Kızlar bu konuyu vajinismus olan bayanlar için yazdım 3 yıldır ilişkim pek başarılı olmuyordu gerek erken boşalma gerek benim kasılmam kaç kere doktora gittim vajinismus dediler kaç defa psikoloğa gittim eşim erken boşalma için kaç defa doktora gitti anlatamam çocuk istedik rahim filmi çektik filimde doktor kızlık zarının tam yırtılmadığını hala durduğunu ilişkiyi zorlaştırdığını söyledi oysa ki 3 yıldır gittiğim doktorlar bunu söylemedi evliliğim de berbat geçti yatak odam sıkıntılı diye belki de demeye çalıştığım ilişkşye girmekte zorlanan bayanlar mutlaka kontrol ettirsin yanlış teşhis olabiliyor bana zarın esnek zamanla tam yırtılır demişlerdi sonra vajinismus deyip geçmişlerdi oysa ki asla yırtılmıyor müdahale gerekiyor arkadaşlar ben çektim siz çekmeyin baktırın mutlaka
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus değilmiş
- Konu Sahibi Madme
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Temmuz 2022
- 24.878
- 3
- 89.194
- 528
- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.986
- 63
Doktor şimdiye kadar nasıl fark etmedin yatak odanda sıkıntı olur dedi ki öyleydi canım açıyordu bir yer var geçmek zor oluyordu
Çok saçma geldi. Benimde esnek ve doğumda yırtılacak dedi doktor. Öyle bir durum olmuyor. Kızlık zarı duvar değil ki engellesin. Şimdi normale döndünüz mü yani?
Duvar değil ama dar bir alan vardı zorlayınca esniyordu zorlayınca acıyordu ve eşim de erken boşalıyordu şimdi operasyon yeni diye henüz ilişki olmadıÇok saçma geldi. Benimde esnek ve doğumda yırtılacak dedi doktor. Öyle bir durum olmuyor. Kızlık zarı duvar değil ki engellesin. Şimdi normale döndünüz mü yani?
Sizde ilişkide sorun oluyor mu internette araştırdım kalın kızlık zarında oluyor yazdılarÇok saçma geldi. Benimde esnek ve doğumda yırtılacak dedi doktor. Öyle bir durum olmuyor. Kızlık zarı duvar değil ki engellesin. Şimdi normale döndünüz mü yani?
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.719
- 798
- 30 Mart 2009
- 14.467
- 1
- 64.900
- 1.123
Kizlik zarinizin yerinde duruyor olmasinin bir sebebi de esinizin erken bosalma sorunu olabilir mi? Yani adam 3 saniyede bosaliyorsa nasil tam iliskiyi saglayacak?Kızlar bu konuyu vajinismus olan bayanlar için yazdım 3 yıldır ilişkim pek başarılı olmuyordu gerek erken boşalma gerek benim kasılmam kaç kere doktora gittim vajinismus dediler kaç defa psikoloğa gittim eşim erken boşalma için kaç defa doktora gitti anlatamam çocuk istedik rahim filmi çektik filimde doktor kızlık zarının tam yırtılmadığını hala durduğunu ilişkiyi zorlaştırdığını söyledi oysa ki 3 yıldır gittiğim doktorlar bunu söylemedi evliliğim de berbat geçti yatak odam sıkıntılı diye belki de demeye çalıştığım ilişkşye girmekte zorlanan bayanlar mutlaka kontrol ettirsin yanlış teşhis olabiliyor bana zarın esnek zamanla tam yırtılır demişlerdi sonra vajinismus deyip geçmişlerdi oysa ki asla yırtılmıyor müdahale gerekiyor arkadaşlar ben çektim siz çekmeyin baktırın mutlaka
Ben de kan olmamıştı ama 3 yıldır zarın durması enteresan alttan muamele olunca bir nokta vardı oraya değince alet çığlık atıyordum eşim de orayı geçerken zorlanıyordu canım açıyordu artık olmaz inş daha ilişkiye girmedim operasyon yeni dinleniyorumNiye saçma olsun ki , kiminin zarı ilişkiye girmeye engel olacak gibi kalin olabiliyor, kimindeyse ne zorlama ne acı, kan bile akmıyor (misal ben).
KK'da çok insanda okudum ameliyat ile zar aldıran. O kadar da extrem bir durum değil .
Peki şimdi ilişkiniz nasıl konu sahibi?
Sağladığımız da oldu ama çok fazlaKizlik zarinizin yerinde duruyor olmasinin bir sebebi de esinizin erken bosalma sorunu olabilir mi? Yani adam 3 saniyede bosaliyorsa nasil tam iliskiyi saglayacak?
- 30 Mart 2009
- 14.467
- 1
- 64.900
- 1.123
Doktor da masallah dusman basinaymisSaçma diyen arkadaş doktora ilişki sorununu anlatmadım sadece çocuk istiyorum dedim o da rahim filmi istedi herşeye bakmak için ben baygınken anneme demiş kızın sana demedi mi ilişkiye giremiyorum diye kendime gelince neden bana bahsetmedin dedi ilişki problemini
- 30 Mart 2009
- 14.467
- 1
- 64.900
- 1.123
Tamam ama bence hala iliskinin tam saglanmamasinin sebebi esiniz, kendinizi suclamayin diye soyluyorumYa ni ben anlatmadan ilişkiye giremediğimi anladı