok tebrikler. Bir hafta yeterli oldumu sadece parmak ilemi yapdin bide neler yapdin ne kullandin sakıncası yok ise cevplarmiisn

Parmak egzersizo aylari yillar

i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor
De ki böyle böyle yaptılar bunları dediler bende bunları uyguladim şunu kullandım de ama de yanı her seferinde giriş yapıyorsun siteye eser dağları öneriyor ve cikiyorsun valla emin olsam eve gelince öyle olmayacagimdan cozecegimden kredi cekecem gidecem gidecek ya da ama sen umitlerimi goturuyorsun umudumu sonduruyorsun kardeş k bakma lütfen ama egzersizlerime fasa fiso deme rica edicem artik

Canim benim çok tebrikler. Bir hafta yeterli oldumu sadece parmak ilemi yapdin bide neler yapdin ne kullandin sakıncası yok ise cevplarmiisn
Sagol canm darısı başına, 1 önceki sayfada anlattim ama yine anlatiyim öncelikle ben parmak egzersizi yapamadin makyaj fircalarimin arkasini strecleyip yaptım 3 gün boyunca ince fircayla başladım kalinla devam ettim en son en kalin rimel vardi onunla yaptım egzersizler de hic sorun yasamadim ne yanma ne aci ne de girişte sknti
falan hiçbirşey olmadi, sonra ben biraktm egzersizi esimde üstelemynce 1 hafta geçti en son dün ince aparatla bir 5 dak yaptm ama ilk girişte sknti cektim,bugün çok kötüydm sinirli ve oldukça sıkıntılıydm ki panik bozukluk hastasym özellikle söylüyorum ki bunu benim gibi korkak biri bile basardıysa siz hayli hayli yaparsınız esli denemeden önce egzersiz yaptim kontrol bende olsun diye üstte denedim ama bir türlü penis girmedi canm yandi tekrar egzersiz yaptm egzersizde sknti yoktu ama peniste yine olmadi bu birkaçkez tekrarladi böyle tabi bu şsıraada ben soğuk soğuk terlemistm ve dizlerim tutmuyordu kalbimde agzimda atyrdu , en son egzersiz yaptığım gibi ddenedik koltukta oturdum bacaklarımı actım uca dogru geldim ve nasıl egzersizde yapıyorsam eşim öyle girdi bende elimle yönlendirdim bolca nefes aldım verdim ve ıkındım yine hafif yanma ve sıkıntı yasadım cünkü cok kasılmıstım tam o kapı dedigimiz yerden gecince rahatladım sıkıntı yasamadım ama cok kasıldım ve oldukca panikledim sonra esim oluyor vs deyince mutlu oldum en sondada artık tam anlamıyla karımsın dedi sevinçten gözünden yas geldi bayagı sarıldık ama ben sıkıntıdan korkudan bayagı tükenmiştim, egzerisizi nasıl yapıyorsanız pozisyonu ona göre ayarlayın ve benim kadar korkak olmayın hicbirsey olmuyor gercekten 5 dakikada bitiyor hiçbir ilaç kullanmadım sadece kayganlastırıcı jel kullandım az miktarda sakinleşmek içinde b,rsey yapmadım sadece korksamda bayılsamda ölsemde yapıcam dedim en azından bayılana kadr ugrasırdım kararlı olmak önemli ve kasmamak çok önemli yoksa o kapıda bosuna yanma ve hafif acı hissediliyor egzersizde sorun yasamazken bosuna kasılıp takılıyoruz , dualarım sizinle umarım sizde mutlu haberlerinizi paylasırsınız kızlar

doktora özgü olan tedaviyi anlatmak ihanettir canım kusura bakma.
telefonla arayıp öğrenebilirsin tedavi şeklini aramadan araştırmadan guvenemezsin.
ben 4 günde yendim hemde ağrısız
ben iyileştim nedne başkaları iyileşmesin tabi ki doktor önericem
parmak egzersizi bende yaptım ama ilişkiye gelince gene hüsran
acı ve korkular bizim kafamızda
bunları evde yenmen zaman alır
3 günde kurtulmak varken
ve evde iyileşeceğin kesin bile değilken
tabi herşey senin takdirine kalmış

jinekologlar psikiatr gibi çok şeyi denedim olmadım mı olmuyo derken bi bayan arkadaşım bir hoca önerdi 10 gün sürdü bana sıkıntı veren varlıklarda bahsetti.onların tedavisini yaptı eşinle beraber olamaman için seni baglamışlar dedi bana yazı verdi su verdi çok şükür kurtuldum.ne diyim Allah herkesin şifasını versin.

Yaaaa canımm cok sevindimm Allah mutlulugunu daim etsin insallah tebrik ederim seni

bana bak bacım burda yüzlerce bayan umut içinde egzersizlerini yapıyor. insanların moralini batırma! girme bu sayfaya kardeşim yaa girme. sen o doktorların reklam departmanı mısın!! hayır yani site yöneticisine şikayet mi edelim seni !!
çık kardeşim yaa, burda herkes birbirinin tavsiye ve motivesiyle yeniyor. görmüyor musun iki günde bir burda bi arkadaşımız mutluluğunu paylaşıyor!! diğerlerinin umutlarını da söndürme !1 egzersizle imkansız olsa şmdiye kadar binlerce insan da yapamazdı. böyle yaparak o umutlu dolu insanların ve bizlerin hakkına giriyorsun .!! ALLAH'TAN KORKUN BE !!!!!!

. Sagol anlattugin icin .Tamam sen cozdun o doktora gidin demekden başka da onerebilecegin yok bence artık sayfanın bu bölümü ne girmeme yada yorum yapmana gerek yok kardeş

kızlar dün geceki denemede takıldığım yerde biraz daha zorladım. hafif bi kan geldi. parmak egzersizi yaparken de iki kez çok hafif kan gelmşti, doktorum zedelenme olabilir demişti, o halka gibi sıkı dediğimiz yerde küçük küçük kesikler oldu. şuan 3 kesik oldu :) iki kere parmak egzersizinden, bir kez dün penisle oldu. daha cesur olabiliyorum sanki artık, üstelik hap da almadım dün akşam. adetime kadar olacakkk :) çok az kaldıııı :)

Rabbim hem sana hem bebeğine sağlık versin. bebeğinizi kolayca ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

Allah saglikla kucagina almayi saglikla büyütmeni nasip etsin cnm bazen tahliller de dogru cikmayabiliyo sen gönlünü ferah tut Rabbim'e sığın biseyi yoktur insallah bebişinin

Canıııııııım Rabbim bebişini sana bağışlasın inşallah
Sorun neymiş ki
Önemli bir şey yoktur inşallah
Allah seni ve bebişini korusun Canım benim

ya bunu yazan orda çalışan biri bile olabilir

Zuzukucum sen içini ferah tut inşallah bebeğin Allah'ın izniyle sağlıklı doğacak. Tahlillerde kesinlik olmuyor hiç bir zaman üzme kendini bebişini düşün canım. Rabbim korusun seni ve bebeğini.

Can'ım benim Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içini ferah tutmaya bak stres olma tahliller baZen yanıltır bununla ilgili çok örnekle karşılaştım Rabbim yardımcın olsun Allah'ım sana da bebeğine de sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…