Vajinismus icin anestol

Tabi ki ertelemeyin psikolojik olarak insan rahat etmek istiyor benim zamanımda doktor beş bin lira istemişti egzersiz için bana kalırsa egzersize gerek yok kafada bitiyor
Bir çok kadın doktora gitmeden başarmış zaten .Ben gün içinde çok soy luyorum kendine acımayacak kasma vs.ha kasilmamak için sadece kegel yapıyorum giriste rahat olması için. Bir de buraya bakıyorum yenen insanların yazıları falan umut veriyor.

Yenersin ya çok kolay valla kafada büyüttüğümüz için oluyor bunlar ilki bi olsun bak ondan sonra kafada tamamen bittiği için çok rahat olacaksın hiç kasmayacaksın

Yenersin ya çok kolay valla kafada büyüttüğümüz için oluyor bunlar ilki bi olsun bak ondan sonra kafada tamamen bittiği için çok rahat olacaksın hiç kasmayacaksın
Inşallah yapacağım inanıyorum yarin olacak hatta

Teşekkür ederim haber vereceğim insallah fazla uzamayacak diyeyim
Bak ben doktora gittim beni çatala çıkardı ince bir pipeti vajınamdan içeri sokttu bana dedi ki görüyorsun değil mi bunu içine aldın demek ki fiziksel bi problemin yok senin kafada bitiyor gerçekten de öyleymiş spreyi aldım eve gittim oldu inşallah senin de kolay geçer hayırlısıyla

Ne spreyi aldınız?

Merhaba, bende vajinismus problemi yaşadım uzunca birsüre. Evliliğimizin 8.ayında yol katedebildik. Evet eşinizin yaklaşımı çok önemli ama bir süre sonra onlar için çokta mutlu eden bir aktivite olmuyor realite kazanmadığı için. O nedenle bende durumu çözme kararı alarak doktora gittim. Ancak devlet hastahanesine.. Özel kliniklerde çok yüksek rakamlar istenildiğini duydum ayrıca ters tepende oluyormuş. O nedenle denemek ve bilgi almak mahiyetiyle normal bi kadın doğum doktoruna gittim. Öncelikle bakire yetiştiğimiz için gerçekten oradaki sistemle ilgili bilgimiz yok. Önce vajinayı keşfetmek gerekiyor. Keza eşinizde bu konuda çok deneyimli değilse buda soruna ekleniyor. Bende bakamadığım hatta temizlik dışında asla dokunmadığım bi bölgeydi vücudumda. Önce orayı tanımaya çalış ve okumakta fayda var. Orada sinirlerin olmadığı acıyı beynimizin yarattığı bir gerçek. Doktora söylediğim şey şu oldu” kolumu kesilse aynı acı beynimde öyle bir zonklama hissediyorum “ bunun üzerine anestol yazdı. Ancak bende hiç bir işe yaramadı uyuşturmuyormuş hassas bünyeleri. Ancak bana birde jel verdi. Çünkü deneyimsiz olduğumuz için ön aşamadada zayıf kalıyor ve kurulukta durumu iyice imkansızlaştırıyordu. Gleitgelen isimli ilaç, oranın florasını bozmuyor yan etkisi yok son derece işlevli bir jel bunu önerirm. 30 lira civarı bişeye almıştım içinde 5 adet tek kullanımlık tüpler var başlangıçta kesinlikle kullanılmalı bence. Sonrasında parmak egzersizi okudum ama bende dokunmata zorlandım ama direnmek gereksiz bunu bikere keşfetmek şçin bile denemelisiniz. Orada neler olup bitiyor ufak bi alan mı, yol var mı vs. Sonrasında bende internette eczanelerden sipariş edilen dilatörlerden denedim. Aşırı mantıklı çünkü bir kaç kere kendin deneyince bacaklarını kapatmamayı öğreniyorsun, acının öldürmediğini öğreniyorsun. Orada yol varmış bunu görüyorsun. Sonra jel le zaten dur hop yavaş demeden gerçekleşiveriyor zaten. Benim kadar korkan ve deneyimsiz biri bile yendiyse sende yenersin. Ama beynin denemeden kabul etmiyor bunu bilmek lazım. İster istemez reflex olarak eşin olunca kasıyorsun. Kendin yapamıyorsan dilatör için eşindende yardım alabilirsin buda işe yarıyor ilk etapta sana zarar vermeyeceğine emin oluyorsun

Ben eşime izin vermek istiyorum ama ikinsamda malesef içine giremiyor teşekkür ederim bilgi verdiğiniz destek olduğunuz için. Çok zormuş aklıma gelmezdi bunu yaşayacağım

Bende 7 yıllık evliyim ve bu sorunu yaşıyorum bende fittim doktora banada önce pipet sonra 1. Boy dilatör soktu akşama kadar yapıcam diyorum ama kasıyorum kendimi ve biz çok ihmal ettik çok erteledik sanırım bazen ayda 1 kez çok fazla üstünede düşmedik ve gün geçtikce ben korktum ne yapıcam bilmiyorum artık ve bebek istiyorum hemde çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…