Sağol canım Allah razı olsun inşallah sizlerde yener ve bebek haberlerinizi verirsinizSagol canim yok artik biticek buda geçicek rabbim bunu yenmeyi nasip etsom somra herkese bebek nasip etsin insalllaah sende sag salim.alirsin yawrunu insalllah kucana
Amiiiiiiiiiiinnnn inşALLAH dünyanın en mutlu insanı olacağım öyle bişey olursaKendine inan ve ypacksn eminimrica ederim inşallah yenip buraya yazarsn
Tabiki en mutlu insani oluyoruzAmiiiiiiiiiiinnnn inşALLAH dünyanın en mutlu insanı olacağım öyle bişey olursa
Aminnn canim.aminn nnnSağol canım Allah razı olsun inşallah sizlerde yener ve bebek haberlerinizi verirsiniz❤
RABBİM herşeyin en güzelini versin size ❤Tabiki en mutlu insani oluyoruzben o illetle savaşırken korktum olmayack bebek sahibi olamiycam diye ama rabbim nasip etti .
Amin hepimize güzellikler versin rabbim canmRABBİM herşeyin en güzelini versin size ❤nefes ıkınma tekrar tekrar deniycem olacak iyi ki yazmışım buraya bende yenicem ve buraya yazıcam inşALLAH
Ilk gece yapinca ne oldgnu anlamiyosun bile bnde diş cekim falan derken yapmasakta olur dedim geceliğimi gydim sonrasi geldi zaten zordu ıkındım resmenAma işte o ilk olmadimi günler geçip hala yapamadimı insan zorlaniyo dediğiniz gibi ilk oldu mu sonrası aciyomu da bizim gibiler de o öyle olmuyo
Gazi AntepCanim nerde oturuysn
Işte ilk yapamadin mi aradan zaman gecince daha kötü oluyo bizlerde öyle oldu şahsen bende oldu 4 ay sonunda oldu şükürIlk gece yapinca ne oldgnu anlamiyosun bile bnde diş cekim falan derken yapmasakta olur dedim geceliğimi gydim sonrasi geldi zaten zordu ıkındım resmen
Oralarda tedavi merkezi varmiiGazi Antep
Varmış internetten bakmıştım ama pahalıdır diye ben devlet hastanesindeki psikoloğa gittimOralarda tedavi merkezi varmii
Insalllah faydasini gorursun canim uysdurucu.kremle mi yapiosin egzersizleriVarmış internetten bakmıştım ama pahalıdır diye ben devlet hastanesindeki psikoloğa gittim
İnşALLAH çok teşekkür ederim egzersiz yaparken hiç bişey kullanmıyorum ama iki parmakla yapamıyorum ilk zamanlar ilişki olursa diye uyuşturucu sprey almıştım iki parmakta onu deniycem belki olurInsalllah faydasini gorursun canim uysdurucu.kremle mi yapiosin egzersizleri
Sen ne zamandır vajinismussun başladın mı egzersizlere inşALLAH sende en kısa sürede yenersinInsalllah faydasini gorursun canim uysdurucu.kremle mi yapiosin egzersizleri
Insalllah amin canim.dun tedaviye basladimm dilator ile yapıyorum ben o bence da kolaySen ne zamandır vajinismussun başladın mı egzersizlere inşALLAH sende en kısa sürede yenersin
Bende bi kaç yerde okudum dilatör daha kolay diye, sen uyuşturmak için krem felan kullanıyor musun?Insalllah amin canim.dun tedaviye basladimm dilator ile yapıyorum ben o bence da kolay
Evet canimBende bi kaç yerde okudum dilatör daha kolay diye, sen uyuşturmak için krem felan kullanıyor musun?