Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canım bende 6 7 ay vajiliydim.. doktor banada fiziksel bi sorun yok pskolojık dedi gerçektende pskolojıkmış.. 6 7 ay hiç bir şikilde birleşme olmadı çok ufak bı yakınlaşmada bıle kasılıyodum sankı vajınada bı el var oramı sıkıp penisi itiyodu dışarı ayaklarımla kendımı kasmam cabası..:) eşim 35 yaşında ve ne kdr bebek ıstedıgını bılıyodum çok üzülüyodum bırak çocuğu ilişki bile olmuyo dıye.. sonraaaaa gell zaman gıttt zaman bende rahım iltihabı oldu fıtıl kullanmadan geçmedı bi türlü tabııı ne mümkün fitili sokmak:) kocam benı bı elıne aldı bu iş biticek yeter diye ben çocuk ıstıyorum 40 yaşına geldım vs zaten üzülüyodum bıraktım kendımı kocama o yavaş yavaş konuşarak beni sevdıgını söylerek çok sabırlı davranarak ilişki oldu off dedım kendımı 6 7 ay boşa sıkmışımm.. heeeee demiyorum ay acımıyo çok zevk alıyosun vs diye öyle bişey yok tabıkı acıyo ama ölüyorum bitiyorum diye bişey yok aç bacaklarını kendını sakın kasma bilki kassanda bu iş olucak en azından kasmadığında can acısı olmuyo çok zaten 2 3 seferde darlık geçiyo rahatlıyosun.. ben parmak egzersizi o bu uğraşmadım dayandım 2 3 seferden sonra bitti şimdi çok rahatım hatta kocm iki gün uyusa bu ne böyle kal diyorum:)) kendını sakın üzme yaparsınnnnnnnnnnnnnnnnnn inan kız kendıne senın bızden ne eksıgın varrr :)Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyorben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..
Eğer kendinizi kastığınızı hissetmiyorsanız ve korku, panik vs yoksa pozisyon değiştirmeyi deneseniz? Yani burada çok da açık yazamıyorum ya neyse : )Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyorben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..
çözümü yanlış yerde arıyorsun kk mı çözecek senin vajinusmus sorununu..modern tıbbın niğmetlerinden yararlanalım efendim fizyolojik değilse psikolojiktir.Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyorben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..
canım bende bu durumdan mağdurdum.internette araştırırsan parmak egzersizleri var ben öyle kurtuldum geçmiş olsun..
herkesten çok özürdiliyorum konu dışı fakat arkadaşın kullanıcı adı yok ve dikkatimi çekti neden acaba?![]()
canım nick o isim kullanmak zorunda değilimherkesten çok özürdiliyorum konu dışı fakat arkadaşın kullanıcı adı yok ve dikkatimi çekti neden acaba?![]()
2 tane daha alt tire olcak eksik oldu:)kullanıcı adı alt tire alt tire alt tire