kızlar buraya yaziyosunuz yardim diye biz ne yapmaniz gerektiğini anlatiyoruz her gün giriyoruz yani bi sorunla karşilaşsaniz ben gece zaten burdaım bahar zerr var gündüz 7/24 istediğinizi sorabilirsiniz. Ama bi iki yazıp bize açiklattiktan sonra ay benim içim sıkıldı bi iki kere denedim olmadi işte diyip birakip gidiyosunuz aylarca sesiniz soluğunuz çıkmıyo.
Bir de üzülüyosunuz herkes başarıyo ben yenemiyorum diye pardon da o başaranlar her gün hiç aksatmadan ağlaya sızlaya moralleri bozuk olsa bile günde en az yarim saat egzersiz yapıyolar. Siz hiçbişey yapmadan geçer geçer diye erteliyosunuz.
Sonra da benim suçum değil böyle olmak istemedim diyosunuz. E pardon da hangimiz iktidarsiz erkek isteriz. He Allah korusun benim eşim böyle olur fizikseldir dicek tek şeyim olmaz ama çaresi vardir üzreine gidip uğraşmiyodur vallahi tek celsede boşarim. Madem tedavisi var neden bişey yapmiyosun diye.
Yani yaziyosunuz biz aylarca merak ediyoruz ne yapti diye. Sonra pat bi daha yazmiyosunuz. bi kaç ay sonra gelip ben bişey yapamadim üzülüyodum yazmadim. E yaz kardeşim biz niye burdayiz sen yazicaksin ağliycaksin ki burda biz de teselli edelim. Bizde burda ağladik bizi de teselli ettiler. Böyle davranirsaniz aylar yillar geçer öyle oturursunuz evinizde.