Naptin canim bulabildi miİyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
İstanbul Avrupa Yakasında oturuyorum.
Bu sorunla baş edemiyorum artık ve kabullendim bir an önce tedavi görmek istiyorum.
İyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
Bu sorunla baş edemiyorum artık ve kabullendim bir an önce tedavi görmek istiyorum.
İyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
Hera yi kesinlikle önermiyorumİyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
[QUOTE="Haticecimmm, post: 64006İyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
Hayırlı günler,İyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
Zaten doktorların da yaptırdığı o canim ama kesinlikle yok yapamıyorum diyip erteleme doktor benimle konuşurken meğer en küçük dilatoru yerleştirmiş ve haberim dahi olmadı3000 4000 dedi doktor. Ben dilatör aldım . Adet olduktan sonra başlayacağım
Ben sana şöyle söyleyim canim ben evet doktor tedavisiyle bitirdim bu işi evde yapamadım ve en son karar gittim 4gun de tamamen kurtuldum ve dilatörle bepantol krem bolca kayganlaştırıcı cok cok az emla krem ilk dilatöru aldıktan sonra inan gerisi geliyor ben daha yenilerdenim 4gun oldu vajinusmus tan kurtulaliİyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
En kısa zamanda internetten dilatör seti ve su bazlı kayganlaştırıcı almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldumİyi akşamlar herkese, vajinismus için bildiğiniz duyduğunuz doktor var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?