Vajinismus kabusu

kayraaas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
23
5
0
İstanbul
Ben 2 haftalik evliyim.Ve esimle hala ilişkiye girmedik.Çünkü ben kendimi hazir hissetmediğimi dusunuyorum.Ön sevişme kismina kadar gelebiliyorum ama ondan sonra birleşme aşamasında bitiriyorum olayi.Esim ilk zamanlar saygi gösteriyordu ama artik onunda bu durumdan rahatsız olduğunu görebiliyorum.ama elimde değil.lütfen yardim edin ne yapmaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

On sevişmeyi uzun tutun en iyisi ama rahat olun kasmayin kendinizi sonuçta illaki bi gün yasiycaksiniz kaçış yok

Her yolu denedim ama yok yapamiyorum.insanin bir sure sonra gururuna dokunuyor bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum

Her yolu denedim ama yok yapamiyorum.insanin bir sure sonra gururuna dokunuyor bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum

Cnm bende vajınısmusu atlatalı 2ay oluyor öle ha bugün ha yarın derken 2 yılımı yedim Haziran'da kurtuldum Allah'a bin şükür..ben Kuşadası'nda bi doktor var işin ehli onun sayesinde kurtuldum eğer maddi sıkıntınız yoksa git derim fazla uzamadan

cnm geçmiş olsun öncelkle... yaşadıklarını yaşayan biri olarak sakın ertele diyorum... bak daha çok yeni evlisin sakın ziyan etme ilk günlerini....bak sürekli kızlara yardım ettiğim sayfanın linkini atıyorum bi incele olurmu.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=251269&page=17711

Canım bende bir yıllık evliyim ilk yirmi gün ilişkiye giremedik ben kasıyodum. ilk günler eşim anlayışlı davrandı ama ikimizde çok geriliyoduk sürekli böyle olacak sanıyoduk. Antalyaya balayına gittik o tatil bize zehir oldu.Ağlama krizlerine mi girmedim doktoramı gitmedim. Neyse yirmi gün sonra eşimide kendimide fazla kastığımı anladım.anestol ağrı kesici ve jel aldım önce kendi kendime aç ma rahatlama hareketleri yaptım sonra eşimi yavaşça yönlendirerek aşama aşama halleddik inan üstümden öyle bi yük kalktı ki anlatamam. kısacası olay sende bitiyor ilk kez yüzmeyi öğrenme gibi kasarsan boğuluyosun kendini bırak kendiliğinden oluyor zevk almaya bak, kendini sal hadi kolay gelsin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben de bayramın ilk günü lazer epilasyonda kullanılan bir spreyin yardımı ile bu korkumu yendim.5 ya da 6 kez parmak egzersizi 2 defa da pe*** egzersizi sonunda oldu.inanın hiç acı hissetmedim.beni en çok korkutan şey kandı. o da tuvalete gittiğimde geldi 1 parmak uzunluğunda.ilacın etkisi geçince hafiften bir sızı oldu 2 gün. bugün de regl oldum.umarım her şey daha iyi olur bundan sonra.eşime karşı resmen bir duvar örüyormuşum.ilişkiden sonra o bölgeye tekrar baktım belirgin bir şekilde açılma olmuştu.Allah yardımcımız olsun

O spreyin adı ne? Bende 2 yıldır vajinismusum. Vajinamın uyuşmasını istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar özellikle evlendiniz ve 5-6 ayı geçmişse sakın geciktirmeyin tedavi yoluna gidin ben bu illeti 1.5- 2 yıl yaşadım. BU BİR GECİKTİRME HASTALIĞI bu gün olur yarın olur gelecek ay olur derken zaman geçiveriyor. 2 yıl bu hastalığı çektim 2 yıldır da çocuğum olmuyor geciktikçe yaş da ilerliyor bunu sakın unutmayın! ben ankarada Süleyman eserdağa gittim 4 günde hallettik o işi. Allah yardımcnz olsun

13 YIL SONRAAA YENDIM VAJINISMUSU kimseler benim gibi yillarini curutmesin pdikologum sayesindr tek bir hapla yendim bu hastaligi hemdr tek seansta iki ay oldu bu illetten kurtulali o kadar mutluyumkii ...

Lütfeeen hangi hapla yendiğini söyler misin ???

Merhaba.2aylık Evliyim.maalesef ben de vajinismus belasını yaşayıp,evliliğinin ilk Günlerini kabus gibi geçirenlerdenim.ta ki on gün önce Dr Murat Ulusoy ile görüşünceye dek.tam 1,5 gün gibi bir süreçte...ben ve eşim hiç problemsiz başarabiliyoruz.kesin çözüm arkadaşlar.ben yaptıysam herkes yapabilir.maddi sıkıntınız yoksa...sorularınıza özelden cevap verebilirim.

Hanımlar ben de bu konuyla alakalı yazmayı uygun gördüğüm heryere başımdan geçeni aktarmaya çalışıyorum.. Hiranaz70 arkadaşımız gibi ben de Murat beye gittim ve 1,5 günde çözdüm..
Hap, sprey, alkol, kas gevşetici, krem falan hepsi dolaylı çözüm arkadaşlar.. Mühim olan cinselliğe girmeden evvel "hap içmeliyim" "yeterince sarhoş değilim" "spreyimi sıkmam lazım" gibi düşünceleri tamamen atıp, normal süreçle ilişkiyi yaşayabilimek.. Saygılar...
..........
Merhaba, 2013 eylül ayında Murat beye gittim.. gittiğimde 4 aylık evliydim. Şimdi 3 aylık hamileyim çok şükür.. İyi araştırdım. Ne istediğimi düşündüm. Öncelikle bir an evvel kurtulmak istiyordum.. En hızlı ve en pratik çözümü o sunuyordu. Fiyat olarak yüksek gelebilir ama vajinismustan kurtulduğunuz vakit hiç gözünüze gelmeyecektir emin olun..

Bu konu başlığı beni Murat Ulusoy'a gitmeye ikna etmişti geçen sene.. O zamanlar okuyup, vay be insanlar gerçekten başarabiliyor, halledebiliyorlar diyordum.. Acaba gün gelecek ben de buraya yazacak mıyım derken.. Şimdi kendimi bu yazıyı yazarken buluyorum..

Şu an bu yazıyı okuyorsanız ve her gece yattığınızda ilk veya son olarak aklınıza vajinismus olduğunuz geliyorsa bir şekilde, durmayın derim.. Alın randevunuzu, gerekirse şartları zorlayın.. Kendiniz için gerçekten birşey yapmış olursunuz..

Benim hikayemi soracak olan olursa, geride kalan 193 sayfada ne kadar Murat bey ile başarmış kadınlar varsa onlar gibidir.. Meseleyi vaadettiği sürede çözüyor ve siz "yapabildiğinize" inanamıyorsunuz.. Daha detaylı anlat bilelim diyenler; Haftasonu Kuşadasına gidiyorsunuz, muayenehaneye yürüme mesafesinde otelde kalıyorsunuz, önce konuyla ilgili bilgilendiriliyor sonra terapiye alınıyorsnuz. Gün içinde 1-2 defa gittiğiniz terapi dönüşlerinde otel odanızda verilen ödevleri yapıyorsunuz. İşin en zevkli kısmı burda okurken ben ödevleri nasıl yapıcam diyip orda 'aa yaptım!' diye gülümsemek oluyor :) .. Ödevleriniz sizin ilerleyişinizle değişiyor ve doktorunuzun hazır olduğunuzu söylediği vakit "deneyim" deniyorsunuz :) ve o da oluyor. Sonra Allahü tealaya hamd, doktora teşekkür ve minnet edip evinize dönüyorsunuz.. Sorunlarınız orda kalıyor. Yenileniyorsunuz. Hepsi bu :)

Sözün özü: Murat beye gidin..

Arkadaslar bende 2 aylik evliyim 2 gun once atlattim vajinismusu ben psikiyatriye gittim parmak egzersizleriyle atlattim ilk yapamam ben parmagimi sokamam dedi. Ama nefes alarak yaptim cok rahat girdi ici bosluk zaten ilerliyor hemen doktorum cok sasirdi hizli gidiyoruz dedi iki parmak birinci bogum verdi onuda ikinci boguma kadar rahat ilerlettim sonra bi cesaret geldi esimle birlikte olduk inanin hic bi aci hissetmedim tek sorun kasmakmis kasmayinca cok rahat oluyor parmak egzersizlerini mutlaka yapin yapamam demeyin herkes yapiyor bu isi. Esimin bile bana tavri degisti artik onun gozlerindeki isilti bile benicok mutlu etti. Rabbim kimsenin basina vermesin bu derdi. Ben yaptiysam herkes yapar cunkucanim cok tatlidir benim gercekten hic bi aci yok kasmayinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…