Arkadaslar oncelikle konunun yeri burasi degil ama orda cevap veren olmuyorben birbucuk yillik evliyim.. cinsel iliskide sorun yasiyoruz,öyle korku aglama krizi falan yok,gayet guzel gecen ilk evreden sonra kendimi kasmadigimi hatta gayet rahat oldugumu düşünürken hem cok aci ve baski olusuyor hemde esim.kendimi kastigimi söylüyor ve biz tam anlamiyla basaramiyoruz.. jinekologa gittim fiziksel birsey yok,esimde hep anlayisliydi bu zamana kadar ama artik.oda sıkıldı anliyorum bende artik çözülsün istiyorum.. bu derde derman bulmus arkadaslardan doktor onerisi bekliyorum.. simdiden cok tesekkurler..
Bir buçuk senedir olmadıysa fiziksel sorun da yoksa eşini arzulamıyorsun demek bu.
kız zaten doktor soruyo yavriiiZamanın da etkilendiysen bir seylerden ondan da olabilir.
Millet öyle anlatıyor ki bunu sanki içine ejderha kaçacak.
12 -13 yasinda ki bebeler yapıyor.
Psikolojik destek al bence..
kız zaten doktor soruyo yavriii
konu sahabıKajmery34 var şu an online değil ama ona mail at sen ,o yardımcı olacaktır sana eminim
babaannen öldü mü 8cevabın hayırsa sana doktor işlemez)Bana da lazim bir doktor :)))
babaannen öldü mü 8cevabın hayırsa sana doktor işlemez)
dipnot:gaddar şeytan bi garı sanmasınlar şinci beni
iyi haftaya ceylından konu silsilelerine yine döneceğiz deseneO beni de gömer vallahi
Simdi burada değil de kafami dinliyorum gelir haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?