- 26 Ekim 2020
- 32
- 22
- Konu Sahibi sabrinaaaa
Bu lanet hastalığı nasıl yenebilirim olmuyor olmuyor olmuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay olacak üstüne gidiyoruz lakin olmuyor sağ ayağımı hissetmeyecek derecede kasılıyorumNe zamandır yasıyorsunuz ve çözüm için neler yaptınız
Daha cok basındasınız üzerine basarısız denemeler eklemeden hemen bi jinekologa görünün, internetten vajina yapısı ile ilgili egitimi videolar izleyin. O kadar kolay bişey ki tek yaptıgımız zamana bırakıp illaki olur diye düşünmek2 ay olacak üstüne gidiyoruz lakin olmuyor sağ ayağımı hissetmeyecek derecede kasılıyorum
Bana psikologum dilatörü cok rahat alabilirsiniz ama esinizin kabul etmeyebilirsiniz bunun sebebi psikolojik bir savunma sistemidir. Bilinçaltınızdaki sorunlardan kaynaklanır o nedenle bilişsel terapi alıp onları yenmemi sagladı benim.Kızlar zararlarda 4. Dâhil çok rahat çalışıyorum eşli deneme hala olmuyor ne yapabilirim önerisi olan var mi
Arkadaşlar merhaba bende inanın yardımcı olmak için buraya kayıt oldum 4 aylık evliyim ve düne kadar bende sizin gibiydim ve yaptım başardım o kadar kolaymış ki o kadar bişey yokmuş ki inanın gözümüzde büyümüş ben yaptıysam inanın herkes yaparBu lanet hastalığı nasıl yenebilirim olmuyor olmuyor olmuyor
Bana psikologum dilatörü cok rahat alabilirsiniz ama esinizin kabul etmeyebilirsiniz bunun sebebi psikolojik bir savunma sistemidir. Bilinçaltınızdaki sorunlardan kaynaklanır o nedenle bilişsel terapi alıp onları yenmemi sagladı benim.
Cunku benimde sorunum vajinama bişeyi girmesi değil bilinçaltımda bana kimse sahip olamaz tek özgürlük alanım orası o yüzden orayı kimseye vermicem olarak kodlanmış olmasıydı ben terapi ile yendim sonra bi baktım pıt diye oldu
Hikayenizi biraz bilsem belki yardımcı olmaya calısırdım ama şöyle özetleyeyim.Öyle mii benim şuan psikoloğa gidecek kadar bütçem yok elimde olan hepsini jinekolağa vermiştim çok çaresizim ne yapabilirim kızlar
Hikayenizi biraz bilsem belki yardımcı olmaya calısırdım ama şöyle özetleyeyim.Öyle mii benim şuan psikoloğa gidecek kadar bütçem yok elimde olan hepsini jinekolağa vermiştim çok çaresizim ne yapabilirim kızlar
Merhaba siz nasil cozdunuz ?Arkadaşlar merhaba bende inanın yardımcı olmak için buraya kayıt oldum 4 aylık evliyim ve düne kadar bende sizin gibiydim ve yaptım başardım o kadar kolaymış ki o kadar bişey yokmuş ki inanın gözümüzde büyümüş ben yaptıysam inanın herkes yapar
Sıcak su ve krem Aloveralı bir masaj jeli 15 20 TL bişey kesinlikle duş alın önceden bir 20 dakika sıcakta kalın gevşeyin inanın sonrası çorap söküğüMerhaba siz nasil cozdunuz ?
Merhaba aile ve sosyal çalışmalar Bakanlığının ücretsiz psikolojik hizmetleri var. E devlet üzerinden başvuru yapın çok uzun sürmeden dönüş yapıyorlar. Yada bulunduğunuz ildeki kuruma direk başvuru yapın işinize yarayacagini umut ediyorum. Insallh biran önce siz de biz de yeneriz bu saçma hastalığı.Öyle mii benim şuan psikoloğa gidecek kadar bütçem yok elimde olan hepsini jinekolağa vermiştim çok çaresizim ne yapabilirim kızlar
Öncelikle daha çok yenisiniz.Bu lanet hastalığı nasıl yenebilirim olmuyor olmuyor olmuyor
Yeşim yerçok googleden gırıp yorumları okuyabilirsiniz kesın çözümlüArkadaşlar merhaba bende inanın yardımcı olmak için buraya kayıt oldum 4 aylık evliyim ve düne kadar bende sizin gibiydim ve yaptım başardım o kadar kolaymış ki o kadar bişey yokmuş ki inanın gözümüzde büyümüş ben yaptıysam inanın herkes yapar