Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Jinekoloji Vajinismus için aldığım online dersler.
- Konu Sahibi Sheminy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Mart 2022
- 392
- 892
- 33
aaa niye kızsın kız eşin kadın sayesinde sevişmişsinizBenimle birlikte 28 kişiye daha ücretsiz yapmış sadece yanlış hatırlamıyorsam 2 kişiden ücret almış ben zaten eşim görmeden gizli gizli konuştum yoksa kızardı eşim
Benim eşim bana inanmadı bu konuda. Senin doktorluk bir işin yok zamana bırakalım sadece korkuyorsun dediBen klinikte randevu saatimin gelmesini beklerken doktorun odasından çıkan çift yakın küçük bir şehirden geliyordu. Araştırırken de çok görmüştüm şehir dışına gidenleri. Ne var ki bu çok normal değil mi? Eşimin kuzeninin çocuğu hasta, Ankara’da iyi bir doktor var diye kalktı oraya gittiler.
Lütfen kelimeleriniz dikkat ederseniz sevinirim. Çünkü oda böyle şeylerin saçma olduğunu bana inanmamam gerektiğini söyleyip duracak. Ama o benim pskolojimi anlamadığı için bende gizli konuştumaaa niye kızsın kız eşin kadın sayesinde sevişmişsiniz
- 25 Mart 2022
- 392
- 892
- 33
hangi kelimeme dikkat edeyim bacım sevişmeye mi? naptınız taş kağıt makas mı oynadınızLütfen kelimeleriniz dikkat ederseniz sevinirim. Çünkü oda böyle şeylerin saçma olduğunu bana inanmamam gerektiğini söyleyip duracak. Ama o benim pskolojimi anlamadığı için bende gizli konuştum
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Kan gelecek kadar ilişki yaşayabilmişsiniz zaten. Belli ki hafif düzeydeydiniz. Ama dediğim gibi, herkes böyle değil.Benim eşim bana inanmadı bu konuda. Senin doktorluk bir işin yok zamana bırakalım sadece korkuyorsun dedi
iltihaplı eklem romatizması ne alaka ayİyide bu konuda o zaman herkes farklı birşey diyor kimisi su doktora git kimisi buna git diyor. İltihaplı romatizma hastasıyım
Bakın dalga geçmeden konuşabilirsiniz çok sevinirim. Evet sizin için çok basit bir durum olabilir ama benim için bu durum bir kanseri yenmek gibi birseydihangi kelimeme dikkat edeyim bacım sevişmeye mi? naptınız taş kağıt makas mı oynadınız
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Drama queen.iltihaplı eklem romatizması ne alaka ay
Hastanelerden nefret ettim o yüzden çünkü sabah akşam hastanedeydim gecem gündüzüm yoktuiltihaplı eklem romatizması ne alaka ay
- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 33
Kanserle bu hastalığı karşılaştıramazsınız bile. Bu ne saçma bir çıkarımdır böyle.Bakın dalga geçmeden konuşabilirsiniz çok sevinirim. Evet sizin için çok basit bir durum olabilir ama benim için bu durum bir kanseri yenmek gibi birseydi
Drama mi gerçekten mi ya yok abi ben daha kimseye tek kelime daha yazmayacağım ben buradan bu kadar laylaylom olduğunu bilmiyordum. Gerçekten şaka gibi ya gercektenDrama queen.
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.250
- 798
Ben bu siteye sirf bu rahatsizligim icin uye oldum. Sizi kendime inandirmak gibi bir cabaya asla girmem. Bu sitede reklam amacli konu acildigini bile yeni ogrendim. Bu konuyu da sitede "bir derdim var" konu basliginda gordum.
Sorununuzla ilgili sitede aktif ve 17080 sayfalık bir konu mevcut. Bakmak isterseniz Jinekoloji - Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim
Konu , konunun açılış şekli sebebiyle size de şüpheyle yaklaşmıştım. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
İltihaplı romatizma hastalığınıza bir şey demedim, bununla ne alakası var? Vajinismus tedavisi genelde özel kliniklerde yapılıyor. Hastanede yapılsa dahi zaten kısa sürüyor. Bunu araştırırken öğrenmişsinizdir siz de. O hastalığınız yüzünden vaji tedavisi olmaya hastaneye gitmek istemedim, kötü anılarım canlanıyor mevzusu yapmak net bir dramadır.Drama mi gerçekten mi ya yok abi ben daha kimseye tek kelime daha yazmayacağım ben buradan bu kadar laylaylom olduğunu bilmiyordum. Gerçekten şaka gibi ya gercekten
bahçelerde maydanoz bu ne biçim lacivert gel bize bazı bazıHastanelerden nefret ettim o yüzden çünkü sabah akşam hastanedeydim gecem gündüzüm yoktu
iltihaplı eklem romatizmasında kan tahlilinizden sonra doktorunuz düzenli ilaca bağlıyor sizi hatta habire hastane işiyle uğraşmayın her ilaçta diye rapor yazıyor o kadar ... düzenli kullandığınız ilaçlar var senede 2 kere de genel bir kontrole gidersiniz
bununla vajinismusun hiç alakası yok ,vajinismusla hastaneye sürekli gitmeninde alakası yok doktor muayene eder himenoplasti gerekiyor mu diye bakar ya da cinsel terapi almanız gerekirmi diye o kadar
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.210
- 598
Kanser olsa doktora gitmeyeyim boşuna para gidecek demez zaten.Kanserle bu hastalığı karşılaştıramazsınız bile. Bu ne saçma bir çıkarımdır böyle.
- 23 Mayıs 2022
- 475
- 464
- 33
Aynen öyleKanser olsa doktora gitmeyeyim boşuna para gidecek demez zaten.
- 25 Mart 2022
- 392
- 892
- 33