Bende 7 ay önce evlendim.Cinsel şeyler seven biriyim bide libidom yüksek
Hiç aklıma gerdek gecesinde ilişkiye giremeyeceğim gelmemişti.Ama bazı vajinalar biraz dar oluyor kızlık zarı küçül delikli olıyor benim öyleydi. 2 hafta uğraştım çok canım acıyodu otomatikmen eşimi itiyodum ve kasıyodum yapman gereken zeytinyağı veya yağlı kayganlaştırıcılar su bazlı olan kuruyor hemen gerçi ben bebek yağı kullandım öncelikle eşime diyordum parmağını sok yavaş yavaş sonra 2 parmak biraz öyle alıştım ve soktuğu zaman ıkın biraz ıkındığında vajina açılıyor kakanı yapar gibi hafif ıkın ilişkiye girerkende aynı şekilde ve ben eşimin üstüne çıktım bolcaaa yağ sürdüm elimle kendim sokmaya çalıştım biraz acıyo gibi olduğu zaman durdum bekledim hiç çıkartmadım bekleye bekleye yaptım birazcık leke geldi tamamnı sokamadım ama her gün böyle denedim bolca yağ sonra eşim üstüme çıktı sokacağı zaman ıkınıyo gibi yapıp kendini ittirmeye çalış parmağını sokmasına izin verebilirsin eğer parmağını soktuğunda kasılmıyorsan vajinusmus değilsin botoks falan hikaue evet ilk zaman biraz acıyor ama bolca yağ çok önemli bide masturbasyon yap klitorisini elinle uyar titrer hızlı hızlı oyna hemen ilişkiye girme biraz dağınık anlattım ama anla işte
yine mesaj atabilirsin özelden anlatırım