Vajinismus hamilelik

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kizlar insallah vajinismusu yener yenmez hemen cocuk icin çalışmalara başlamak istiyoruz. Ben yaklaşık 2 senedir evliyim 4 aydır vajinismus yenmek için dilatörle egzersiz yapiyorum sonuncu aparatdayım, bu kadar uzun sürmesi egzersizleri çok aksatmamdan oldu. Ama yavaş yavaş sona geldiğimi hissediyorum. Sizce hemen çoçuk sahibi olmak istemem doğru birşeymi ? Sonuçta artık 2 sene olucak

Kaç sene evli olduğunuz değil önemli olan kendinizi hazır hissetmeniz :) önce vajinismusu yenin eşinizle cinsel hayatınızın tadını çıkartın birbirinizi keşfedin ondan sonra çocuk belki de kendiliğinden olur sadece çocuk için yaşanmaz cinsellik çünkü

Aslonda hazırım istiyorum nasip kısmet artık

Yaşınız kac acaba? Degerleriniz eger sikintiliysa hemen düşünebilirsiniz ama sıkıntı yoksa keyfini çıkarın. Bende yasadim uzun bi süre cikolata kistim olduğu için hemen düşündük 1 yil sonunda kaldim hamile cok şükür

23 yaşındayım. Hayırlısı vajinismusle mücadele ediyorum şuan hazır olduğumu düşünüyorum anne olmayada bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…