Vajinismus ( lütfen yardım edin) 😢

Sagol canim yok artik biticek buda geçicek rabbim bunu yenmeyi nasip etsom somra herkese bebek nasip etsin insalllaah sende sag salim.alirsin yawrunu insalllah kucana
Sağol canım Allah razı olsun inşallah sizlerde yener ve bebek haberlerinizi verirsiniz 🤲🏻🤗

Amiiiiiiiiiiinnnn inşALLAH dünyanın en mutlu insanı olacağım öyle bişey olursa
Tabiki en mutlu insani oluyoruz 😊 ben o illetle savaşırken korktum olmayack bebek sahibi olamiycam diye ama rabbim nasip etti .

Tabiki en mutlu insani oluyoruz 😊 ben o illetle savaşırken korktum olmayack bebek sahibi olamiycam diye ama rabbim nasip etti .
RABBİM herşeyin en güzelini versin size ❤🌹nefes ıkınma tekrar tekrar deniycem olacak iyi ki yazmışım buraya bende yenicem ve buraya yazıcam inşALLAH

RABBİM herşeyin en güzelini versin size ❤🌹nefes ıkınma tekrar tekrar deniycem olacak iyi ki yazmışım buraya bende yenicem ve buraya yazıcam inşALLAH
Amin hepimize güzellikler versin rabbim canm
Inşallah yeneceksin 🤲🏻🤗😊

İnşALLAH ❤️🤗🌹 bide psikolog bana xanax ilaç verdi hiç içmedim ama onu içsem daha sakin heycansız olur muyum acaba

Ama işte o ilk olmadimi günler geçip hala yapamadimı insan zorlaniyo dediğiniz gibi ilk oldu mu sonrası aciyomu da bizim gibiler de o öyle olmuyo
Ilk gece yapinca ne oldgnu anlamiyosun bile bnde diş cekim falan derken yapmasakta olur dedim geceliğimi gydim sonrasi geldi zaten zordu ıkındım resmen 😀

Ilk gece yapinca ne oldgnu anlamiyosun bile bnde diş cekim falan derken yapmasakta olur dedim geceliğimi gydim sonrasi geldi zaten zordu ıkındım resmen 😀
Işte ilk yapamadin mi aradan zaman gecince daha kötü oluyo bizlerde öyle oldu şahsen bende oldu 4 ay sonunda oldu şükür 😁😃 ne günlerdi ya şimdi minigimi beklyom 😍🤗

Insalllah faydasini gorursun canim uysdurucu.kremle mi yapiosin egzersizleri
İnşALLAH çok teşekkür ederim egzersiz yaparken hiç bişey kullanmıyorum ama iki parmakla yapamıyorum ilk zamanlar ilişki olursa diye uyuşturucu sprey almıştım iki parmakta onu deniycem belki olur

Sen ne zamandır vajinismussun başladın mı egzersizlere inşALLAH sende en kısa sürede yenersin
Insalllah amin canim.dun tedaviye basladimm dilator ile yapıyorum ben o bence da kolay

X