Vajinismus ( lütfen yardım edin) 😢

Hyt zr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2019
12
2
35
Öncelikle merhaba gününüz güzel olsun. Ben dört ay önce evlendim ilk gece yorgunluktan denemedik sonra ise denesek bile olmadı vajinismus olduğumu öğrendim bi psikoloğa gittik sanki çokta işe yaramadı hep ezber şeyler bilgisayardan okudu geçti eşim bana hep destek oldu ama ben ona karşı suçlu hissediyorum kendimi. İki aydır psikolojik destek alıyorum bide parmak egzersizi yapıyorum ama bi parmaktan iki parmağa geçemiyorum çok dar geliyor orası herşeyi denedim kas gevşetici sprey kayganlaştırıcı.. Lütfen lütfen lütfen bana yardım edin çok çaresiz işe yaramaz dipte hissediyorum kendimi 😢😢😢😢

Öncelikle merhaba gününüz güzel olsun. Ben dört ay önce evlendim ilk gece yorgunluktan denemedik sonra ise denesek bile olmadı vajinismus olduğumu öğrendim bi psikoloğa gittik sanki çokta işe yaramadı hep ezber şeyler bilgisayardan okudu geçti eşim bana hep destek oldu ama ben ona karşı suçlu hissediyorum kendimi. İki aydır psikolojik destek alıyorum bide parmak egzersizi yapıyorum ama bi parmaktan iki parmağa geçemiyorum çok dar geliyor orası herşeyi denedim kas gevşetici sprey kayganlaştırıcı.. Lütfen lütfen lütfen bana yardım edin çok çaresiz işe yaramaz dipte hissediyorum kendimi 😢😢😢😢
Selam canm bende o illeti yaşadım seni anlıyorum ama üzülme stres yapma gercekten yapınca bu muymuş diyo insan. Ben 4 aylıkken yendim şuan 15 aylık evliyim ve 3 aylık hamileyim.. 2.5 aylıkken dr gittik bana egzersizler verdi parmak zor oldu ama yavaş yavaş yaptım yapmak zorundaydım jel filan kullandım kendimi motive ederek yaptım tüm egzersizleri yaptım en son penis aşamasına geldim zorlandım ama yine ondada kendimi kasmamaya çalıştım bol bol nefes alıp verdim ikindim bi kaç denemede başardım canm

Selam canm bende o illeti yaşadım seni anlıyorum ama üzülme stres yapma gercekten yapınca bu muymuş diyo insan. Ben 4 aylıkken yendim şuan 15 aylık evliyim ve 3 aylık hamileyim.. 2.5 aylıkken dr gittik bana egzersizler verdi parmak zor oldu ama yavaş yavaş yaptım yapmak zorundaydım jel filan kullandım kendimi motive ederek yaptım tüm egzersizleri yaptım en son (SANSÜR!) aşamasına geldim zorlandım ama yine ondada kendimi kasmamaya çalıştım bol bol nefes alıp verdim ikindim bi kaç denemede başardım canm
[/QUOTE

Selam cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim gözünüz aydın RABBİM sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşALLAH ❤️ Ben galiba yanlış bi psikoloğa denk geldim ıkınmana felan gerek yok girer bişey olmaz dedi bana. Nefes egzersizini ıkınınca genişleyeceğini felan hep burdan okudum. Siz sprey felan kullandınız mı? bi parmağı ne kadar süre denediniz ben hala bi parmakta kasılıyorum acaba iki parmağa hazır mı değilim bazıları üç dört günde çözüyormuş ben beceriksizim galiba

H Hyt zr kayganlaştırıcı jel kullandım parmagima ve o bölgeye sürüyodum bolca. Önce yavaş yavaş ilertiyodum sonra nefes ve ıkınma yaparak ilerletmeye calisiyodum birden değil kendimi hazır hissettikce yaptım parmağı cikarmadan. Ben akşamları yapiyodum 30 40 dk filan oluyodu.

Selam canim.bende tedaviye basladim dün cok heycanlym evde ilk deneme yapicsm egzersiz nasil.olcak.blmiyorum

Selam canim.bende tedaviye basladim dün cok heycanlym evde ilk deneme yapicsm egzersiz nasil.olcak.blmiyorum
Çok kasma kendini rahat bırakmaya çalış canm şuan sizleri iyi anlıyorum o yollardan bende geçtim

Eşine söyle rahatlatsin seni iyice yapacak kivama getirsin hemen yapalim demesin uzun uzun seviş

Bebim ilk gece 3. Denemede oldu korkudan ve heyecandan islanmadim bile hiç kuruydu zordu biraz ama bikere yapinca acimiyo artik

Korkuyorum doktorda yaptım evde nasil yapicam die acikcasi siz hangi doktora gtmsdnz
Ben erzurumda gittik psikiyatriye gittim. Hani dr filan bana yapmadi sadece anlattı egzersizleri verdi evde ben kendim yaptım zorlandım baya ama zor filan yaptım

Bebim ilk gece 3. Denemede oldu korkudan ve heyecandan islanmadim bile hiç kuruydu zordu biraz ama bikere yapinca acimiyo artik
Ama işte o ilk olmadimi günler geçip hala yapamadimı insan zorlaniyo dediğiniz gibi ilk oldu mu sonrası aciyomu da bizim gibiler de o öyle olmuyo

parmak egzersıızınde ıtebıldıgın kadar ılerıye ıt bısey olmadıgını s ende anlayacaksın ve 1.2.3. derken bı bakmıssın yenmıssın sonrsı esınle dene 1 kere oldumu tamam gerısı gelıyor

Ben erzurumda gittik psikiyatriye gittim. Hani dr filan bana yapmadi sadece anlattı egzersizleri verdi evde ben kendim yaptım zorlandım baya ama zor filan yaptım
Anladim canim doktoe zatn ynlendirio bnidee bakalm.nasl.olck

H Hyt zr kayganlaştırıcı jel kullandım parmagima ve o bölgeye sürüyodum bolca. Önce yavaş yavaş ilertiyodum sonra nefes ve ıkınma yaparak ilerletmeye calisiyodum birden değil kendimi hazır hissettikce yaptım parmağı cikarmadan. Ben akşamları yapiyodum 30 40 dk filan oluyodu.
Ben bide zeytin yağı ile yenenleri okudum geceleri vajinismus sayfalarını okurken uyuyakalıyorum artık bu sefer olacak diyorum tam cesaretimi topluyorum iki parmağa gelince tıkanıp kalıyorum sanki etten duvar bide dediğiniz gibi deneyecem çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏼

Dediğim gibi sakın ol kendini kasma kasarsan ilerleyemezsin nefes al ve ıkın bana katkısı çok oldu
Sagol canim yok artik biticek buda geçicek rabbim bunu yenmeyi nasip etsom somra herkese bebek nasip etsin insalllaah sende sag salim.alirsin yawrunu insalllah kucana

Ben bide zeytin yağı ile yenenleri okudum geceleri vajinismus sayfalarını okurken uyuyakalıyorum artık bu sefer olacak diyorum tam cesaretimi topluyorum iki parmağa gelince tıkanıp kalıyorum sanki etten duvar bide dediğiniz gibi deneyecem çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏼
Kendine inan ve ypacksn eminim 😉 rica ederim inşallah yenip buraya yazarsn

X