- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
- Konu Sahibi Luckylover
-
Aynı şey bende de oluyordu canım Dr a gittim ve alttan muayene yaptı rahim duvarın arkaya dönük olduğu için bu kadar zorlu oluyor dedi zamanla geçedebilir geçmeyedebilir dedi sana tavsiyem farklı pozisyonlar dene en az acı verenini bulursun ben üstte olunca daha az acı hissediyordum zamanla düzeldi tam olmasada
dr muayene ederken aletle mi bakmıştı ? ben korkuyorum spekulum dan onunla bakmıyor dimi =(
Aletle baktı canım korkulacak bir şey yok büyütme anlamıyorsun zaten çok az acıyor
:18::18::18: çok korkuyorummm ya ben altta olunca kendimi daha rahat hissediyorum üstte denedim ama yapamadım bazıları arkası dönük deniyormus o da cok rahat oluyormus acaba bide öyle mi denesem ki
3.5 ay mıanaaamm inşallah rhat rahat olur
Ozaman zamanla düzelir canım rahat ol ben çok takmadım zamanla iyileşti
Bizde işler sallantıda ben ayrılmayı düşünüyorum bakalım artık kısmet
Canım bende aynı senin gibiyim ama benimde tam birleşme olmuyor hepsi girmiyor anlamıyorum bunaldım artık bugün doktora gittim anestol pomad verdi araştırdım ama kullanmayı düşünmüyorum nolcak bilmiyorum yaa bugün evleneli bi sene oldu çok daraldım artık ya napcam bilmiyorum
patavatsızlık yaptım sanırım kusuruma bakma ayrılmayı neden düşünüyorsun ki (bunu sormak haddim değil bağışla ) çözülemeyecek şeyler değilse yuva yıkmaya değer mi
Sevgisizlik ilgisizlik aşksızlık yalnızlık ilk günden beri sorunumuz hiç bitmedi canım gücüm olsaydı düğün salonunda terkedecektim ama ailemi üzmek istemedim keşke orda yapsaymışım
madem bu kadar sorun vardı keşke evlenmeseydiniz Allah yardımcınız olsun hayırlısı neyse hakkınızda o olsun
Keşke keşke ama işte sanırım biraz hırs evliliği yaptım bizim işler karışık ve uzun canım anlatsam ağzın açık dinlersin ah yalanlar yalanlar o yalanları evlenmeden öğrenseydim asla olmazdı bu iş ama işte yaşayacağımız günler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?