Murat Ulusoyu bilmiyorum ne desem yalan olur bende vajinismustum yıllarca bir sürü doktora hocaya psikologa gittim kabus gibiydi en son bir doktor bana hera kadın sağlığını önerdi oraya giden tüm hastaları iyileşmişvajinismus dernekleri var bir umut işte facebook sayfaları var okudum takip ettim ben erkek doktor istemiyodum orda da beni dr süleyman eserdağın eşi yine doktor şenay eserdağ muayene etti , çok tatlı içten abla gibi hayatımda böyle samimi doktor hiç görmedim benim yıllardır başıma çöreklenen kabusum 3 günde bitti ne desem nasıl desem nasıl dua etsem bilmiyorum.Selam,
ben 4 bucuk yildir evligim ve halen esimle beraber olamadi. Cok sey denedim ama yapamiyorum iste zeytinyagi olsun egsersiz olsun hic bisey piskologa bile gittim ama yine ise yaramadi. Internetden dr murat ulusoyu buldum diger ay basinda gitmeyi düsünüyorum burdan gidenler varmi son carem artik hic bisey olmuyor ve 100% cözümmü lütfen gidenler yazsin ne kadar cok yazarsaniz okadar emin olacam artik tepenin ucundayim ve hic iyi degilim lütfen yardimci olun bana
BEN MURAT BEYE GİTMEDİM AMA BİR SÜRÜ YERE GİTDİM BAŞARAMADIM, BENİ ÇÖZEN 3 GÜNDE TEDAVİ EDEN HERA KADIN SAĞLIĞI DR ŞENAY ESERDAĞ OLDU , ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN HİÇ DURMAYIN DERİM GİDİNCE ANLARSANIZ NASIL BİR YER OLDUĞUNU SICACIKLAR 10 KİŞİ SADECE BU İŞİ YAPIYORLAR 5 YILLIK DERDİMİN BU KADAR KOLAY İYİLEŞEBİLECEĞİNİ HİÇ UMMAZDIM BURDAN KAÇ KİŞİ DUYAR DİNLER BİLEMİYORUM AMA BEN BU DERDİÇEKEN HERKESE ULAŞMAK LÜTFEN HERAYA SENAY ESERDAĞA GİDİN DEMEK İSTERDİMmerhaba
bu sitede kı hemen hemen tum yazıları okuyup doktorumuza gıttım.gercekten cok sıcak ve ıyı bır ınsan ama benım tedavı sürecım sıkıntılı hala çözülemedi
ben de takıntı hastalıgı varmıs ( murat bey söyledi ) ve hıpnoz olamadım ve davranısal cozumle goturuyoruz tedavıyı. yanı aparatla.
suan cok canım yanıyor aparat calısmasında sankı hıc bısey olammıs gıbı ılk gunku bılındık sıkıntılar var.
benım gıbı olan var mı acaba ?
murat beye gıdıp olumsuz sonuclanan olmamıs.sadece ben mıyım
Selam,
ben 4 bucuk yildir evligim ve halen esimle beraber olamadi. Cok sey denedim ama yapamiyorum iste zeytinyagi olsun egsersiz olsun hic bisey piskologa bile gittim ama yine ise yaramadi. Internetden dr murat ulusoyu buldum diger ay basinda gitmeyi düsünüyorum burdan gidenler varmi son carem artik hic bisey olmuyor ve 100% cözümmü lütfen gidenler yazsin ne kadar cok yazarsaniz okadar emin olacam artik tepenin ucundayim ve hic iyi degilim lütfen yardimci olun bana
merhaba bende gidecem bu hafta lütfen bana özelden yazar mısınız sizinle biraz konusabilir miyiz lütfenMerhabalar. Umarım yazdıklarımı okursunuz. Size de çare olur. Biz de eşimle önce normal bir pskologa gitmiştik. 3 ay ugrastık olmadı. Cok buyuk hayal kırıklığı yasadık. Sonra bi ortopedık bi operasyon gecırdım ve 3 ay zaten ara vermek zorunda kaldık. Sonrasında ne inancım kaldı ve istegım kaldı. Ama başbaşa verip doktor aramaya basladık ve bu sitedeki arkadasların yazdıklarına bakarak dr murat ulusoya ulaştık. Bende bir sürü üye arkadasa özelden yazarak sordum. Ve hepsı de saolsun cevapladı. Ama giderken yine inanmıyodum. İmkansız dedım boşu boşuna gidiyoruz dedim. Dün geldik kuşadasına. Saat sabah 10da başladık ve hepsi 9 saatte bitti. İnanamadık sanki sihirli bi değnek bize dokunmuştu. Adam işinde bir numara. Bende bir sağlıkçı olarak söylüyorum bunu. Okadar muhteşem bir tedavi uyguluyor ki. Yapmak istemiyorum diyemiyorsun. Çünkü kafandaki her şeyi bir anda temizliyor. Ve yaptığına inanamıyorsun. Herkese tavsiye ediyorum. Sakın ama sakın ertelemeyin. Hayatımız 1 günde değişti. 2 günlüğüne geldik ve 2. Gün tamamen bize kaldı. 2. Balayımızı yapıyoruz sanki