Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım. Ben vajinusmustan kurtulalı birkaç ay oldu. Egzersiz vs denemeye kalmadan hipnoz yöntemi ile bir günde kurtuldum çok şükür. işinin ehli bir psikolog ile hipnoz yöntemiyle kurtulabilirsiniz. Yaşamayan bilemez Allah herkesi bu dertten kurtarsınArkadaşlar merhaba ben 2 yildir denememe rağmen hala çok çok başındayım ve parmak egzersizi asla yapamiyorum. Daha kendime zor yaklastiriyorum ama çok aşırı yıprandım ne yapmam gerek lütfen yenebilen varsa yardım edebilir mi
Nerde yaşıyorsunuz acaba aminMerhaba canım. Ben vajinusmustan kurtulalı birkaç ay oldu. Egzersiz vs denemeye kalmadan hipnoz yöntemi ile bir günde kurtuldum çok şükür. işinin ehli bir psikolog ile hipnoz yöntemiyle kurtulabilirsiniz. Yaşamayan bilemez Allah herkesi bu dertten kurtarsın![]()
Psikolog Miraç Sağlam doktorumdu. Netten bulduk doktoru yorumlara güvenerek gittik açıkçası pek ümidim yoktu saçma geliyordu bana. Madem bir günde çözümü var bu insanlar neden aylar, seneler boyu uğraşsın diye düşünüyordum. Çok şükür gerçekten de bir günde kurtuldum. Siz de bi araştırın derim. Yaşadığınız yerde de vardır belkiNerde yaşıyorsunuz acaba aminbende kurtulmak istiyorum artık
Kendime zor yaklaştırıyorum dediğiniz eşiniz mi?Arkadaşlar merhaba ben 2 yildir denememe rağmen hala çok çok başındayım ve parmak egzersizi asla yapamiyorum. Daha kendime zor yaklastiriyorum ama çok aşırı yıprandım ne yapmam gerek lütfen yenebilen varsa yardım edebilir mi
Bacaklarımı dahi zor aciyorum çok az değdiğinde bile acı hissi geliyo gibi oluyo çekiyorum psikolojik olduğunun farkindayim ama istemsizce oluyoKendime zor yaklaştırıyorum dediğiniz eşiniz mi?
Bir çözüm bulabilirsek lütfen yardimlasalimBende 2 senedir aynı durumdayım![]()
AminMerhaba canım. Ben vajinusmustan kurtulalı birkaç ay oldu. Egzersiz vs denemeye kalmadan hipnoz yöntemi ile bir günde kurtuldum çok şükür. işinin ehli bir psikolog ile hipnoz yöntemiyle kurtulabilirsiniz. Yaşamayan bilemez Allah herkesi bu dertten kurtarsın![]()
Daha çok başında bile yanma hissi geldiği için devam edince çok daha fazlası olucakmis gibi hissediyorum ama çok haklisin zaten aşırı derecede yıprandım üstüne gitmek zorundayımYaa cok uzuluyorum. Keske gercekten ama gercekten acisiz bir olay olduguna sizi ikna edebilsem.
Size onerim kademe kademe gidin. O olay olmadan sadece sevisin birbirinize dokunun mesela. Cunku bu dokunma olayi oldugundaki kasilmayi gecmeden bir sonraki seviyeye gecemezsiniz.
Ancak 2 yil cok uzun bu sure. Bu zamana kadar coktan çözüm yoluna gitmeniz gerekirdi. Lutfen ertelemeyin ustune gitmeden asamazsiniz.
Daha çok başında bile yanma hissi geldiği için devam edince çok daha fazlası olucakmis gibi hissediyorum ama çok haklisin zaten aşırı derecede yıprandım üstüne gitmek zorundayım
Haklısın birde ben hemsireyimCanim iste o kendini kastigin icin oluyo. Soyle soyliyim sen kendini kastigin icin islaklik yerine kuruluk oluyo cunku sen esini sevmek yerine aciyacak diye birlesme kismina odaklaniyosun aksine akisina biraksan hiic hissetmeyeceksin.
Ben de ilk gece korkularim tedirginliklerim vardi ona ragmen acisi sadece bir yanma oldu. Ari sokmasi bile degil dusun. Sadece bir yanma hissi oluyor ayni yaraya uflemissin gibi. Oradan cocuk cikiyor bunu beynine kodlamaya calis:)
Ya bu isler meslege bakmiyor iste:) kafada bitiyor en zoru da o zaten. Esin senin canini acitmaz oyle dusun.Haklısın birde ben hemsireyimama dediğin gibi odaklandigim için o kısma ondan oluyor sanirim
Dediklerini aklımdan çıkaramamaya calisicam çok teşekkür ederimYa bu isler meslege bakmiyor iste:) kafada bitiyor en zoru da o zaten. Esin senin canini acitmaz oyle dusun.
Hayır hiçbir şekilde en ufak acı hissetmedimB
Amingerçekten çok acı çektiniz mi peki sonrasinda
Yaa ne iyi umarım bende yapabilirim artikHayır hiçbir şekilde en ufak acı hissetmedim
Bence siz benim söylediğim doktora bi ulaşın en azından aklınıza takılanları sorun. Belki yaşadığınız şehirde de vardır araştırın. Gerçekten ben hiçbir aparat vs kullanmadım. Bir günde çözüldü sorunumYaa ne iyi umarım bende yapabilirim artik