Vajinismus için özel doktora gittim ama işe yaramadı

Yendikten sonra vajinal orgazm yaşamayı nasıl başardınız. Bi de hala ağrılı oluyor mu iliski
Benim hiç ağrılı ilişkim olmadı canımm
Kuzu Klitoral orgazmı zaten yaşıyordum vajinal orgazmıda yaşadım yendikten bir hafta kadar sonra
Vajinanın içinde klitorise uzanan sinirler var galiba bilmiyorum ki çok istekli olduğum içinde olabilir

Anladım. Ben yendikten sonra da hep ağrılı oldu. Klitoral oluyor ama vajinal olmuyor.

Canım krem al anestezi kremi 2-3 kez onla deneyin yaparsın

Ağrılı olmasının başka bir sebebi olabilir enfeksiyon vs vardır belki muayene oldunuz mu
Enfeksiyon için muayene edilmedim ama yapısal bi sorun var mı diye bakilmıştı yoktu sadece dar dendi ama sonuna kadar girince karnım agriyor

G genc10 konumu okuyun SONUNA KADAR ..yazdıklarımı yapın ben Hera klinikte tedavi oldum yardımcı olmak adına her adımı atlamadan yazdım en ince ayrıntısına kadar lütfen başaracağınıza inanarak deneyin (ama parmakla değil !!! APARAT ŞART)

G genc10 başaracağım diyerek uygulamaya koyulun..

Evi terk etti gitti. Ben egzersiz yapmayacağım artık. Hepinize teşekkür ederim

Merhabalar, Öncelikle psikolojik bir travman olabilir eğer öyle bir olay varsa onu çözümleyip denemelisin.Eğer öyle bir sorun yoksa önce kendi bedenini ve vajinanı tanımalısın ayna egzersiziyle(bir ayna yardımı ile cinsel organını tanı dokun clitorisini gör oradaki yapıları incele dokunarak yoluna giden bölgeleri bul) bunu hergün en az 15 dk yap. Kendi vajinanı klitorisini ve oradaki tüm yapıları keşfet. Bunu ilk 2 gün uygula. Sonra kendine dokun eşinin sana dokunmasına izin ver. Sonra birbirinize çıplak şekilde masaj yapın cinsel organlarınıza dokunun bu süreçte birleşme yaşamayın sadece ikinizde yeni keşifler yapın :)2. Ve 3.gün sonrasında dokunsal uyarılar hoşa gittikçe ön sevişme yapıp clitoral bölgenizi de uyararak haz yaşamaya başladığınızda parmak egzersizini deneyin hem siz hem partneriniz denesin.Eğer ağrı olursa birlikte olmayıp ertesi gün erotik masaja devam edip tekrar parmak egzersini deneyin.Eğer kasılmanız az ise uygun ortamı ayarlayıp (müzik , mumlar veya kokular ile )daha sonraki gün kayganlaştırıcı yardımıyla birlikte olmayı deneyin pelvik kaslarınızı gevşetin nefes teknikleri ile kendinizi rahatlatın.Ön sevişmeyi uzatın kendinizi hazır hissettiğinizde giriş olsun.Partnerine dokunmasından hoşlandığın bölgeleri söyle iyice clitoral orgazm ol sonra penetrasyonu dene. Giriş esnasında nefes verip gevşeyin anın tadını çıkarın. Acıyı değil hazzı hissedin.Acıya odaklanmayın oradan bir bebek kafası çıkabiliyorsa penisinde acısızca girebileceğine inanın
Sağlıkla kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…