Hanımlar ben de bu konuyla alakalı yazmayı uygun gördüğüm heryere başımdan geçeni aktarmaya çalışıyorum.. Hiranaz70 arkadaşımız gibi ben de Murat beye gittim ve 1,5 günde çözdüm..
Hap, sprey, alkol, kas gevşetici, krem falan hepsi dolaylı çözüm arkadaşlar.. Mühim olan cinselliğe girmeden evvel "hap içmeliyim" "yeterince sarhoş değilim" "spreyimi sıkmam lazım" gibi düşünceleri tamamen atıp, normal süreçle ilişkiyi yaşayabilimek.. Saygılar...
..........
Merhaba, 2013 eylül ayında Murat beye gittim.. gittiğimde 4 aylık evliydim. Şimdi 3 aylık hamileyim çok şükür.. İyi araştırdım. Ne istediğimi düşündüm. Öncelikle bir an evvel kurtulmak istiyordum.. En hızlı ve en pratik çözümü o sunuyordu. Fiyat olarak yüksek gelebilir ama vajinismustan kurtulduğunuz vakit hiç gözünüze gelmeyecektir emin olun..
Bu konu başlığı beni Murat Ulusoy'a gitmeye ikna etmişti geçen sene.. O zamanlar okuyup, vay be insanlar gerçekten başarabiliyor, halledebiliyorlar diyordum.. Acaba gün gelecek ben de buraya yazacak mıyım derken.. Şimdi kendimi bu yazıyı yazarken buluyorum..
Şu an bu yazıyı okuyorsanız ve her gece yattığınızda ilk veya son olarak aklınıza vajinismus olduğunuz geliyorsa bir şekilde, durmayın derim.. Alın randevunuzu, gerekirse şartları zorlayın.. Kendiniz için gerçekten birşey yapmış olursunuz..
Benim hikayemi soracak olan olursa, geride kalan 193 sayfada ne kadar Murat bey ile başarmış kadınlar varsa onlar gibidir.. Meseleyi vaadettiği sürede çözüyor ve siz "yapabildiğinize" inanamıyorsunuz.. Daha detaylı anlat bilelim diyenler; Haftasonu Kuşadasına gidiyorsunuz, muayenehaneye yürüme mesafesinde otelde kalıyorsunuz, önce konuyla ilgili bilgilendiriliyor sonra terapiye alınıyorsnuz. Gün içinde 1-2 defa gittiğiniz terapi dönüşlerinde otel odanızda verilen ödevleri yapıyorsunuz. İşin en zevkli kısmı burda okurken ben ödevleri nasıl yapıcam diyip orda 'aa yaptım!' diye gülümsemek oluyor :) .. Ödevleriniz sizin ilerleyişinizle değişiyor ve doktorunuzun hazır olduğunuzu söylediği vakit "deneyim" deniyorsunuz :) ve o da oluyor. Sonra Allahü tealaya hamd, doktora teşekkür ve minnet edip evinize dönüyorsunuz.. Sorunlarınız orda kalıyor. Yenileniyorsunuz. Hepsi bu :)
Sözün özü: Murat beye gidin..