• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus 😑

maviis55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
196
39
13
Kızlar bende vajinismus rahatsızıyım doktora gittik herkese verdiği gibi bana da parmak egzersizi verdi serçe parmağımı ve baş parmağımı sonuna kadar sokabükiyorıö ve bugün orta parmağımıda yarısından fazlasını aldım sizde ne aşamadağım şuan yani acımıyo soktuktam sonra çıkarınca az yanıyo o kadar yani yenen arkadaşlar yada benimle aynı durum olanlar yardımcı olabilir mi ben gibi olup tamamen yendiniz mi 😔

Evet bende doktorla yendim ama parmak egzersizi bana cok itici geliyodu aparat kullandı doktorum.senden daha kötüydüm yendim sende yenersin korkma.

Evet bende doktorla yendim ama parmak egzersizi bana cok itici geliyodu aparat kullandı doktorum.senden daha kötüydüm yendim sende yenersin korkma.
Bende öyleydim zaten ilk girişi parmakla doktor hanım yaptı sonra apararla girdi bende az da olsa cesaretlendşm ve yaptım şuan ilişkiden korkuyorum ama umarım yenerim bende sen nasıl yendin tam olarak anlatırmısın 😔

Aparatlarla egzersiz yaptik gün gün uyusturan bi spreyle.vajina yeterli genislige geldigindede iliski önerdi ve oldu cok kolaydi.

Aparatlarla egzersiz yaptik gün gün uyusturan bi spreyle.vajina yeterli genislige geldigindede iliski önerdi ve oldu cok kolaydi.
Anladım bana da parmak çalış yapamazsan bir daha apartla deneriz dedi ben oar ağı yapabiliyorum deniyorum sürekli iki parmak falan da yapıcam bilmiyorum umarım yenerim 😔

Bende parmak egzersiziyle yendim. Başarınca bumu diyo insan 😊

Anladım bana da parmak çalış yapamazsan bir daha apartla deneriz dedi ben oar ağı yapabiliyorum deniyorum sürekli iki parmak falan da yapıcam bilmiyorum umarım yenerim 😔
2 parmakla yeterli genişlik olmuyo ben 3 parmak bile denemistim hicbi deisiklik olmamisti vajina esnek bi organ cünkü.aparat daha kolay bence onu iste doktordan.yenersin sakin korkma inanki yenince bunun icinmi bekledim diceksin.

Parmak gerçekten acıtmıyor yani yanıyo ama oda normal doğru yaanş nasıl yendin kaçıncı gün hangi parmaktan sonra yendin 😔
1 yıllık evliyim canm. 2,5 aylikken dr gittim işte bana egzersizleri verdi 4 aylikken yendim. 3 parmaktan sonra bana penis aşamasını verdi onuda yarıya kadar aliyodum sonra dr gitmedim burda bi iki yorum okudum onları denedim bi kaç deneme sonrası yendim. Egzersizlerde olsun ilişki de olsun bol bol nefes alıp verdim ve ıkınma egzersizi yaptım eşimi ben yönlendirdim nefes alıp verdikçe

1 yıllık evliyim canm. 2,5 aylikken dr gittim işte bana egzersizleri verdi 4 aylikken yendim. 3 parmaktan sonra bana penis aşamasını verdi onuda yarıya kadar aliyodum sonra dr gitmedim burda bi iki yorum okudum onları denedim bi kaç deneme sonrası yendim. Egzersizlerde olsun ilişki de olsun bol bol nefes alıp verdim ve ıkınma egzersizi yaptım eşimi ben yönlendirdim nefes alıp verdikçe
Bende nefese çok çalıştım gerçekten o çok önemli bende iki parmak sonra üç bakalım inşAllah bende yenerim sen gibi 😔

Bende nefese çok çalıştım gerçekten o çok önemli bende iki parmak sonra üç bakalım inşAllah bende yenerim sen gibi 😔
Inşallah canim inşallah yasayan bilir valla 😞 jel kullaniyosun dimi kullaniyosan bol sür ve nefesi ikinmayi unutma bana çok yaradı

Inşallah canim inşallah yasayan bilir valla 😞 jel kullaniyosun dimi kullaniyosan bol sür ve nefesi ikinmayi unutma bana çok yaradı
Hiç bir şey kullanmıyorum sadece parmaklarımı normal su ile ıslanoyorum ve ıkınıp nefes alıp vemrkle oluyo girmiyo yani öyle

Hiç bir şey kullanmıyorum sadece parmaklarımı normal su ile ıslanoyorum ve ıkınıp nefes alıp vemrkle oluyo girmiyo yani öyle
Dr bana jel önermişti

Kızlar bende vajinismus rahatsızıyım doktora gittik herkese verdiği gibi bana da parmak egzersizi verdi serçe parmağımı ve baş parmağımı sonuna kadar sokabükiyorıö ve bugün orta parmağımıda yarısından fazlasını aldım sizde ne aşamadağım şuan yani acımıyo soktuktam sonra çıkarınca az yanıyo o kadar yani yenen arkadaşlar yada benimle aynı durum olanlar yardımcı olabilir mi ben gibi olup tamamen yendiniz mi 😔
Öncelikle biz 4.5 ay denedik ilk zamanlar kollarimi bacaklarimi popomu bile kasıyor beton gibi yapıyordum. Eşimi itiyor yeter diyordum . Eşimi tembihledim içime girersen sakin çıkma sadece git gel yapma dur ama çıkma. Sonra 4.5 ay icinde yavas yavas kendimi biraktim kollarımı bacaklarimi . Artik kasmıyordum bedenimi ve eşimin bedenini kesfettim kendimi ona bırakmayı ogrendim. 4.5 ayin sonunda dun kafaya koydum kendimi telkin ettim bak anne olamayacaksin , herkes yapıyor, sen eksik degilsin sen harikasın diye diye kafamı hazırladım:) eşimin denetimi altında ot ictim malesef ilk defa :) iyi bir yöntem degil ama esime ben teklif ettim oda buldu. Önce kafam iyi oldu sonra biraz çikolata yedim ve sevişmeye başladık hic kasilmiyordum kendime öyle sinirliydim ki :D küfür ettim en sonunda aman s.kerim böyle işi lan acırsa acısın kanarsa kanasin dedim ve zevk almaya baktim . Emin ol eşin bu dünyada senin canını yakmak isteyecek son insan. Önce guzel seviştik ama kafam nasi guzel kolumu kaldıramıyordum:D eşim dili ile vajinami uyardı sonra yavaş yavaş git gel yaptı bazen kastım ama eşim sakin ol yavaşça geçse seni seviyorum diyerek beni telkin etti hemen bıraktım. Sonra hafif bir yanma geldi ve hop başarmıştık. Eşimi hemen ittirdim cik cik diye ama git gel yapmayı bıraktı çıkmadı kendimi rahatlattim güldüm kahkaha attım:D tamam simdi yavas yavas devam ediyorum dedi :D vr devam etti sadece hafif bjr yanma agda yaptirmissin gibi :D kayganlaştırıcı +kafamın guzel olması + sakin müzik + zaman ve eşimin guzel sözleri . Bugün ara verdik 2. Denememizi yarin yapıcaz ama içim içime sığmıyor hemen yapmak istiyorum:D eşim sabırlı ol diyor :D

Back