Ya adam baştan beri olaya köstek galiba, onlar buna kızıyor. Yani takdir edersiniz ki her konuda olduğu gibi bu rahatsızlıkta da destek ve anlayış esas. Ama adamın ailesine söylemesi olsun, doktora giderken boşuna gidiyoruz demesi olsun yüzde yüz falso hareketler.. bana çok eskiden özelden yazan genç bir kadın da tedaviyle uğraşmak istemiyordu çünkü kocasına kızgındı. Ben de dedim ki “boşanacaksan mutlaka yenmelisin bunu, yenisi gelmeden önce bir kobay lazım”
yani velhasılkelam ali olmaz veli olur, öncelikle kendisi için bunu aşmalı herkes. Motivasyon bu olmalı ki (eşten bağımsız) moraller bozulmasın. Bu problem ortadan kalksın da yine geçinemezsen boşanırsın
Ben bu adamin "gadin dedigin" kafasinda gobek kasiyan biri oldugunu dusunuyorum konu ozelinde.
Belki vajinusmus bile degildi kadin,
Adam genel olarak ilgisiz, sevgisizse beyin kabul etmez, vucut da kasabilir yani.
Onu da parantezde belirttim zaten.
Ya da kadinin icine sinmeyen bir seyler vardir, dugun gerginligini atlatamamistir daha agirlari da dahil taciz vs gibi, bin tane psikolojik sebep sayilabilir fizyolojik bir durum yoksa.
Ama kadin iliski istemiyorsa tedavi olmak yerine once ruhunu oksayabilecek birini istemeliydi
Bu anlamda adami dugun gecesi tanimadigina inanmak isterim :)
Yani zaten sinyallerini vermistir.
Begenmis ki evlenmis.
Zorla evlendirildigina dair bir bulgu yok.
E o zaman adama da hak veriyorsun yani, cunku istemiyorsan istemiyorsundur her aksam basina dikildigin ha oldu ha olacak diye bekletildigin bir iliski nasil saglikli olabilir ki
İstenmedigini anlayan adam da bosanir yani
Yani cozumsuz bir dert degil demek ki,
Konduramadin, anlayamadin derken bir sure gecmesi normal ama sonrasinda acilen tedavi olmak ya da adami istemiyorsan yoluna bakmak icap eder
Belli ki beyinde bitiyor psikolojik kokenliler, ertelenmemesi gerekiyor
Hemfikir olmamiz gereken nokta burasi diye dusunuyorum.