Tamam kuzum
Benim dilator setim var surekli egzersiz yapmadim. Bazen tamamen bıraktım bazen devam ettim. Reglim geliyor o bitince tekrar calismaya baslayacagim
Benim dilator setim var surekli egzersiz yapmadim. Bazen tamamen bıraktım bazen devam ettim. Reglim geliyor o bitince tekrar calismaya baslayacagim
Bende sipariş verdim.. aynen benimde reglim geldi bi hafta sonra çalışmaya başlıcam
inşaallah.. gelmeden 3 gün boyunca parmak sokabildim
jnci canim dilatör aldım ama itmekte zorlanıyorum
Vajinismusun %100 Çözüme ulaşabileceği Tek Tedavi Şekli EGZERSİZDİR..jnci canim dilatör aldım ama itmekte zorlanıyorum
Parmakla yapma aparatla yap canımmm
Yendikten sonra vajinal orgazm yaşamayı nasıl başardınız. Bi de hala ağrılı oluyor mu iliskipamuk musun nesin aparata asla ara vermeden çalışman lazım ben yendiğim halde terapistim 2 ay boyunca çalışmaya devam edeceksin dedi düşün yani
Yendim önemini anlaman açısından açık yazıcam vajinal orgazm bile oluyorum benartık normal düzeyde sex hayatım var (yıllarca ilişki yaşadığı halde vajinal orgazmı yaşamayan kadınlar var ) (tabi eş kişiside bu bağlamda çok etkili) ben vaji geçmişim olduğu halde hiç vajinismusla yaşamış gibi değilim Aparatlar çok büyük yardımcı onunla alıştırma yap bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?