• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus değilim ama olmuyor nedeenn :(

bir konu açmıştı arkadaşımız zeytinyağı ile yendiğini duyunca çok sevindim ve denemeye karar verdim. ben vajinismus değilim bacaklarımı açıyorum ıslaklık çok fazla. baş kısmı giriyor, zeytin yağını denedim. parmakla hem ben hem eşim denedi, ilk denemede tek parmak yaptık bir kaç kez yaptık sonra iki parmak denedik ve hatta pe.. sonuna kadar girdi ama benim sorum şu acayip bir acı yada ağrı ne olduğunu çözemediğim bir şey oluyor hareket edemiyorum böyle olunca sadece girdiğiyle kalıyor ve o acı sebebiyle bişey yapamıyorum. dün yine denedik çok zor oldu yine aynı şekilde bu acı bana çok anormal geliyor neden böyle oluyor çok üzülüyorum :43::43::43:

Merak etme zamanla alışıyorsun :) Ben de senin gibi paniklemiştim duvar mı var bir şey mi ters diye unuttum gitti bile :)

Merak etme zamanla alışıyorsun :) Ben de senin gibi paniklemiştim duvar mı var bir şey mi ters diye unuttum gitti bile :)

ben alışmak istiyorum artık =( olmuyor bir türlü neden anlamıyorum içimdeyken acıdan ölüyorum :(

ben alışmak istiyorum artık =( olmuyor bir türlü neden anlamıyorum içimdeyken acıdan ölüyorum :(

Sizin de daha yeni canımcım panikleme ilk 2 ay ben de sen gibiydim :) Kendini kasmaktan vazgeçip oluruna bırakırsan acımaz diye düşünüyorum çünkü ben de çok pimpirikliydim yok benimki yamuktur, duvarlıdır, perdelidir öff eşim çok dalga geçiyordu :9::37: Yine rahat bıraktığında olmazsa o zaman gidersin canım doktora :) Kas gevşetici, kayganlaştırıcı filan dene ;)

Sizin de daha yeni canımcım panikleme ilk 2 ay ben de sen gibiydim :) Kendini kasmaktan vazgeçip oluruna bırakırsan acımaz diye düşünüyorum çünkü ben de çok pimpirikliydim yok benimki yamuktur, duvarlıdır, perdelidir öff eşim çok dalga geçiyordu :9::37: Yine rahat bıraktığında olmazsa o zaman gidersin canım doktora :) Kas gevşetici, kayganlaştırıcı filan dene ;)

kayganlaştırıcı denedim ama yakıyor o bende zeytinyağı denedim herşey normal normal giderken o girdiğinde acıyor ya o acıyı hissettiğimde kasıyorum kendimi zaten yeni yeni oluyor offf valla çok üzülüyorum :43:

Hamdolsun ben 4. Aydan sonra yendim allaha şükür artık eşimle birlikte olabiliyorum hiç yaklastramazken oldu... Adagim wardi yarın onu yapacagimm .. darısı olmayanlarin başına

cnm bende sorunuma care ararken senin açtıgın konuyu gördm ve hemen yazmak istedm. ben de evleneli iki ay oldu başta hiç yapamadk sonra alıştm. senin gibi ıslanma oluyor baş kısmı giriyor ama ilerleyemiyo. böle içime bıçakla biri girmiş saldırıyo gibi oluyo:( doktora gitmeye cekiniyorum. yardım edecek olanlar var mı bize :(

cnm bende sorunuma care ararken senin açtıgın konuyu gördm ve hemen yazmak istedm. ben de evleneli iki ay oldu başta hiç yapamadk sonra alıştm. senin gibi ıslanma oluyor baş kısmı giriyor ama ilerleyemiyo. böle içime bıçakla biri girmiş saldırıyo gibi oluyo:( doktora gitmeye cekiniyorum. yardım edecek olanlar var mı bize :(

bende doktora gitmeye çekiniyorum neden bilmiyorum ama korkuyorum gitmek istemiyorum. önce benimde ilerlemiyordu dayanamıyordum parmakla denedikten sonra bide zeytinyağı sürüp yaptık oldu. ama sadece girdi hareket edince dediğin gibi acı oluyor halen aynıyım araya hastalık falanda girdi şimdi bide adet olursam sonra nasıl yapıcam bilmiyorm :50:

bende doktora gitmeye çekiniyorum neden bilmiyorum ama korkuyorum gitmek istemiyorum. önce benimde ilerlemiyordu dayanamıyordum parmakla denedikten sonra bide zeytinyağı sürüp yaptık oldu. Ama sadece girdi hareket edince dediğin gibi acı oluyor halen aynıyım araya hastalık falanda girdi şimdi bide adet olursam sonra nasıl yapıcam bilmiyorm :50:

arkadaşlar kaç yıllık evli olduğunuzu bilmiyorum ama şöyle söylimm ben 3 yıllık evliyim bebğimde yok olmadı henüz ama inanın ilk günki gibi ağrılar bende yaşıyorum kolay bişey değil ki bu anormal bişey gibi düşünmeyin bedeniniz yeni bir oluşumda öyle düşünün eşlerin birbirine bedensel olarak alışması bilhassa kadınların en zor şey zamanla kendilğinden siz yeneceksiniz bu durumu

bende 3 aylık evliyim ve ikinci ayımda atlattım kızlar bunun tek çaresi serbes bırakıcaksınız kendinizi kastıgımızdan oluyo bunlar dedim bigün başarıcam bu işi evet başlarda kastım kendimi acıdı ama farkedip hemen serbest bıraktım ve nasıl oldugunu bile anlamadım olmuştu. sanki kendimizi sıkmazsak hızla giricek ve çok canımız yanacak gibi geliyo ama alakası yok içinizde oldugunu dahi hissetmiyorsunuz salın kendinizi ya bikere sabretceksiniz ve bitecek bu işkence derin derin nefes alın ve serbest bırakın kendinizi

Kızlar sıkıntı nerde biliyormusunz eslerimiz direk girişimde bulunuyor ben çok araştırdım giriş kalcaya doğru olmalı önce kendiniz tanıyın giriş yerini parmaginizla deneyin ben çok korktum başta... Ama oldu ve emin olun çok mutluyum .. zeytin yağı kullanın parmaginizi batirin deneyin .. penisi kendiniz tutup yerleştirin zaten o acıyı bi kaç kez hissetmisseniz zar zorlanmistir biz kadınlar çok safiz ya ... Ben çok kötü noktalara geldim kızlar ... O acıyı çok iyi bilirim bacakların kitleniyo sanki bıçak batiriyolar ...Ve tabi sonra ssuçluluk duygusu... Emin olun ewliligimde tat tuz kalmamıştı ... Suan eşimle çok mutluyum hamdolsun kızlar tekrar soyluyorm önce parmagnizi sokun ama yağlayip.. sonra iki parmaginizi acayip esniyo ya .. oradan çocuk cikiyo unutmayın ve ben kendim içime girişi sağladım çok hafif canm yandı ama sonra hiç acımadı... Belinizin altına minder koyun unutmayın kalçaya doğru... Kolay gelsinn...

Kızlar sıkıntı nerde biliyormusunz eslerimiz direk girişimde bulunuyor ben çok araştırdım giriş kalcaya doğru olmalı önce kendiniz tanıyın giriş yerini parmaginizla deneyin ben çok korktum başta... Ama oldu ve emin olun çok mutluyum .. zeytin yağı kullanın parmaginizi batirin deneyin .. penisi kendiniz tutup yerleştirin zaten o acıyı bi kaç kez hissetmisseniz zar zorlanmistir biz kadınlar çok safiz ya ... Ben çok kötü noktalara geldim kızlar ... O acıyı çok iyi bilirim bacakların kitleniyo sanki bıçak batiriyolar ...Ve tabi sonra ssuçluluk duygusu... Emin olun ewliligimde tat tuz kalmamıştı ... Suan eşimle çok mutluyum hamdolsun kızlar tekrar soyluyorm önce parmagnizi sokun ama yağlayip.. sonra iki parmaginizi acayip esniyo ya .. oradan çocuk cikiyo unutmayın ve ben kendim içime girişi sağladım çok hafif canm yandı ama sonra hiç acımadı... Belinizin altına minder koyun unutmayın kalçaya doğru... Kolay gelsinn...

evet dediğin gibi ben uzun süre yapamadım sonra birgün bu iş bu gece bitacek dedim ve parmağımı yağlayıp denedim daha öncesinde pns yarıya kadar giriyordu ben parmağımı tam yaptım hemen ardından iki parmak denedim eşime önce parmakla denettim sonra hemen yapmıştım ve olmuştu belimin altına minder denedim. eşim aceleci değil çok şükür anlayışlı yavaş yavaş deniyor ama ben o acıyı hissedince kasıyorum istemsiz oluyor. gecen hem minderle denedim hemde kastığımda kendimi rahatlatmaya çalıştım daha az acı oldu inşallah o da geçecek :1:

Ainen canım benim ben hala penisi kendim yerlestiriuorum ama zamanla gecicek inanıyorum .. emin ol ağır bir yük ... Benm esimde çok anlaysliydi ... Eş bu konuda en önemli unsur :-)

Back