vajinismus konusunda yardim istiyorumçok zor durumdayim...k

neffset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
192
60
53
Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyor ben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..

canım tecrübem yok ama geçmiş olsun.
inşallah atlatırsın.
eşine de tebrikler bu arada, gerçekten harika saygı göstermiş sana, bravo

Zamanın da etkilendiysen bir seylerden ondan da olabilir.
Millet öyle anlatıyor ki bunu sanki içine ejderha kaçacak.
12 -13 yasinda ki bebeler yapıyor.
Psikolojik destek al bence..

Bekarım evli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur ancak ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum.

Canım bende vajılıydım istersen yardım edebılırım. doktor önerisi için murat ulusoy dıyorlar bide bursada çiğdem tezcan var

Zamanın da etkilendiysen bir seylerden ondan da olabilir.
Millet öyle anlatıyor ki bunu sanki içine ejderha kaçacak.
12 -13 yasinda ki bebeler yapıyor.
Psikolojik destek al bence..
kız zaten doktor soruyo yavriii

konu sahabı Kajmery34 var şu an online değil ama ona mail at sen ,o yardımcı olacaktır sana eminim

ben evli değilim bilemem bu meseleleri
ama eğer alkol kullanan biriysen
şarap şarap şarap
hem afrodizyak etkisini arttırıyor
hem de uyuşuyor rahatlıyor ve cesaretleniyorsun alkollüyken
:)

canım bende bu durumdan mağdurdum.internette araştırırsan parmak egzersizleri var ben öyle kurtuldum geçmiş olsun..

ilk aşamayı başarmışsın gerisi daha kolay zaten, zor olanı yapmışsın niye kasıyosunki kendini hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…