Vajinismus konusunda yardım!!!

2 ay olacak üstüne gidiyoruz lakin olmuyor sağ ayağımı hissetmeyecek derecede kasılıyorum
Daha cok basındasınız üzerine basarısız denemeler eklemeden hemen bi jinekologa görünün, internetten vajina yapısı ile ilgili egitimi videolar izleyin. O kadar kolay bişey ki tek yaptıgımız zamana bırakıp illaki olur diye düşünmek

Kızlar zararlarda 4. Dâhil çok rahat çalışıyorum eşli deneme hala olmuyor ne yapabilirim önerisi olan var mi

Kızlar zararlarda 4. Dâhil çok rahat çalışıyorum eşli deneme hala olmuyor ne yapabilirim önerisi olan var mi
Bana psikologum dilatörü cok rahat alabilirsiniz ama esinizin kabul etmeyebilirsiniz bunun sebebi psikolojik bir savunma sistemidir. Bilinçaltınızdaki sorunlardan kaynaklanır o nedenle bilişsel terapi alıp onları yenmemi sagladı benim.

Cunku benimde sorunum vajinama bişeyi girmesi değil bilinçaltımda bana kimse sahip olamaz tek özgürlük alanım orası o yüzden orayı kimseye vermicem olarak kodlanmış olmasıydı ben terapi ile yendim sonra bi baktım pıt diye oldu.

Bu lanet hastalığı nasıl yenebilirim olmuyor olmuyor olmuyor 😟
Arkadaşlar merhaba bende inanın yardımcı olmak için buraya kayıt oldum 4 aylık evliyim ve düne kadar bende sizin gibiydim ve yaptım başardım o kadar kolaymış ki o kadar bişey yokmuş ki inanın gözümüzde büyümüş ben yaptıysam inanın herkes yapar

Bana psikologum dilatörü cok rahat alabilirsiniz ama esinizin kabul etmeyebilirsiniz bunun sebebi psikolojik bir savunma sistemidir. Bilinçaltınızdaki sorunlardan kaynaklanır o nedenle bilişsel terapi alıp onları yenmemi sagladı benim.

Cunku benimde sorunum vajinama bişeyi girmesi değil bilinçaltımda bana kimse sahip olamaz tek özgürlük alanım orası o yüzden orayı kimseye vermicem olarak kodlanmış olmasıydı ben terapi ile yendim sonra bi baktım pıt diye oldu

Öyle mii :KK43: benim şuan psikoloğa gidecek kadar bütçem yok elimde olan hepsini jinekolağa vermiştim çok çaresizim ne yapabilirim kızlar 😭

Öyle mii :KK43: benim şuan psikoloğa gidecek kadar bütçem yok elimde olan hepsini jinekolağa vermiştim çok çaresizim ne yapabilirim kızlar 😭
Hikayenizi biraz bilsem belki yardımcı olmaya calısırdım ama şöyle özetleyeyim.

Benim farkında olmadıgım ailevi sorunlarım, üzerimde kurulan baskı vs vardı geçmişimde. Geçmişte hissettiğim baskı yüzünden vajinamı özgürlük alanı secmişim ve esimi çok sevdigim halde vajinamı paylasmak istememiştim, kendi parmağımı vs alabiliyordum cok rahatlıkla ama korkmadıgım halde eşimin ne penisi ne parmagını alabiliyordum. Doktorum bana sürekli bilinçaltımda oluşan bu olumsuz düşüncelere karsı olumlama yaptırıyordu.

Sesli sesli olumlu cümleler kuruyordum kendi kendime, mektuplar yazıp seanslarda okuyordum gibi şeyler.

Bence tüm sınırlarınızı zorlamalısınız, elinizde avucunuzda ne varsa fedakarlık edip Dr a gitmelisiniz.

Devlet hastanelerinde de bu işin uzmanları var ücretsiz onlardan da destek alabilirsiniz bulunduğunuz ilin çised doktorlarına bakın. Ben çalıştığım icin haftaici vakit ayıramam diye özele gittim maddi durumum cok iyi değil birsürü de para verdim altınlarımdan vs pişmanmısın diye sorarsan asla değilim.

Bu bi rahatsızlık ve ruh saglıgımızı etkileyen aile huzurumuzu bozan çok önemli bişey. Kanser olsak yıgarız paraları bunuda onun gibi düşünmek lazım.

Hikayenizi biraz bilsem belki yardımcı olmaya calısırdım ama şöyle özetleyeyim.

Benim farkında olmadıgım ailevi sorunlarım, üzerimde kurulan baskı vs vardı geçmişimde. Geçmişte hissettiğim baskı yüzünden vajinamı özgürlük alanı secmişim ve esimi çok sevdigim halde vajinamı paylasmak istememiştim, kendi parmağımı vs alabiliyordum cok rahatlıkla ama korkmadıgım halde eşimin ne penisi ne parmagını alabiliyordum. Doktorum bana sürekli bilinçaltımda oluşan bu olumsuz düşüncelere karsı olumlama yaptırıyordu.

Sesli sesli olumlu cümleler kuruyordum kendi kendime, mektuplar yazıp seanslarda okuyordum gibi şeyler.

Bence tüm sınırlarınızı zorlamalısınız, elinizde avucunuzda ne varsa fedakarlık edip Dr a gitmelisiniz.

Devlet hastanelerinde de bu işin uzmanları var ücretsiz onlardan da destek alabilirsiniz bulunduğunuz ilin çised doktorlarına bakın. Ben calıstıgı icin haftaici vakit ayıramam diye özele gittim birsürü para verdim pişman ısın diye sorarsan asla değilim.

Bu bi rahatsızlık ve ruh saglıgınıza etkileyen aile huzurumuzu bozan çok önemli bişey. Kanser olsak yıgarız paraları bu da onun gibi.

Arkadaşlar merhaba bende inanın yardımcı olmak için buraya kayıt oldum 4 aylık evliyim ve düne kadar bende sizin gibiydim ve yaptım başardım o kadar kolaymış ki o kadar bişey yokmuş ki inanın gözümüzde büyümüş ben yaptıysam inanın herkes yapar
Merhaba siz nasil cozdunuz ?

Kadının fendi vajınusmusu yendi konusunda cok ayrıntılı anlatılmıs

Merhaba aile ve sosyal çalışmalar Bakanlığının ücretsiz psikolojik hizmetleri var. E devlet üzerinden başvuru yapın çok uzun sürmeden dönüş yapıyorlar. Yada bulunduğunuz ildeki kuruma direk başvuru yapın işinize yarayacagini umut ediyorum. Insallh biran önce siz de biz de yeneriz bu saçma hastalığı.

Bu lanet hastalığı nasıl yenebilirim olmuyor olmuyor olmuyor 😟
Öncelikle daha çok yenisiniz.
2 ay olmuş.
Doktora gittiniz mi?
Muayene oldunuz mu?
Vajinismus tanısını doktor mu koydu?
Bunu kafanıza takmayın ve akışına bırakın.
Oluyor.

Yeşim yerçok googleden gırıp yorumları okuyabilirsiniz kesın çözümlü

X