Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimmm cok sevindimmmmm.Masallah sanaaaaa

Parmak egzersizo aylari yillar

i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor
Yaaaa su doktor reklamlari yapmayi birakin artik yaa herkes biliyo senay eserdah kim süleyman eserdag kim murat ulusoy kim ama bi cok kisinin bu doktorlara gitme şansı yok ne demek parmak egzersizleri yıllar aliyo kesin çözüm degil diye insanlarin motivasyonunu kirmak ne oluyo yaa yapmayin Allah aşkına o doktorlara gitmek de kesin cozum degil yapamayan gene yapamaz onlarda dilatörle calistiriyo yöntem ayni yöntem sonucta EGZERSIZ tamam doktor tavsiye edebilirsiniz ama parmak egzersizi cozum degil illa doktora gidin diye insanlarin şevkini kirmayin lütfen

Gözün aydın canım darısı bize olsun insalah:)

Tebrik ederim maşallah size darısı bizlere inşallah nasil rahat oldu mu pozisyon olarak filan anlatır mısınız ?

Parmak egzersizo aylari yillar

i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor
Çok biliyorsunuz hanımefendi. Bizde biliyoruz doktorlara gitmeyi ama malum herkesin durumu sizin gibi değil elimde olsa zaten doktora gitmistim. Hem ben inanıyorum ve basaricam insallah. Ayrıca benim ve benim gibi arkadaslarin cesaretini söndürmeye de hakkınız yok.

Ben sadece 3 gün aparatla egzersiz yaptım sonra 1 hafta ara verdim dün yine yaptm bugün eşliği denemek istedim tabi hep buradaki arkadaslarin sözleri aklimdaydi esjmyatti ben üste ciktim ama ne yaptysam olmadi en ason koltuğa oturdum bacaklarimi actim eşim diz çöktü yere öyle oldu ilk girişte kastgm için biraz aci ve yanma hissettim ama vazgecmedik aparattan alisigm zaten içerdeki kismi geçince birşey hissetmwdim esimde bana sarildi agliycakti nerdeyse ama ben oldukça stresliydm çok panik halde ve korkmustm bacaklaeim tutmadi siz düşünün eşimin üstne oturmaya calisirken soğuk soğuk terledim ama vazgecmedim hep ikindm ve nefes aldm verdim

Merhaba 6 yıldır evliyim ve vajinismus um, son derece anlayışlı bir eşim var. Sevismek ve tatmin olmak anlaminda hiçbir zaman sorunumuz olmadı, ama gelin görün ki sağlıklı bir insan gibi iliskiye giremiyorum. Boşanmak istedim eşim kabul etmedi. Sizleri gizliden gizliye hep okuyorum, bu sefer farklı bir ruh hali içindeyim. Merhaba demek, yıllardır kimseye söyleyememiş olmanın yükünü bugün biraz olsun üstümden atmak istedim.
Herkese merhaba

Süpersin canım tebrikleerrr
Darısı diğer meleklerin başına inşallah

Hoşgeldin cnm bu üzücü drum bnmde başımda malesef egzersz yapabiliyon mu

Hoşgeldin canım merhaba
Yazdıklarında kendimi gördüm
Ekim ayında bende buraya böyle bir mesaj yazıp başlamıştım ve kasım başında yendim
İnşallah sende başarırsın buraya yazmak ta büyük adım

Hoşgeldin cnm bu üzücü drum bnmde başımda malesef egzersz yapabiliyon mu
Aslinda geçen yıl egzersiz yaptım ve eşim cok rahatlıkla iki parmağını birden sokabiliyor ama bir noktadan sonra devam edemiyorum. Sanırım durumu kabullenme psikolojisine girdik

İnşallah, geri gidip yazdıklarınızı okuyacağım. Sizi tebrik ederim, uzun yıllar cok Mutlu bir evliliğiniz olur insallah

İnşallah, geri gidip yazdıklarınızı okuyacağım. Sizi tebrik ederim, uzun yıllar cok Mutlu bir evliliğiniz olur insallah
Amin inşallah canım
Hepimizin evlilikleri huzurlu ve aşk dolu olur inşallah
Sonrada hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olur
Asla kabullenme psikolojisine girme canım bizde tam artık olmayacağını kabullenmiştik ki ben bu sayfadan güç aldım ve olacağına inanıp yaptım
Sende öyle yap 15 günde yendim 2 yıl çektiğim derdi
İnşallah sende öyle yap

Cok sevindim ya darısı başımıza

Kizlar ne olursa olsun egzersiz çok önemli o ne ise yarar ki demeyin nefes alip vermek ayrica önemli ve tabiki ikinmak ben basarmama rağmen çok kastim ve yanma az aci hissettim o hep bahsettiğiniz kapidan penisin geçmesi kasinca zor oldu ama ondan sonra hicbisi hissetmedim tabi bunca zamann stresi ki benim2,5 ay oldu evleneli beni oldukça yipratti bayilcagimi ddüşündüm.korkudan kalbim agzimda atyrdu resmen ama hiçbirşey olmadi gerçekten gayette oluyormuş ben egzersizi bayagi ihmal ettim ve kasmamaya calisij lütfen kendinizi, ben üstte ne yaptiysam basarili olamadm,aparatla egzersiz yaptigim gibi koltukta oturdum bacaklarimk actim ikindim ve eşim öyle girebildi sizde egzersiz nazil yapiyorsanz ona uygun pozisyonlar deneyin birinde olmadıysa baskasibi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…