• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus için doktor arayışı

Ballikabak

Şey çok da ciddiye almayın
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2019
1.446
6.328
138
Herkese merhaba,
Sırf bu illet için siteye üye oldum.
Ankara'da bana önerebileceğiniz doktorlar var mı arkadaşlar? Biraz araştırdım en son aklıma yatan doktorun bi hastası 2013te bi yorum yapmış 3binliraya tedavi oldum diye. Gerçekten bu kadar pahalı mı bu işler.. Nolursunuz gidip de memnun kaldığınız vajinismusu bu doktor sayesinde yendim dediğiniz bi doktor varsa yardım edin.. 1senelik evliyim. 5yıldır beraberiz eşimle. Beni 5 sene bekledi ben de onu. Bir çocuğumuz olsun istiyoruz ama bırakın çocuğu daha karı koca bile olamadık. Ne zamana kadar böyle sürecek. Geçmişimde hiç bir kötü anım yok. Sadece bu tarz haberler okuyup mağdurları kendi yerime koyup saatlerce ağlamaya bayılırdım. Yani birisinin başına gelen korkunç olaylar hep bana dert olurdu. Muhakkak o gün bütün gün o olayı ya da haberi düşünürdüm çok etkilenirdim. Beynime kazınmış cinsellik eşittir şiddet. Ülkemizde de malum böyle iğrenç olaylar pek meşhurdur. Bunlarla büyüdüm. Cinsel bilgi sıfır. Hayatımda hiç p*rno izlemedim. Hiç ihtiyaç duymadım. Eşim üzülmese evliyken bile cinselliğe ihtiyaç duymuyorum. Benim gibi olan arkadaşlarım var mı? Ne yapacam. Çok araştırdım, evde ya da doktora gidip kendimi parmaklamak istemiyorum bana çok saçma ve iğrenç geliyo düşüncesi bile ürpertici :( ama bu iş nasıl yenilir bilmiyorum lütfen doktora gidip de yenenler bana yardım edin. Doktora gittiğinizde nasıl bir yöntem izlediler? Nasıl yendiniz? Kaç günde yendiniz? Hangi sene ne kadar ödediniz?

Allah benim gibilere yardım etsin. Amin.

Reyyan hocanın adını çok duydum giden var mı , yöntemi nasıl, kaç günde yendiniz? Hocanın youtube hesabından videoları var izledim 4gün 5gün diyolar hatta bazısı 3.gün ilk denememizi yaptık diyolar burda da öyle yorumlar gördüm gerçekten 3 günde halloluyor mu ???? Yoksa para tuzağı mı :(

Herkese merhaba,
Ankara'da bana önerebileceğiniz doktorlar var mı arkadaşlar? Biraz araştırdım en son aklıma yatan doktorun bi hastası 2013te bi yorum yapmış 3binliraya tedavi oldum diye. Gerçekten bu kadar pahalı mı bu işler.. Nolursunuz gidip de memnun kaldığınız vajinismusu bu doktor sayesinde yendim dediğiniz bi doktor varsa yardım edin.. 1senelik evliyim. 5yıldır beraberiz eşimle. Beni 5 sene bekledi ben de onu. Bir çocuğumuz olsun istiyoruz ama bırakın çocuğu daha karı koca bile olamadık. Ne zamana kadar böyle sürecek. Geçmişimde hiç bir kötü anım yok. Sadece bu tarz haberler okuyup mağdurları kendi yerime koyup saatlerce ağlamaya bayılırdım. Yani birisinin başına gelen korkunç olaylar hep bana dert olurdu. Muhakkak o gün bütün gün o olayı ya da haberi düşünürdüm çok etkilenirdim. Beynime kazınmış cinsellik eşittir şiddet. Ülkemizde de malum böyle iğrenç olaylar pek meşhurdur. Bunlarla büyüdüm. Cinsel bilgi sıfır. Hayatımda hiç p*rno izlemedim. Hiç ihtiyaç duymadım. Eşim üzülmese evliyken bile cinselliğe ihtiyaç duymuyorum. Benim gibi olan arkadaşlarım var mı? Ne yapacam. Çok araştırdım, evde ya da doktora gidip kendimi parmaklamak istemiyorum bana çok saçma ve iğrenç geliyo düşüncesi bile ürpertici :KK43: ama bu iş nasıl yenilir bilmiyorum lütfen doktora gidip de yenenler bana yardım edin. Doktora gittiğinizde nasıl bir yöntem izlediler? Nasıl yendiniz? Kaç günde yendiniz? Hangi sene ne kadar ödediniz?

Bende evliligimin ilk 1 yilinda bu illet ile ugrastim. Ben internette cok okudum bizzat sordum arastirdim .ozel.klinklerde 3/5 bin arasi para istiyorlar.birkac gunde de sorunu cozuyorsuniz diyorlar.
Ben bakirkoy devlet hastanesinde ruh ve sinir de cinsel islev bozuklugu bolumunde tedavi oldum.onparmak egzersizleri seni korkutmasin inan korkunla bir sekilde bi yerde kendin yuzeleserek bu isinnicinden cikabilrsin anca. Ben ki yaptim herkes yapar basarir buna inan sakin ertelemeyin belkinolur diye tedavinolmadannolmuyor. Ayrica devlet hastanesi diye tereddut etmeyin orasi tamamiyla ayri bir dunya diyebilirim.ozel hastane gibi.calisanlarin doktorlarin ilgisi size cesaret verecektir.BAska yerlere bosuna para sacmayin derim

Teşekkür ederim yanıtınız için çok sağolun🙏
Aynen fiyatlar çok yüksek Reyyan hoca 5-7arası değişiyormuş ben videolarını izledim tek seansta biten var 3seansta biten var aylar süren dediği hastaları var hepsinden aynı parayı önden alması bana biraz hoş gelmedi kendime de güvenmiyorum yapamıcam gibi geliyor..
Ümmügülsüm Soytürk ü buldum şimdi araştırıyorum onun da videolarını izliyorum kararsızım gidip tedavi olanlar da yazmıyor.. İstanbul bana uzak açıkçası oraya gelemem ama kendini parmaklamak düşüncesi gerçekten beni çok ürpertiriyor.. Umutlarım iyice tükendi. Büyük ihtimal Reyyan hocaya gidicem ama hiç umutlu değilim sadece eşim iyileşmek için çabalamadın demesin diye gidicem valla para giderse de gitsin heralde sonrasında da zaten bizim kavgalar başlar Allah kerim artık inceldiği yerden kopsun napim ölene kadar evlenmem ben de şuanki psikolojim bu

Reyyan hocada tedavi oldum her namazımın arkasından dua ediyorum kendisine.Ben onun kadar iyi bir doktora hastasıyla ağlayıp hastasıyla sevinen bir doktora daha rastlamadım.8 temmuzda kendisiyle tanıştık 9 temmuzda ilk seasımı aldım 10 temmuzda aynı gün 2 de seans aldım 11 temmuzda öğleden önce bir seas daha aldım öğleden sonra sorunum çözüldü.Ertesi gün son mauyenemi olup evimize döndük.Aradan 2 ay geçti hamile kaldım.Gerçi 3 gün önce bebeğimi kaybettim maalesef zorunlu kürtaj oldum ama olsun anneliğe bu kadar yaklaştıysam onun sayesinde.Kızlar korkmayın asla, kesinlikle dolandırıcı paragöz biri değil.Valla 5850 lira verdim durumum olmadığı halde ama hiç içim yanmadı anasının ak sütü gibi helal olsun ben öyle doktora rastlamadım sizler de korkmayın

Teşekkür ederim yanıtınız için çok sağolun🙏
Aynen fiyatlar çok yüksek Reyyan hoca 5-7arası değişiyormuş ben videolarını izledim tek seansta biten var 3seansta biten var aylar süren dediği hastaları var hepsinden aynı parayı önden alması bana biraz hoş gelmedi kendime de güvenmiyorum yapamıcam gibi geliyor..
Ümmügülsüm Soytürk ü buldum şimdi araştırıyorum onun da videolarını izliyorum kararsızım gidip tedavi olanlar da yazmıyor.. İstanbul bana uzak açıkçası oraya gelemem ama kendini parmaklamak düşüncesi gerçekten beni çok ürpertiriyor.. Umutlarım iyice tükendi. Büyük ihtimal Reyyan hocaya gidicem ama hiç umutlu değilim sadece eşim iyileşmek için çabalamadın demesin diye gidicem valla para giderse de gitsin heralde sonrasında da zaten bizim kavgalar başlar Allah kerim artık inceldiği yerden kopsun napim ölene kadar evlenmem ben de şuanki psikolojim bu
Reyyan hocaya güvenebilirsin bizzat ben gittim tedavi oldum bizim de son şansımızdı.Eğer iyileşmeseydim boşanacaktık ama iyileşip hamile kaldım düşük bile yaptım o korkunç masaya korkmadan oturdum düşün hepsi 3 ay içinde oldu

Herkese merhaba,
Ankara'da bana önerebileceğiniz doktorlar var mı arkadaşlar? Biraz araştırdım en son aklıma yatan doktorun bi hastası 2013te bi yorum yapmış 3binliraya tedavi oldum diye. Gerçekten bu kadar pahalı mı bu işler.. Nolursunuz gidip de memnun kaldığınız vajinismusu bu doktor sayesinde yendim dediğiniz bi doktor varsa yardım edin.. 1senelik evliyim. 5yıldır beraberiz eşimle. Beni 5 sene bekledi ben de onu. Bir çocuğumuz olsun istiyoruz ama bırakın çocuğu daha karı koca bile olamadık. Ne zamana kadar böyle sürecek. Geçmişimde hiç bir kötü anım yok. Sadece bu tarz haberler okuyup mağdurları kendi yerime koyup saatlerce ağlamaya bayılırdım. Yani birisinin başına gelen korkunç olaylar hep bana dert olurdu. Muhakkak o gün bütün gün o olayı ya da haberi düşünürdüm çok etkilenirdim. Beynime kazınmış cinsellik eşittir şiddet. Ülkemizde de malum böyle iğrenç olaylar pek meşhurdur. Bunlarla büyüdüm. Cinsel bilgi sıfır. Hayatımda hiç p*rno izlemedim. Hiç ihtiyaç duymadım. Eşim üzülmese evliyken bile cinselliğe ihtiyaç duymuyorum. Benim gibi olan arkadaşlarım var mı? Ne yapacam. Çok araştırdım, evde ya da doktora gidip kendimi parmaklamak istemiyorum bana çok saçma ve iğrenç geliyo düşüncesi bile ürpertici :KK43: ama bu iş nasıl yenilir bilmiyorum lütfen doktora gidip de yenenler bana yardım edin. Doktora gittiğinizde nasıl bir yöntem izlediler? Nasıl yendiniz? Kaç günde yendiniz? Hangi sene ne kadar ödediniz?

Dilatör setiyle yendim parmak egzersizi yapamadım

Dilatör setiyle yendim parmak egzersizi yapamadım

Siz kendi kendinize mi yendiniz? Ne kadar zaman sürdü ?

Reyyan hocaya güvenebilirsin bizzat ben gittim tedavi oldum bizim de son şansımızdı.Eğer iyileşmeseydim boşanacaktık ama iyileşip hamile kaldım düşük bile yaptım o korkunç masaya korkmadan oturdum düşün hepsi 3 ay içinde oldu

Benim bişeyin oraya girişini hayalimde canlandırmam bilene krize sebep oluyor gidip doktor masasında napıcamı bilmiyorum bana orda zorla bişey yaptırırlar mı mesela bana ilk seansta al bunu sok mu diyecekler kulağa komik geliyo evet ama hayalimde böyle şeyler var korkuyorum. Bize önceden bizi rahatlatmak için bişeyler anlatacak mı yani cinsel bilgisizlik hat safhada benim. Eşimin de ergenlikte izlediği videolardan başka bişey bildiğini sanmıyorum. Onun korkusu yok tabi onların tuzu kuru. Ama ben bişeyler öğrenmek istiyorum orda direkt dilatörü elimize verip hadi yap mı dicekler bana çok korkuyorum en çok bunu merak ediyorum. Yani ya zaten parayı da verdik önden, nediyosa yapıyım bari psikolojisine girip de öyle mi yeniyoruz yani doktor nasıl yardımcı oluyor bize gerçekten merak ediyorum sorularımı anlayışla karşılayın lütfen :(
Sizin adınıza çok sevindim. Bebeğinizi kaybetmenize de çok üzüldüm :( kız kardeşim de 2kez düşük yaptı ve çok etkilendim ilişkiden sonra en çok korktuğum şey de düşük yapmak.. Hayat kadınlara ne kadar zor aslında kimse farkında değil temizlik yemekle iş bitmiyor..

Hepsi aynı olamamakla birlikte genel anlatayım form dolduruyorsunuz bunun üzerinde konuşuyor korkularınızı anlatıyorsunuz sonra Bilgi kirliliğinizi anlatarak içinizi rahatlatıyor ..gerçeğe yakın vajina ve p ... var silikondan onda gösteriyor ..sonra soruyor ilk parmak girişimi ben mi eşin mi sen mi yapmak istersin haliyle doktordan istiyorsun öyle hart diye girmiyor yavaş yavaş seni bekleyerek yönlendirerek Yani bir şekilde bi yerden başlıyorsun inş herkes atlatır bu durumu

allah yardimcin olsun gercekden cok zor bi süreç kendin yenemezsen mutlaka doktora git ben gibi kendim yenerim diyip bekleme 3 yil.sonunda bende cigdem tezcan ile yendim cok sukur iyiki de gitmisim diyorum.
parmak degil orda dilatorlerle çalışıyorsun bende yapamam edemem.derken bi bakmisim yenmişim ruya gbiydi zamsn kaybetme insallah sende yenersin herkees yensin

Herkese merhaba,

Herkese merhaba,

Merhaba öncelikle umarım en yakın sürede çözüm bulursunuz sorununuza bende Ankara’da devlet hastanesinde beş kuruş para vermeden tedavi oldum bu hastalıkta uzman birinden yardım almanız şart ikincisi bu hastalıktan kurtulacağınıza herkesin yaptığı şeyi sizde çok rahatlıkla yapacaksınız diye düşünmeniz lazım böyle arkadaşları görünce bir umut olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın sizi en çok sizin gibi insanlar anlar bende 1 yıl uğraştım önce kendim yenmeye çalıştım parmak eğzersizleri öyle korkulacak birşey değil canınız hiç yanmıyor orası koca bir boşluk orası istemsiz kasıldığı için girmiyor hissi oluyor herneyse Reyyan hocayı bende çok araştırdım hatta borç harç bulup randevu aldım ama devlet hastanesi şuan şehir hastanesinde cinsel sağlık bölümü olduğunu öğrendim ne kaybederim önce ona gideyim eğer sonuç alamazsam diğerine giderim dedim ama çokta güzel sonuç aldım çünkü bu hastalığın %100 sonuç alınıyor doktor müjdegül zayıfoğlu Karaca kadına sadece iki kere gittim önce çok güzel konuşup neymiş neyin nesiymiş bir güzel anlattı sonra eşimle gittik o hafta yarısı aldım şeyin 😂sonrası geldi neyse demem o ki korkma benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum sende yaparsın hemde yığınla para vermeden

Hepsi aynı olamamakla birlikte genel anlatayım form dolduruyorsunuz bunun üzerinde konuşuyor korkularınızı anlatıyorsunuz sonra Bilgi kirliliğinizi anlatarak içinizi rahatlatıyor ..gerçeğe yakın vajina ve p ... var silikondan onda gösteriyor ..sonra soruyor ilk parmak girişimi ben mi eşin mi sen mi yapmak istersin haliyle doktordan istiyorsun öyle hart diye girmiyor yavaş yavaş seni bekleyerek yönlendirerek Yani bir şekilde bi yerden başlıyorsun inş herkes atlatır bu durumu

Amin inşallah cevabınız için çok teşekkür ederim 🙏

allah yardimcin olsun gercekden cok zor bi süreç kendin yenemezsen mutlaka doktora git ben gibi kendim yenerim diyip bekleme 3 yil.sonunda bende cigdem tezcan ile yendim cok sukur iyiki de gitmisim diyorum.
parmak degil orda dilatorlerle çalışıyorsun bende yapamam edemem.derken bi bakmisim yenmişim ruya gbiydi zamsn kaybetme insallah sende yenersin herkees yensin

Çiğdem hocanın adını duymamıştım onu da bir araştırayım çok teşekkür ederim yenmenize çok sevindim🙏

Merhaba öncelikle umarım en yakın sürede çözüm bulursunuz sorununuza bende Ankara’da devlet hastanesinde beş kuruş para vermeden tedavi oldum bu hastalıkta uzman birinden yardım almanız şart ikincisi bu hastalıktan kurtulacağınıza herkesin yaptığı şeyi sizde çok rahatlıkla yapacaksınız diye düşünmeniz lazım böyle arkadaşları görünce bir umut olsun diye yazıyorum yanlış anlamayın sizi en çok sizin gibi insanlar anlar bende 1 yıl uğraştım önce kendim yenmeye çalıştım parmak eğzersizleri öyle korkulacak birşey değil canınız hiç yanmıyor orası koca bir boşluk orası istemsiz kasıldığı için girmiyor hissi oluyor herneyse Reyyan hocayı bende çok araştırdım hatta borç harç bulup randevu aldım ama devlet hastanesi şuan şehir hastanesinde cinsel sağlık bölümü olduğunu öğrendim ne kaybederim önce ona gideyim eğer sonuç alamazsam diğerine giderim dedim ama çokta güzel sonuç aldım çünkü bu hastalığın %100 sonuç alınıyor doktor müjdegül zayıfoğlu Karaca kadına sadece iki kere gittim önce çok güzel konuşup neymiş neyin nesiymiş bir güzel anlattı sonra eşimle gittik o hafta yarısı aldım şeyin 😂sonrası geldi neyse demem o ki korkma benim canım çok tatlıdır ben yaptıysam herkes yapar diye düşünüyorum sende yaparsın hemde yığınla para vermeden

Merhaba,
Gittiğiniz yerde parmak egzersizi yaptırdılar mı acaba ? Eşimin işi gereği sadece 10günlük bi tatili var onda da tedavi olmayı planlıyoruz eğer daha da uzarsa benim iş ben kalacam o geri dönecek. Videolarda izliyorum insanlar gerçekten 3seansta taş çatlasın 5seansta hallediyo Allahım inşallah ben kafamda büyütüyorumdur. Cevabınız için çok teşekkür ederim belki ilk oradan randevu alırız biz de sizin gibi. Ailemize de söylemedik onlarda kalacaz gizli gidip gelcez gerçekten çok kötü bi durum Allah kimseyi bununla sınamasın..

Merhaba,
Gittiğiniz yerde parmak egzersizi yaptırdılar mı acaba ? Eşimin işi gereği sadece 10günlük bi tatili var onda da tedavi olmayı planlıyoruz eğer daha da uzarsa benim iş ben kalacam o geri dönecek. Videolarda izliyorum insanlar gerçekten 3seansta taş çatlasın 5seansta hallediyo Allahım inşallah ben kafamda büyütüyorumdur. Cevabınız için çok teşekkür ederim belki ilk oradan randevu alırız biz de sizin gibi. Ailemize de söylemedik onlarda kalacaz gizli gidip gelcez gerçekten çok kötü bi durum Allah kimseyi bununla sınamasın..
. Evet parmak egzersizi veriyorlar ama öncesin çok güzel konuştuğu için yapılmayacak gibi hissetmiyorsunuz ve sonrasında yapıyorsunuz kormayın ve bu dertten kurtulacağınıza inananın gerisi kendiliğinden geliyor merak etmeyin

Herkese merhaba,

Ankara Hera klinik kesin çözüm erteleme lütfen git tedavi ol . Ben de bu illetle savaştı yıllarca ama 3 gün içinde yendim bu muydu ya amaaaan dedim ve ozgirlestim

Bende gittim bi kliniğe 4000 TL fiyat verdi o kadar para vermek istemedim. parmak denemek istedim yapamadım elim bi turlu gitmedi oraya sonra dilator setini internetten sipariş verdim ve şindi çalışıyorum suan en büyük boyuna geçtim

Herkese merhaba,

Canım zeytinyağıya denedinmi hiç ben 14 ay sonra zeytinyağıyla yendim üstelik sadece ilk denememde

Back