Ben anestol kullandım hiç bir içe yaramadı uyuşturmadı bile sprey yazdı doktor bana çok şükür O çok iyi geldi o ilacın sayesinde olduMerhaba . Daha önce de yazmıştım henüz gelişme yok malesef . Blogda konuştuklarimın önerisi ile anestol ve kayganlaştırıcı aldım.Sorum şu ki anestolu içine de sürsem faydası olur mu ? Ilk deneyim çok mu ağrılı ben dokunamıyorum bile . Vajinismus olan veya olmayan tüm kadınların yazmasını rica ediyorum.Ilk deneyim nasıl olmalı ,agrisiz olması için ne yapabilirim ? Yardımcı olursanız sevinirim
Öyle mi umarim acimazCanım gecmis olsun kremin baya uyuşturucu özelliği var yani ben ağdayi filan anestolle yapıyorum mesela güzel uyuşturuyor beni.
Ama ic kısma sürmek ne kadar doğru bilemedimzaten dış kısma sürünce çevresine kadar uyusturabiliyor,iç kısmı da uyusturabilir sanırım, o yüzden ilişki de eşini hissetmeye bilirsin zaten,bence içine sürmemelisin ama bir bilen çıkar yazar elbet konuya
Bide giriş uyuşuk olduktan sonrasi hiç acimiyor korkmane kadar relaks o kadar iyi sıkma kendini eşinin kollarina bırak
Vemcain sprey mi genelde onu yaziyorlar . Nasil peki icine de mi sıktınız agri olmadi mi ?Ben anestol kullandım hiç bir içe yaramadı uyuşturmadı bile sprey yazdı doktor bana çok şükür O çok iyi geldi o ilacın sayesinde oldu
Sıkarkken çok hafif yanma hissettim ama tamamen uyuşturdu hiç bir şey hissetmedimVemcain sprey mi genelde onu yaziyorlar . Nasil peki icine de mi sıktınız agri olmadi mi ?
Anestol ü bir deneyeyim eğer olmazsa spreyi alırım. O baskı hissi beni bitiriyor ya değdiği an çekiliyorumSıkarkken çok hafif yanma hissettim ama tamamen uyuşturdu hiç bir şey hissetmedim
Seni çok iyi anlıyorum ama kasma eninde sonunda hallolacak emin ol sakın üzülme eşinin tepkisi ve tavırları çok önemli asla baskı yapmasın yoksa daha da zorlaşırAnestol ü bir deneyeyim eğer olmazsa spreyi alırım. O baskı hissi beni bitiriyor ya değdiği an çekiliyorum
Sprey almadım yaBen vemcain ve anestolu birliktekullaniyorum . Vemcaini icine 3 kez sıkıp girise de anestol kullaniyorum. Ikisi birlikte cok iş goruyor . Doktor anestolu icine surme dedi.
spreyi sikinca yanma 2 dakika surer belki
Inanın isteyerek yapmıyorum kendimde sinir oluyorum bacaklarim kapaniyor o an sanki olmaması gereken biseymiş gibi. Esim masallah anlayisli hic kizmiyor zorlamiyor bir defa denedik olmayinca tamam gel diyor üstlenmez yani bu yuzden rahatim bir anda yapmaz yanlis biseySeni çok iyi anlıyorum ama kasma eninde sonunda hallolacak emin ol sakın üzülme eşinin tepkisi ve tavırları çok önemli asla baskı yapmasın yoksa daha da zorlaşır
Of yaProspektüsünde yazıyor iç dokuyla temas etmemesi gerektiği
Bende senin gibiydim altı ay uğraştık düzeldi emin ol senin de düzelecektir içini ferah tut sen bacağını kapatmıyorsun kas beyinden korku sinyali aldığı için kendi kendini kapatıyorInanın isteyerek yapmıyorum kendimde sinir oluyorum bacaklarim kapaniyor o an sanki olmaması gereken biseymiş gibi. Esim masallah anlayisli hic kizmiyor zorlamiyor bir defa denedik olmayinca tamam gel diyor üstlenmez yani bu yuzden rahatim bir anda yapmaz yanlis bisey
Öyle mi ne mutlu size .Nasil oldu peki çok ağrıyor mu kolay mıydı yardımcı olur musunuz? Egzersiz yapamıyorum ben eşli denemem gerek sanırımBende senin gibiydim altı ay uğraştık düzeldi emin ol senin de düzelecektir içini ferah tut sen bacağını kapatmıyorsun kas beyinden korku sinyali aldığı için kendi kendini kapatıyor
Yok ilkinde hiç hissetmedim sonraları ilişki olduğu için kafada yenmiştim acı falan hiç yok atlattım darısı size olsun inşallajÖyle mi ne mutlu size .Nasil oldu peki çok ağrıyor mu kolay mıydı yardımcı olur musunuz? Egzersiz yapamıyorum ben eşli denemem gerek sanırım
Ne güzel inşallah inşallah. Nasil yendiniz egzersizle mi ?Yok ilkinde hiç hissetmedim sonraları ilişki olduğu için kafada yenmiştim acı falan hiç yok atlattım darısı size olsun inşallaj
Yok o dediğim speryle egzersize paramız yetmedi malasef ama lütfen üzülmeyin kesinlikle kalıcı bir şey değil geçiyor bende çok umutsuzdum ama geçti kalıcı bir problem değil yani sadece biraz zamanınızı alıp sizi uğraştıracakNe güzel inşallah inşallah. Nasil yendiniz egzersizle mi ?
Tabi mutlaka olması gerek ama ertelemek istemiyorum bir an önce bitmeli. Ne kadar ki ücretleri ben zaten almam dilatör falan ama sprey olabilir belki ben egzersiz olmadan yapmak istiyorumYok o dediğim speryle egzersize paramız yetmedi malasef ama lütfen üzülmeyin kesinlikle kalıcı bir şey değil geçiyor bende çok umutsuzdum ama geçti kalıcı bir problem değil yani sadece biraz zamanınızı alıp sizi uğraştıracak
Tabi ki ertelemeyin psikolojik olarak insan rahat etmek istiyor benim zamanımda doktor beş bin lira istemişti egzersiz için bana kalırsa egzersize gerek yok kafada bitiyorTabi mutlaka olması gerek ama ertelemek istemiyorum bir an önce bitmeli. Ne kadar ki ücretleri ben zaten almam dilatör falan ama sprey olabilir belki ben egzersiz olmadan yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?