VAJINISMUS HAKKINDA LÜTFEN

Arkadaşlar merhaba, bu platformu Pepapp uygulaması sayesinde buldum. Bir kadın arkadaşımız buradan okuduğu tecrübeler ile vajınısmusu yendiğini söylemişti kısaca. Doktorsuz, parmak egzersiz çözebilen var mı lütfen bu konu hakkında konuşmaya cok ihtiyacım var çok korkuyorum.
Evet canımmm tedavisi var, açıkcası ben doktora gitmeden burdaki okuya okuya yendim .
1 tane dilatör set
Zeytinyağı
Uyuşturucu kremle hallettim.

Kegel egzersileri var onları öğrenmen lazım

Burda vajinismus başlıklarıda var orda bir sür yenen arkadaşlar var bende dahil.. çok yardımcı olur sana eminimki.
Kendine inanırsan hemen halledersin.

Ben psikologdan destek aldım. Bana parmak egzersizi verdi ama asla yapamıyordum. (Normal doğumla 2 cocuk doğurdum hala parmaktan rahatsız oluyorum) uzmanlık alanları arasında vajinismus olan bir jinekolog buldum. O bana cok destek oldu. Hepimizin malumu beynimiz bize bu sınırı koyuyor. İnsanoğlunun yaratılışından beri yaşadığı ve keyif aldığı cinselliği bizim için korkunç bir kabusa çeviren beynimiz. Kendinize telkinlerde bulunun, keyif alarak ilişki yaşadığınızı gözlerinizi kapatarak betimleyin. Psikoloğum bu şekilde çalıştırdı beni ve cinsel eğitim videoları izledim.

Hepsi tamamen parmak egzersizi ile çözülecek kadar basit cnm.

Arkadaşlar merhaba, bu platformu Pepapp uygulaması sayesinde buldum. Bir kadın arkadaşımız buradan okuduğu tecrübeler ile vajınısmusu yendiğini söylemişti kısaca. Doktorsuz, parmak egzersiz çözebilen var mı lütfen bu konu hakkında konuşmaya cok ihtiyacım var çok korkuyorum.
Parmak egzersizi vemacine uyuşturucu sprey ve uyuşturucu krem ile hallettim ben yaptıysam herkes yapar

Evet canımmm tedavisi var, açıkcası ben doktora gitmeden burdaki okuya okuya yendim .
1 tane dilatör set
Zeytinyağı
Uyuşturucu kremle hallettim.

Kegel egzersileri var onları öğrenmen lazım

Burda vajinismus başlıklarıda var orda bir sür yenen arkadaşlar var bende dahil.. çok yardımcı olur sana eminimki.
Kendine inanırsan hemen halledersin.
Merhaba, lütfen özelden yazabilir misiniz? Sorum şu, 1 yılın sonunda ilişki denemem başarılı oldu. Ama sadece üstte ve uyuşturucu spreyle. Siz uyuşturucu kreme devam ediyor musunuz? Bi de tamamen aşmak için sık sık mı ilişkiye girmek lazım? Ben hala kasılıyorum. Ama toplasanız 4 kere başarılı oldum, o da korkarak panikle

Merhaba, lütfen özelden yazabilir misiniz? Sorum şu, 1 yılın sonunda ilişki denemem başarılı oldu. Ama sadece üstte ve uyuşturucu spreyle. Siz uyuşturucu kreme devam ediyor musunuz? Bi de tamamen aşmak için sık sık mı ilişkiye girmek lazım? Ben hala kasılıyorum. Ama toplasanız 4 kere başarılı oldum, o da korkarak panikle
En başlarda kullanıyordum ama belki yendikden 2-3 kere daha kullandım sonra onu kullanmadım hiç , en başta kreme alışınca zorlanıyorsunuz ama deneye deneye alışıyorsunuz birde ben vajinismusu ağustosta yendim ekimde hamile kaldım birde toplasan 2 ay anca sonra 1 sene yine yapamadım hamilelikden dolayı, yapamıcam sandım hatta ama 1 sene geçince ama zorlanmadım 🙏🏻
Siz zaten yenmişsiniz en başta nasıl rahat ediyorsanız öyle devam edin bende öyle yaptım sonra sonra alıştırmalar yapın

X