- 4 Nisan 2022
- 255
- 65
- 30
- Konu Sahibi Melisaaam575757
Arkadaşlar iyi günler ben 3 dilatoru içime alamiyorum bir öneriniz var mı acaba çok baskı ve yanma oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nefes al ittir.cikarma. bekle ittir. Alırsın. Ben de dilatorle yapamadım çok sert.farkli ölçülerde 5 dildo aldim. Öyle oldu.Arkadaşlar iyi günler ben 3 dilatoru içime alamiyorum bir öneriniz var mı acaba çok baskı ve yanma oluyor
derin nefes al. verdiğin an sok hızlıca.
ilk önce en küçükte on dakka yap. sonra diğer boyutuna geçme sırasında şöyle yap: küçük boyu çıkarır çıkarmaz hemen büyüğünü tak. bir süre dene.
şöyle düşün bir de, penisin kendisi en büyük boydan daha kolay. penis ne kadar büyük olursa olsun et olduğu için daha rahat giriyor.
kayganlaştırıcı ile dene.
O eşine kalmış artık ama evet hızla girmesi lazım biz böyle yapa yapa aştıkBu hızlı sokma olayını penisle iken yapabilir miyim
Kendini kasma. İlk önce dilatörle yap. Sonra dilatörü çıkarır çıkarmaz penisi sokun. Hem girişe hem penise kayganlaştırıcı sürün. İlk sefer girsin. Sonuna kadar ilerlemeye çalışsın ileri geri yapmayın. Sonuna kadar devam etsin. Doggy pozisyonu aslında iyidir hem siz görüp panik olmazsınız hem de o daha rahat deliği görürHızlı yapınca girer mi yani insllh yine kapalı hissi vermez