• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus kabusu

Assrevvyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
32
11
1
Arkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum

Arkadaşlar kayseride vajinismus doktoru varmı bildiğiniz gideniniz oldumu bayan doktor varmı alanı vajinismus olan. Erkek doktora gittim ama rahat olamadım sonuç alamadım 15 aylık evliyim nolur yardım edin ilişkiye girenler anlatın nolur acı varmı kanama oluyormu sadece cesarete ihtiyacım var nolur destek olun dayanamıyorum

İnan hiç canın yanmıcak anlamıcaksin bile... eşinde sana nazik davrandığı sürece hiç bir problem yaşamazsın ve ayrıca kanama da öyle regl kanaması gibi olmuyor ki bayanların normal akıntısının pembe rengini düşün.... Cesaretini toplaman gerek korkulacak hiç bir şey yok kendini o anın güzelliğine bırak

İnan hiç canın yanmıcak anlamıcaksin bile... eşinde sana nazik davrandığı sürece hiç bir problem yaşamazsın ve ayrıca kanama da öyle regl kanaması gibi olmuyor ki bayanların normal akıntısının pembe rengini düşün.... Cesaretini toplaman gerek korkulacak hiç bir şey yok kendini o anın güzelliğine bırak
Teşekkür ediyorum ilgin için sende mi vajinismus tun nasıl yendin

Yok ben vajinismus değildim.... Sadece bu durumda korkulacak bişey olmadığını size aktarmak istedimm.. Başka Makalelerden okuduğum kadarıyla vajinismus bilinç altındaki korkular nedeni ile kasların isteksiz olarak kasıldığıydı.

Yok ben vajinismus değildim.... Sadece bu durumda korkulacak bişey olmadığını size aktarmak istedimm.. Başka Makalelerden okuduğum kadarıyla vajinismus bilinç altındaki korkular nedeni ile kasların isteksiz olarak kasıldığıydı.
Evet malesef öyle korkular düşüncelerimizin önce geliyor ne güzel sizin adınıza sevindim yaşamamışsınız inşallah bizlerde atlatırız

Ben tam 4 ay çektim kabus gibiydi hamd olsun şuan 4.5 aylık hamileyim Asla yenemem derdim . Hamile ve evli olanlara özenir eşime üzülürdüm normal bir karısı yok derdim haksızlık ettiğimi düşünürdüm şuan o zamanları düşünüyorum Boş yere evliliğin en güzel zamanlarını heba etmişim kendi kendime yendim hamd olsun tedavi olmadım burda yazıları okuyordum . O şekilde cesaret aldım İlk kez yendiğim zaman eşime defalarca olmuş mu dedim o derece. Asla acı yok. Kasıldıgınız için öyle. Kasılma olmazsa inanın vakum gibi çekiyor Her türlü sorunuzu alabilirim çok çektim yardımcı olmak isterim

Ben 1 haftadir kegel egzersiz ile çalışıyorum.
Sonra bakkal mumunu penceteye sardım.uzerini streç film.ile kapladım.onun üzerine prezervatif geçirip kremlerim egzersizden sonra rahat rahat alabildim. Ama penisi alamıyorum.koca mum giriyor ilerliyor p..girmiyor ne yapicam bilmiyorum. Belki sende egzersiz yaparsan yenersin

Mrb, kayseride varmi bilmiyorum ama ben Ankarada Reyyan Ozcan Temizkanda tedavi oldum.. bence hic geciktirmemelisin yanii ben suan onca bekledigim zamana bosunaymis diyorumm..

Canım bende aynı dertteydim kayseride çok araştırdım fakat yok olanlarda çok uzın süreler veriyorlar bizde tavsiye üzeri elazığda ZEYNEP DOĞAN ARTAŞ hocaya ulaştık ve 3 günde çözdük kesinlikle tavsiye ederim. Hiç kafana taktığın gibi büyük bişey değil 3 gün içinde herşeyi öğrenip herşeyi sen yapıyosun zaten.

Bende bir yoldan sonra yendim aparat lar sayesinde.yavas ilerledik agrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.bende kanama olmadı mevta farketmedim

Ben bu hastalıktan 2 gün önce kurtuldum dr Murat Ulusoy sayesinde. Kuşadasında kendisi. Hiçkimseyle vakit kaybetmeyin. Biz başka doktorlar da denedik ama kesin sonucu 1 günde Dr. Murat Ulusoy'la aldık. 10 Yıllık evliliğim yeni kurtuldu.

Ben bu hastalıktan 2 gün önce kurtuldum dr Murat Ulusoy sayesinde. Kuşadasında kendisi. Hiçkimseyle vakit kaybetmeyin. Biz başka doktorlar da denedik ama kesin sonucu 1 günde Dr. Murat Ulusoy'la aldık. 10 Yıllık evliliğim yeni kurtuldu.
Nasıl kurtuldun 1 günde nasıl bir tedavi uyguladi

Duvar hissi herşeyin başı ! Orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil :)

Öyle yorgunum 😔 öyle çaresizim 😔 öyle umudum tükenmiş durumdayım ki 😔 öylesine üzgüm yaralıyım ki nasıl anlatsam sizlere nasıl izah etsem bu vajinismus mu ne boksa mahvetti beni dayanacak gücüm halim takatim umudum kalmadı günler geçiyor bu geçmiyor ne yapsam ne denesem ne sürsem olmadı nolur cesaret verin bana biraz elle dilatör le yapamıyorum olmuyor sadece cok acıyacak korkusu var aslında çok yol katetrik ama bir yere geliyor böyle duvar gibi sanki sert gibi biryer buraya penis gelince kendimi çekiyorum o duvar ney ❓ eşimde bende bittik artık maddi manevi ruhani psikolojik yönden yıpranıyoruz ne yapayım nolur ya yardım edin bana nolur sunuz kimseyede anlatamıyorum artık patlayacağım allahım sabır ver nolursun 😖

Back