- 23 Şubat 2010
- 716
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #20.441
Hepimize hayırlı kandiller canım arkadaşlarım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah çok güzel günler bekliyordur bizleri öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlaropuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mona roza senin sonuçlar hangi gün çikicakti? Çok geçmiş olsun canim inşallah en kisa sürede iyileşir.
Allah sağlik versin ailelerimze bize. borca bulaştirip ele güne muhtaç etmesin. Huzur versin inşallah.
arkadaşlar napacağımı şaşırdım p...s aparatını sorunsuz içime aldım 4 gündür.. bugün p..s denemesi yaptık olmadı olmadı olmadı olmadıııı çıldırcam artık..şimdi ben p...s aparatına geri mi döneyim sizce yoksa p...s denemsi mi yapayım?? dualarım hepimiz için...... allahım güç ver
arkadaslr ben ıkı yıllık evliyim.. şuan eşim askerde.. benim sorunum tam olarak vajinusmus olmasada kısmen benziyor ben kasılıyorum ve p...s ucunu alabılıyorm sonra bı yanma oluyor daha ileri gdemıyorum birde cocugumuz var ben alttan muayene olmaktanda korkuyorm o masaya cıkmaktan dktrn parmak atması falan cok igrenc gelio bna sırf bu yuzden dogumumu sezeryan yaptım durumumun psklojık oldgnu bılıyorum ve artık bu drmdan krtulmak istıyorum cok yoruldk eşimle napcagmı hç blmıyorum askerden gelmesıne uc ay kaldı bi mucıze olsaa da ona suprız yapsam..((
arkadaşlar napacağımı şaşırdım p...s aparatını sorunsuz içime aldım 4 gündür.. bugün p..s denemesi yaptık olmadı olmadı olmadı olmadıııı çıldırcam artık..şimdi ben p...s aparatına geri mi döneyim sizce yoksa p...s denemsi mi yapayım?? dualarım hepimiz için...... allahım güç ver
canım sımdı egzersız sonrası hemen pe.. yapıcaksın yanı bır kez aparatla sonra hemen vakıt kaybetmeden pe... yap...gozlerını kapat o an onun aparat oldugunu dusun ve aparatla esın yapsın sen skaın ol o yapsın aparatla gozlerını kapat ve aparta sonraı hemen pe... yapsın gormek anlamıycaksn bılearkadaşlar napacağımı şaşırdım p...s aparatını sorunsuz içime aldım 4 gündür.. bugün p..s denemesi yaptık olmadı olmadı olmadı olmadıııı çıldırcam artık..şimdi ben p...s aparatına geri mi döneyim sizce yoksa p...s denemsi mi yapayım?? dualarım hepimiz için...... allahım güç ver
basraılı sonuc almak ııcn mutlaka pe... denemesı oncesı egzersız yapma gerek...o zman cok kolay oluyor pe...mutlaka yap egzersızını yap sonrada pe. denemesı yaparkadaşlar günaydın dün gece p...s denemesi yapacaktık sözde yani ben öyle düşünüyordum ama olmadı benimki geçen gün alınmış bana şaka yapmıştım oysa o öyle davranınca benimde hiç içimden gelmedi zaten üzerine atlayacak halim yokya 11:30 gibi yattım ama uyuyamadım ağladım durdum yatakta biraz fazla hassasım galiba neyse artık belki bu aşkam kısmet olursa deneriz en azından işten eve gidince kendim egsersiz yaparım moralim düzgün olursa tabii..
basraılı sonuc almak ııcn mutlaka pe... denemesı oncesı egzersız yapma gerek...o zman cok kolay oluyor pe...mutlaka yap egzersızını yap sonrada pe. denemesı yap
tamam canım bu akşam inş. dediğin gibi deniycem bide bu aparat ne oluyo merak ettim satınmı alıyorlar? o olmadan başarması zormu olur bazı arkadaşlarda mumdan bahsetmiş parmak egsersizi yeterli olmazmı? zaten ben p...s denemesinde yarıya kadar aldım canım acımasaydı devamı gelecekti ama çok acıdı bıraktık inş. devamıda en kısa zamanda olur..
Canım burda çoğumuz mum ile egzersiz ve daha sonrada p..s kalınlığında mum ile yada kendimizin yaptığı o kalınlıkta başka bir şey ile egzersiz yaptık sonra p..s denemesine geçtik vede çok rahat oldu.Sana tavsiyem acele etme önce egzerszilerini sorunsuz yap sonra geçersin p..s denemesine.
arkadasımızında dedııg gıbı acele etme zamnla ..mmla egzersız yap bugun mutlka sadece parmakla basaranlar cok var ...ama sen bugun mumla denepeki cnm teşekkürler ilgine. ya şu içerideki sert yapıya çarpınca gerisi gelmiyo yarıya kadar tamamda sonrasında çok canım acıyo. egsersizden sonra inş. acı falan olmaz hayırlısıyla atlatsam artık ya psikolojimi fena etkiliyo bu durum.
arkadasımızında dedııg gıbı acele etme zamnla ..mmla egzersız yap bugun mutlka sadece parmakla basaranlar cok var ...ama sen bugun mumla dene