Ben 2 haftalik evliyim.Ve esimle hala ilişkiye girmedik.Çünkü ben kendimi hazir hissetmediğimi dusunuyorum.Ön sevişme kismina kadar gelebiliyorum ama ondan sonra birleşme aşamasında bitiriyorum olayi.Esim ilk zamanlar saygi gösteriyordu ama artik onunda bu durumdan rahatsız olduğunu görebiliyorum.ama elimde değil.lütfen yardim edin ne yapmaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Her yolu denedim ama yok yapamiyorum.insanin bir sure sonra gururuna dokunuyor bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum
Cnm bende vajınısmusu atlatalı 2ay oluyor öle ha bugün ha yarın derken 2 yılımı yedim Haziran'da kurtuldum Allah'a bin şükür..ben Kuşadası'nda bi doktor var işin ehli onun sayesinde kurtuldum eğer maddi sıkıntınız yoksa git derim fazla uzamadan
O spreyin adı ne? Bende 2 yıldır vajinismusum. Vajinamın uyuşmasını istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
13 YIL SONRAAA YENDIM VAJINISMUSU kimseler benim gibi yillarini curutmesin pdikologum sayesindr tek bir hapla yendim bu hastaligi hemdr tek seansta iki ay oldu bu illetten kurtulali o kadar mutluyumkii ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
hangi hap ile yendiğini söyleyebilir misin
13 YIL SONRAAA YENDIM VAJINISMUSU kimseler benim gibi yillarini curutmesin pdikologum sayesindr tek bir hapla yendim bu hastaligi hemdr tek seansta iki ay oldu bu illetten kurtulali o kadar mutluyumkii ...
Ben 2 haftalik evliyim.Ve esimle hala ilişkiye girmedik.Çünkü ben kendimi hazir hissetmediğimi dusunuyorum.Ön sevişme kismina kadar gelebiliyorum ama ondan sonra birleşme aşamasında bitiriyorum olayi.Esim ilk zamanlar saygi gösteriyordu ama artik onunda bu durumdan rahatsız olduğunu görebiliyorum.ama elimde değil.lütfen yardim edin ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?