- 25 Kasım 2008
- 1.258
- 0
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #20.421
canım emla kremı dogur kullanırsan ..ınan ılk dnemende hepsı olucaktır..:lepi:
saol cnm emla kremi üçüncü denemede olcak inş. bu akşam denemek istiyorum umutluyum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım emla kremı dogur kullanırsan ..ınan ılk dnemende hepsı olucaktır..:lepi:
kacakkk sen ...nerdesın ya tatılmı yapıyodun yoksabayanssulusmileslm kızlar opuyorumnanaktan uzun süredir giremiyordum nasılsınız ? nedir son durum biri bana özet geçsin lütfen sürpriz gelişmeler varmı ?
kacakkk sen ...nerdesın ya tatılmı yapıyodun yoksabayanssulusmile
çok teşekkür ederim cavaplarınız için.selmatem senin yorumunada çok teşekkür ederim bazı sitelerde ve forumda arkadaşlar benim tarif ettiğim gördüğüm yerin vajina girişi olduğunu yazmışlar kızlık zarı bu açıklığın 1-2cm içinde olduğunu söylemişler.sende benim gördüğüm yerin kızlık zarı olduğunu yazmışsın hangisi doğru kafam karştı lütfen kusuruma bakmayın.çok teşekkür ederim anlayışınız için.
çok teşekkür ederim cavaplarınız için.selmatem senin yorumunada çok teşekkür ederim bazı sitelerde ve forumda arkadaşlar benim tarif ettiğim gördüğüm yerin vajina girişi olduğunu yazmışlar kızlık zarı bu açıklığın 1-2cm içinde olduğunu söylemişler.sende benim gördüğüm yerin kızlık zarı olduğunu yazmışsın hangisi doğru kafam karştı lütfen kusuruma bakmayın.çok teşekkür ederim anlayışınız için.
rabıa cok buyuk yol kat ettı..super basarı su an yıllık ızne cıktı ...bol bol egzersız yapıcaz...eslı yapıyor egzersızlerını kendı yapamadı hıc ..olsun basrasında ıhsalhhhhh:Saruboceq: ıhsalhh butun kızlar basraıcakmaşallah rabia 2 parmağa geçmiş çok sevindim diğer arkadaşlarıda ayrıca tebrik ederim vajiye parmak girişini düşünmek bile büyük başarı ve siz bunu aştınız egzersiz yapabiliyorsunuz..gerisi gelecek merak etmeyin birazcık cesaret yeter....
rabıa cok buyuk yol kat ettı..super basarı su an yıllık ızne cıktı ...bol bol egzersız yapıcaz...eslı yapıyor egzersızlerını kendı yapamadı hıc ..olsun basrasında ıhsalhhhhh:Saruboceq: ıhsalhh butun kızlar basraıcak
Arkadaşlar ......Berat Kandiliniz mubarek olsun...Bu gece bir yıl boyunca başımıza gelecekler belirleniyor ve rızık yeniden yazılıyor . Kötü yaşancak olaylar dua ile iptal olabiliyor yada erteleniyor. Dua edelim birbirimize. Vajinusmus hastalığından kurtulalım diye ve hayırlı evlatlar için dua edelim. İNŞALLAH hepimiz iyileşiriz ve hayırlı evlatları olan hayırlı anneler oluruz ALLAH' ın izniyle. Amin.
merhaba arkadaşlar daha öncede bi kac defa yazdım buraya sürekli takip edemesemdee sık sıkta yazdıklarınızı okuyorum 2 ay sora bi senelık evlieyvahedigeldismile olacağm ve cosemedım bende henuz hıcbır gelışmede yok..
yalnz dun aksam aklıma takılan bır soru oldu bir fikriniz varmıdır yokmudur bilemiyorum ama mantıklı yada mantıksız dıye bır yorum yapabılırsınız dıye dusundum..
şimdi ben ilkokuldan liseyi bitirene kadar devamındada 4 senelık bi çalışma sürem var su an 23 yasındayım 7 aydır falan calısmıyorum evdeyım..sorum ise şu bu geçmiş dönemımde şöyle bir sorunum vardı hiç bir yerde lvb kullanamıyordum eve işteeykendee daha oncesındede okuldaykendeee girmiyordum hiç sabah evden cıkıyorsnuz akşam dönnüyorsunuz öyle düşününn ve bu suredee wc ye gtmek ıstedıgınızde hep sıkıyorsunuz..sizce bundan dolayı böle bı problem yaşamış olabılırmıyım ben..
cevap verırsenız cok cok cok sevinirim bilginiz olmasada mantık dahilinde bi yorum yapabılırsınız bir akıl verin lütfen.eyvahedigeldismile
Arkadaşlar ......Berat Kandiliniz mubarek olsun...Bu gece bir yıl boyunca başımıza gelecekler belirleniyor ve rızık yeniden yazılıyor . Kötü yaşancak olaylar dua ile iptal olabiliyor yada erteleniyor. Dua edelim birbirimize. Vajinusmus hastalığından kurtulalım diye ve hayırlı evlatlar için dua edelim. İNŞALLAH hepimiz iyileşiriz ve hayırlı evlatları olan hayırlı anneler oluruz ALLAH' ın izniyle. Amin.