• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus konusunda yardim istiyorumçok zor durumdayim...k

çözümü yanlış yerde arıyorsun kk mı çözecek senin vajinusmus sorununu..modern tıbbın niğmetlerinden yararlanalım efendim fizyolojik değilse psikolojiktir.

Eger konuyu sonuna kdr ikuma zahmetinde bulunsaydiniz sorunumu çözün demedigimi doktor tavsiuesi istedihimi anlardiniz....

Ankarada bu konuda uzman Dr Süleyman Esendağ bilgi alabilirsin. Ankara vajinismus tedavisi ve önerilerinde uzman biri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyor :KK43: ben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..

cnm bnde vajınusmustum 2 yıldır 3 ay once yendım yardımcı olurum

Kizlar bende öyleydim doktr falan lazm değil ben kendim elimle p.s oraya koydum ve yavaş yavaş kendimi asaği cektim ve bi baktim girmis oyle oyle alisicaksinz ama bende yeni basladim tam olarak girmedi korkuyorum yinede aci falan olmadan

kızlar merhaba :) bu konuda bir arkadaşım sorun yaşamıştı. o dönem birlikte araştırmıştık ve çayyolunda lâl danışmanlıktan ipek aydın ile kurtulmuştu. Çok memnun kaldığını biliyorum...

Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyor :KK43: ben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.

Back