- 9 Şubat 2022
- 237
- 285
- 34
- Konu Sahibi melikelerce
Merhaba. 1,5 seneyi aşkın süredir bu problemle karşı karşıyayım. Ve hem benim gibilere destek olmak hem de sizlerden destek görmek için bu konuyu açmak istedim. Erteleme hastalığı diye boşuna dememişler. Ben ilk kez geçen hafta kadın doğum muayenesine gittim ve beni muayene edip “sen vajinismus değilsin” dedi. Ben şok ! Ne demek değilim. Peki bu çektiğim neydi benim ? Beynine telkin vermen gerekiyor dedi. Bu lafı duyup rahatladıktan sonra birkaç deneme yine başarısız oldu. Tam anlamıyla olmuyordu. Sorun demek ki beynime yeterince hükmedemiyorum. Çok önceden yapmam gereken bir araştırma yapıp hemen bugün seanslara başladım. En fazla 4 günde bunu çözen insanlarla tanışınca ben neden yapamayayım dedim bir özgüven patlaması yaşadım :) Şu an ilk seansımdan çıktım ve özgürleşmiş hissediyorum. Hiç ertelemeden yarın ikinci seansım var öbür gün üçüncü ve SON ! :) daha ilk seansta ben nelere inanmışım böyle dedim ve neler başarabilirim çok yakından gördüm. Birilerine destek olmaya ve birilerinin bana destek olmasına ihtiyacım var. Başarırız değil mi :))