vajinismus değilim ama olmuyor nedeenn :(

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
bir konu açmıştı arkadaşımız zeytinyağı ile yendiğini duyunca çok sevindim ve denemeye karar verdim. ben vajinismus değilim bacaklarımı açıyorum ıslaklık çok fazla. baş kısmı giriyor, zeytin yağını denedim. parmakla hem ben hem eşim denedi, ilk denemede tek parmak yaptık bir kaç kez yaptık sonra iki parmak denedik ve hatta pe.. sonuna kadar girdi ama benim sorum şu acayip bir acı yada ağrı ne olduğunu çözemediğim bir şey oluyor hareket edemiyorum böyle olunca sadece girdiğiyle kalıyor ve o acı sebebiyle bişey yapamıyorum. dün yine denedik çok zor oldu yine aynı şekilde bu acı bana çok anormal geliyor neden böyle oluyor çok üzülüyorum

kendini kasıyorsun demek ki..

ya da bir doktora git ağrı belki başka şeylerden kaynaklıdır

Aynı şey bende de oluyordu canım Dr a gittim ve alttan muayene yaptı rahim duvarın arkaya dönük olduğu için bu kadar zorlu oluyor dedi zamanla geçedebilir geçmeyedebilir dedi sana tavsiyem farklı pozisyonlar dene en az acı verenini bulursun ben üstte olunca daha az acı hissediyordum zamanla düzeldi tam olmasada

dr muayene ederken aletle mi bakmıştı ? ben korkuyorum spekulum dan onunla bakmıyor dimi =(

Bir de sana tavsiyem tek Dr a gitme yani ben ilk gittim kadındı saçmaladı biraz ilgilenmedi çıktım sonra başkasına gittim o alttan baktı işte ondan sonra düzelmeye başlayınca gitmedim kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin duvar var gitmiyor gibi geliyo ilk zamanlarda ama yavaş yavaş sakince sen yönlendir eşini o gazla eşin hızlı hareket eder Can'ın fazla acır

yok canım eşim Allah razı olsun ondan çok anlayışlı çok sakin ve yavaş hareket ediyor. benim huyumdur doktor aklıma yatmazsa güvenebilceğimi bulana kadar doktor doktor gezerim =)
kayganlaştırıcı kullandık şimdi zeytinyağıyla deniyoruz
parmakla deneme yaptığımda biraz ileride bi boğum var gibi sanki bende bilmiyorum ki ama orayı da geçiyor çok baskı yapmasakta yinede çok feci bir acı oluyor duvardan dolayı mı ki :

Dr un bana dediğine göre rahim duvarı normal olunca doğal olarak bir sorun yaşanmıyor ama rahim duvarı arkaya dönük olunca bir engel çıkıyo ve girmiyor gibi oluyo ben ilk zamanlar altta olunca hiç yapamadım hele kupkuru olunca hiç olmadı ama vazelin denedik bizde ve ben üste çıkınca kendim yavaş yavaş tam olarak girmesini sağladım daha sonraki denemelerde yine ben üstte oldum zamanla düzeldi az acı kaldı ama düzeldi zaten 3 buçuk aydır olmuyor bizde şimdi denesem be durumda olurum bilmiyorum :)

:18::18::18: çok korkuyorummm ya ben altta olunca kendimi daha rahat hissediyorum üstte denedim ama yapamadım bazıları arkası dönük deniyormus o da cok rahat oluyormus acaba bide öyle mi denesem ki
3.5 ay mı anaaamm inşallah rhat rahat olur

Ozaman zamanla düzelir canım rahat ol ben çok takmadım zamanla iyileşti
Bizde işler sallantıda ben ayrılmayı düşünüyorum bakalım artık kısmet

Canım bende aynı senin gibiyim ama benimde tam birleşme olmuyor hepsi girmiyor anlamıyorum bunaldım artık bugün doktora gittim anestol pomad verdi araştırdım ama kullanmayı düşünmüyorum nolcak bilmiyorum yaa bugün evleneli bi sene oldu çok daraldım artık ya napcam bilmiyorum

Ozaman zamanla düzelir canım rahat ol ben çok takmadım zamanla iyileşti
Bizde işler sallantıda ben ayrılmayı düşünüyorum bakalım artık kısmet

patavatsızlık yaptım sanırım kusuruma bakma ayrılmayı neden düşünüyorsun ki (bunu sormak haddim değil bağışla ) çözülemeyecek şeyler değilse yuva yıkmaya değer mi

seninle aynı durumdayım aslında ben parmakla denedikten sonra hemen denedik bende emla sürmüştüm uyuşturdu ama ben ağrıdan dolayı kastığım için git gel yapmaya çalıştık ama dayanamadım. baskıdan dolayımı yoksa ne anlamadım. zeytinyağı denedin mi kayganlaştırıcı jellerden daha etkili bence.

patavatsızlık yaptım sanırım kusuruma bakma ayrılmayı neden düşünüyorsun ki (bunu sormak haddim değil bağışla ) çözülemeyecek şeyler değilse yuva yıkmaya değer mi

Sevgisizlik ilgisizlik aşksızlık yalnızlık ilk günden beri sorunumuz hiç bitmedi canım gücüm olsaydı düğün salonunda terkedecektim ama ailemi üzmek istemedim keşke orda yapsaymışım

Sevgisizlik ilgisizlik aşksızlık yalnızlık ilk günden beri sorunumuz hiç bitmedi canım gücüm olsaydı düğün salonunda terkedecektim ama ailemi üzmek istemedim keşke orda yapsaymışım

madem bu kadar sorun vardı keşke evlenmeseydiniz Allah yardımcınız olsun hayırlısı neyse hakkınızda o olsun

madem bu kadar sorun vardı keşke evlenmeseydiniz Allah yardımcınız olsun hayırlısı neyse hakkınızda o olsun

Keşke keşke ama işte sanırım biraz hırs evliliği yaptım bizim işler karışık ve uzun canım anlatsam ağzın açık dinlersin ah yalanlar yalanlar o yalanları evlenmeden öğrenseydim asla olmazdı bu iş ama işte yaşayacağımız günler varmış

yanii mide bulandırıı sevmediğin ve hırs yapyığın biriyle cinsellik yaşamakkk ondaann zevk almıyorsuun nasıl çekilir ki bir ömür mümkün değill

Ben yeniyim.. uzun zamandır takip ediyordum bu siteyi.. we buradaki dostluğu çok begendimm... Bende aynı durumdayım ... Halim berbat 4 aylık ewliyim.. eşim çok anlayışlı ama herkes her fırsatta hamilemisin diye soruyor.. we artık ne ypacagmi bilmiyorumm .. we cinsellktende soğudum artık... Neyapmaliyim bilmiyorum...

aaa bende cok zorlanmistim asagida arkadaslardan biri yazmis benim de rahim duvarim arkaya dogru demekki bununla alakasi var hakkaten. Belki sizin de oyledr.

Baskalarini bilmem ama ilk zamanlar benim icin resmen eziyetti. Bir kac ay surdu. Bence de dr a gidin ama yavas yavas oluyor bu isler cok da kasmayin. en azindan bizim gibi hassas tiplerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…