Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil basardiniz yardim edermsnz .Merhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
bir yıldan sonra geçen ay yendim kaderimi...bir arkadaşım tavsiye etti adana da epc hastanesin de melek yüzlü tatlı ve sıcak doktor pınar hanımın sayesin de şimdi çok mutluyum.sakın umutsuz olmayın ben de egzersiz yapamıyor çok ağlıyordum.parmak egzersizi olmadan iki gün de tedavi oldum.allah size de nasip etsinne mutlu:)egzersizle mı yendınız acaba?ben bı turlu yapamıyrm egzerszlerı.bebeyagıyla bır tık ılerı gttık ama tıkandık yıne.bebek de dusunuyorm.özelden yazarsanız cok memnun olurum.3yıl bıttı malesef(
ben de buradan aynı çağrıda bulunuyorum .iki üç günde bitiyor canın yanmıyor tedaviden kaçmayın.sizi de tebrik ederim.çoook mutluyum şimdi.........Merhaba kızlar ben iki yıllık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorduk.. ve bu kabus bitti çok mutluyum yaa size sadece beklemeyin diyorum çok basit miş boşuna beklemişim o kadar eyer sorularınız, olursa cevap veririm☺
bir yıldan sonra geçen ay yendim kaderimi...bir arkadaşım tavsiye etti adana da epc hastanesin de melek yüzlü tatlı ve sıcak doktor pınar hanımın sayesin de şimdi çok mutluyum.sakın umutsuz olmayın ben de egzersiz yapamıyor çok ağlıyordum.parmak egzersizi olmadan iki gün de tedavi oldum.allah size de nasip etsin
ne yaptiysam basaramiyorum kendimi kasiyorum Allahim yoruldum artik ben hicborzmn basaramiycm bunu olmekten beterimArkadaşlar öncelikle kusura bakmayın özel mesajlara cevap vermeye vaktim olmuyor burdan yazıyım...
Öncelikle denerken emla krem ve kas gevşetici kesin olsun...
Vajinanın her yerine krem emla sürün naylon koyun ve kas gevşetici alın yarım saat bekleyin affınıza sıgınarak vajinın iç kısımlarının her yerine...
Eşinizde kesinlikle zeytin yagı sürsün sizde krem veya vajinal kayganlaştırıcı sürün daha sonra siz uzanın eşiniz yavaş yavaş yapsın oluyor ben kendimi hala çok sıkıyorum acı hissediyorum ama olsun eşim için deger hem çocukta istiyoruz 2 sene oldu herkez bebek soruyor artık..
En son yapacak kişi bendim ama artık oluyor kendinize güvenin olmaz demeyin oluyor boşuna beklemeyin herşey sizin elinizde bizleride ana dogurdu ordan çocuk çıkıyor ki o şey girmesin: )) bunu denemenizi tavsiye ederim inşallah Allah hepinizi bian önce bu dertten kurtarır..
ne yaptiysam basaramiyorum kendimi kasiyorum Allahim yoruldum artik ben hicborzmn basaramiycm bunu olmekten beterim[/QUOT?.......emin ol canım biz de aynı düşünüyorduk .asla umutsuzluğa düşme çaresiz değil ki bu öncelikle Eşinle tedaviye karar verin bence.ben de gece gündüz ağliyordum zorla götürdük kocamı tedaviye şükür iki günde bitti..sen de başaracaksın umutsuz olma canım .
Bu iş kafada arkadaşlar gerçekten hergün agliyordum krizlere giriyordum allahım neden evlendim dedim ve sonra sonra çevreye bakıyorum herkesin bebeği var mutlu mesut herkes ben neden yapamadım yapamıyorum diyordum. neyse dün aklıma koydum konsolun üstüne kayganlastirici anestol Bebe yağı koydum içimden ayetler okudum âyetel kursi nas Felak okudum gözlerimi kapadim ve bacagimi olabildigince açtım hiç birini kullanmadim ayrıca krem vs anestol bebeyagi eşim yavaş yavaş girmeye başladı ben dur devam et diyerek yönlendirdim ve oldu. Eğer misyoner pozisyonunda alamiyorsanz p.yi ayakta egilerek deneyeblrsnz o zaman vajina olabildigince aciliyor . Sormak istediklerinizi sorablrsnz ertelemeyin 1 dk da hersey olup bitiyor. Ordan bebek çıkıyor arkadaşlarnasl yendnz peki
Insan ın aklı almıyor ama evet Birgül başarıyorsun mutlakanasl yendnz peki